Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Maia Sofia de Papadie, prima mare sarbatorita-mare!

Papadie, sa-ti traiasca Pescarusul!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Pina la moment am poze cu cerese de Pasti de la urmatoarele vreascuri: DianaR, arleena, Puiudana, Steluta, Ildi, Gabi25, vavitzu.
Astept in continuare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am gasit o poezioara (cica e cantecel, dar nu stim melodia):

Se coc ciresele

Se coc ciresele,
Sute, de sute,
Culeg fete multe:
Asta-mi place, asta e a mea,
Asta tie nu ti-oi da.
Asta-mi place, asta e a mea,
Asta tie nu t-oi da.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!!!

Cum spunei si tu Dana, parca mai ieri incepeam sa facem galerie fetelor care plecau sa dea nastere cireselelor. SUnt foarte emotionata, aproape de plans...uau.
Nu stiu de ce dar credeam ca primul sarbatorit va fi Seby, asta fara sa ma uit in listuta , deh ma mai lasa si pe mine memoria.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Pescarushule, Papadie, sa-ti creasca mare fata si sa-ti aduca multe-multe bucurii!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor, cred ca vam facut capu calendar, dar prea sau perdut pe drum multe.Votatil pe Rizacil, va rog io mult.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Sanatate Nicole

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc Diana !

Chiar ma intrebam zilele trecute pe unde mai "umbla" vavitzu...uite-o ca tot pe la cirese .

Arleena, in zilele astea cu aerosoli am tot avut timp sa ma tot gandesc la tricouri. Eu am citit din urma si nu am observat daca s-a hotarat forma finala, dar daca da ignora mesajul asta daca nu MARE ATENTIE .
Stiu ca tu poti face imaginiile alea pe calculator asa ca uite care e ideea mea:
-ma gandeam la textul "Prinde-ma de codita" si sub text evident o cireasa cu codita
-si ciresica/ciresel/ cireasa/ (mi-e tot una nu conteaza) de mai/aprilie/iunie/ si mie imi place si cu an: ex: ciresica de mai 2006.
Ma gandeam ca prima imagine sa fie pe spate. aia cu "prinde-ma" dar nu stiu cat de frumos ar fi atunci tricoul doar scris in fata. As avea rugamintea daca ai timp sa faci o schita si sa vedem cum ar iesi....

Eu cred ca cel mai bine ar fi tricouri pentru ca la bodyuri sunt foarte multe marimi, pe cand tricoul poate fii aproape universal, daca e mai mare nu-i bai, intelegeti?
Si comanda ar suna cam asa :5 tricouri cu aprilie, 30 cu mai 30 cu iunie (cifrele sunt scoase din burta), dar cu acelasi text si design.
Multumesc!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

De acord cu Carmina

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carmina nu cred ca s-a hotarat inca forma finala, o sa fac si varianta propusa de tine dat mai tarziu ca am 1000 de treburi de rezolvat....am plecat....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput