Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 23
doroti_5 spune:
Oana lui Paul vezi ca tiam trimis pm, si daca nici acum nu faci ceea ce am scris te pirasc la livada.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Oana lui Paul vezi ca tiam trimis pm, si daca nici acum nu faci ceea ce am scris te pirasc la livada.
doroti_5cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
Paraste-o, paraste-o
...Ce facusi Oana?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by arleena
carmina nu cred ca s-a hotarat inca forma finala, o sa fac si varianta propusa de tine dat mai tarziu ca am 1000 de treburi de rezolvat....am plecat....de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Si cu a mea 1001
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
papadie spune:

Nu ma intrebati cand a trecut un an ca nu stiu ce sa va spun. Stiu ca minunatia e voioasa fok, vorbeste de numa si zambeste non stop. E lipita cu glue de mumasa si-i da 'pup' Catrinei.
Am venit-cam aventuros in RO- insa am petrecut Pastele in mod organizat in Salvare si la spital deoarece Macu si-a spart capul intr-un cui si are sapte opt copci frumusele...(cusuta cu ata de la chirurgie plastica). Asa ca azi ii cam carpita dar veseluta nevoie mare.
Va multumim pt. urari si va pupacim tzocait
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulinaquote:
Originally posted by doroti_5
doroti_5cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
Paraste-o, paraste-o...Ce facusi Oana?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Nu vrea sa nil dea pe Paul la montaj, uite ca te pirii, da nu te superi.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Nu ma intrebati cand a trecut un an ca nu stiu ce sa va spun. Stiu ca minunatia e voioasa fok, vorbeste de numa si zambeste non stop. E lipita cu glue de mumasa si-i da 'pup' Catrinei.
Am venit-cam aventuros in RO- insa am petrecut Pastele in mod organizat in Salvare si la spital deoarece Macu si-a spart capul intr-un cui si are sapte opt copci frumusele...(cusuta cu ata de la chirurgie plastica). Asa ca azi ii cam carpita dar veseluta nevoie mare.
Va multumim pt. urari si va pupacim tzocait
Vezi ca datorezi poze livezii: 2de pasti la mine, 2(una de la nastere si una de azi) la Cami, si restu la toti ca imblam noi si spionam pe unde pui poza.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
papadie spune:
de la Paste chiar n-am...serios chiar eram in salvare la ora aia. de a doua zi de la masa cu nasii cand primesc o sa pun poze. a fost extraordinar. iar diseara o sa incropim o petrecerre cumva pt turta, motz etc. sau numa poze (si nasica e-n spital...of, of)
OanaRusu spune:
Eh, ce-am facut... ![]()
Am facut ceva poze de Paste, da' nu-i cu simbolurile cunoscute - iepuras, oua....
Pana la urma am ascultat - ca-s cuminte
- si am trimis ce am...
Tare-s racita, puiul saptamana trecuta a fost si el marait de numa'... da' sper sa nu ma criticati prea tare... Oricum, un pic de iepurash ii Paul cu dintzocii lui ![]()
la livada toata
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
doroti_5 spune:
Bun, una sa speriat de livada, si bine a facut, astept cu rabdare si de la papadie, si de la aniversare nu e numaidecit petrecere cu de toate, pincipalu sa fie poza de la un an.
Acum uitati, io tot va rog sa votati da voi nimic, neo lua suceveanu inainte, hai va rog io votati, macar cind va amintiti.
doroti_5
cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
nikolett2445 spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI FETELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE.
LA MULTI ANI SOFIA MARIA!
nu am timp sa descarc inca pozele, nu am timp de nimik,inca o sa mai revin.am fost la inviere ,la gratar in padure,am avut musafiri multi a stat copilul treaz pana la 23 noapte si s-a jucat cu copilasi,nu avea unul somn,dumninica,iar acum ne chinuie ceva,dormim cu curuletul in sus si ne foim,cred ca e o alta masea.
ADEVARAT A INVIAT!
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445