Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,bagati un vot pt Razacila ca a trecut pe locul 2!!!E la pag 7 din l.piticilor!!!Please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna ciresici,

Legat de bautul laptelui in somn - nu prea am cum sa i-l scot pentru ca este singura masa de lapte. As vrea sa-i dau laptele inainte de culcare, la 10 dar nu-i chip. Atunci ii dau ceiut 200ml si la 12 - 12.30 cand o apuca foamea in somn in dau lapticul si bea cam 100-150 ml. Intre 2-30 mai mananca vreo 200 ml, si apoi la 6.30 - 7 inca 200 - 250 ml, depinde. Deci pot sa spun ca ea bea toata noptea- dimineata 500ml lapte. In timpul zilei sa nu-l vada. Dar oricum Parmalat-ul bea 500 ml, cand ii dadeam formula nu manca nici 200 ml de lapte adunate. Si eu am incercat si cu Similac Gain si cu Nan si cu Milupa. Nu i-a placut nimic.
Astept sa treaca perioada asta si sper sa-si schimbe si ea somnul. Ea in somn se invarte in tot patul. Doarme in pat mare cu bunica, sau cu mine in wk. Si se invarte, si se invarte, pana ajunge la capatul patului, de cateva ori era sa cada, o auzeam miolrlaind si cand ma uit, Bianca era pe jumatate jos din pat: cu capul atarnat in jos sau cu picioarele depinde cum s-a rostogolit. In patutul ei nu mai doarme de la 6 luni, ca nu avea loc de invartit.
Eu am noroc ca in timpul saptamanii nu dorm cu ea, ca altfel as fi zombi la servici. Oricum in wk am niste cearcane dupa ce dorm cu ea...
Dar asta e, o sa se face ea mare.
Bia are urmatoarele mese:
6.30-7 = 200 ml lapte
10 - cereale. Mananca 5 linguri amestecate cu 100ml lapte;
13 - fructe cu branzica in jur de 200g;
17 - pireu de legume cu carnita in jur de 200g;
20 - un iaurtel simplu
in timpul noptii 200-250 ml lapte.
Ziua bea ceiut in jur de 400ml: dupa cereale bea cam 150 ml si apoi in parc mai bea 250 ml. Bea si apa, cam 200 ml. Eu zic ca bea lichide destul de bine.
Am incercat si i-am dat cereale seara la 7, dar degeaba tot se trezea noaptea. Cred ca asa e ea, cu un somn mai agitat, cred ca deaia i se face si foame. La cat presteaza in timpul noptii, tot invartinduse i se face foame dupa atata miscare.
Ziua in schimb, alea 2 ore care le doarme nu se misca deloc. Nici macar nu se da pe o parte. Daca ar dormi si noapte cum doarme ziua ce bine ar fi.
Ne pregatim si noi de petrecerea de 1 an. O sa o facem la iarba verde, sa poata si pici juca. O sa o serbam pe 6 mai, la un restaurant care este pe malul unui lac, si care are si spatiu verde plus terenuri de fotbal, tenis. Asa ca o sa mancam si o sa facem si putin sport.
Nu este luxos, dar eu am tinut sa fac undeva unde sa fie in are liber. Sper sa avem vreme buna.
Va pupicim.

Mergi la inceput

Hai la vot...la vot....la vot!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Hristos a Inviat!

Am petrecut si noi un Paste tare frumos si am socializat cu multi copii si verisori.
Vreau sa urez sanatate bebeilor bolnavoiri. Sa dea Dumnezeu sa treaca repede!

LA multi multi ani Shori si Adriana!!

Papa sa iti traiasca ingerasul si la mai multi ani!! Vad ca este nascuta in aceeasi zi ca si Petra doar ca la lunite Petra are doar 10

La multi ani Andrei pt 10 lunite si la fel la Multi ani[red] Anileda[red] puiului mic!!!

Va pup!
Sunteti tare frumosi si dulci cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Oana te inteleg. Nici eu nu am decat poze facute la bunici si cu masca de aerosoli la nas ...deci nimic cu simbolistica de Paste. Dar am 2 oua vopsite ratacite si l-am pus pe fi-miu la joaca dar se intelege ca e "trucatj". Ce zici doroti, se pune? Pozele vor fi cu oua si cu cireasa daca nu punem pe cele facute de paste dar fara recuzita.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmen multa sanatate lui Mihnea! Mergeti la analizele pt alergie acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Oana te inteleg. Nici eu nu am decat poze facute la bunici si cu masca de aerosoli la nas ...deci nimic cu simbolistica de Paste. Dar am 2 oua vopsite ratacite si l-am pus pe fi-miu la joaca dar se intelege ca e "trucatj". Ce zici doroti, se pune? Pozele vor fi cu oua si cu cireasa daca nu punem pe cele facute de paste dar fara recuzita.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Eu primesc si asa si asa, poti trimite una "trucaj" si alta de la masa de la bunici.Am una cu Daria lui Gabi25, nu are elementele de baza ale Pastelui, da e cum sta Daria si roade intrun os marrrrreeeeeee de frigarui, ce nui de Pasti?Citi nu ati mincat frigarui de Pasti?Da poza e foarte faina.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Doroti, multumesc de link. Eu azi stau numai la calculator si votez din ora in ora pt Razacila. Eu cautam concursul pe site-ul asta...din aceasta cauza eram nedumerita, nu am fost pe faza cand ati spus la inceput.
Alexandra e putin mai bine, sper sa fie si mai bine. Ieri am intrat in panica cand ne-a spus dr. ca daca nu cedeaza febra ne interneaza sa-i faca antibiotic intravenos. Se pare ca am scapat de internare...offf

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

La multi ani SOFICU !!!!!
Vai ce emotii m-au cuprins.Soficu sa cresti mare si sa fii sanatoasa!A trecut deja un an...
Papadie , neaparata vrem poze .Nu conteaza cum sunt dar vrem sa iti vedem fetele.Cite emotii si griji am avut cu prematurii nostri, si uite acum sunt mari ,frumosi si sanatosi.Eu una am niste emotii cind ma gindesc prin ce am trecut anul trecut....ufuf

Al meu a cazut de pe fotoliu.Sotul l-a lasat nesupravegheat o secunda si Mihai a sarit efectiv de pe fotoliu drept in nas.I-a curs singe si are nasul julit rau de tot.Acum sotul se simte vinovat si mi-a zis ieri ca il doare sufletul cind se uita la Mihai si il vede cum arata.Am sa va arat poze cu prima lui "BUBU"

LA multi ani fetelor care isi sarbatoresc ziua de nastere.Nu am apucat sa va citesc ,decit asa in mare.Revin mai tirziu.

Neda si Miahitza

Mergi la inceput

Fetelor,am si eu o intrabare la voi:e normal ca la varsta asta ,testicolele sa nu fie coborate tot timpul in scrot???eu am obsevat la Andrei ca nu sunt tot timpul coborate,asta dupa ce mai multe mamici in parc si-au operat baietei cam pe la 12-18 luni.E normal???
Si sa va povestesc ca mai devreme,Andrei a luat cea mai serioasa cazatura de pana acum si are un mare cucui deasupra ochiului drept.M-au dus si eu ca orice om sa imi satisfac nevoile fiziologice si el,cum a vazut ca am deschis usa la baie,a venit in mare fuga,s-a impiedicat si a venit cu fruntea direct in muchia de la tocul usii.Nu stiam ce sa ii mai fac sa il potolesc din plans,l-am spalat pe ochi cu apa rece,i-am dat apa sa bea si i-am pus o lingura sa nu se umfle si sa se invineteasca asa rau.Si acum imi tremura picioarele de emotii si cand il vad cu guguloiul ala in frunte,mi-e o mila de el de nu mai pot!
Si inca ceva:votati-l pe Razacila,ca a pierdut teren!!!

Mergi la inceput