Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 19
OanaRusu spune:
DianaR, ti-am luat-o inainte cu fotomodelul ![]()

sa nu te superi!!!
Si inca vreo 4-5
la Timi de la Paul ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
carminabulina spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaa muuuuulti aaaaani!!! 
. Cone sa traiasca cine sa traisca? laaaaa multi ani!!
Adriana sa traiasca, Adriana sa traiasca Laaaaa muuuuuulti aaaaani!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
...si inca o data pentru Liana
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaa muuuuulti aaaaani!!! 
. Cine sa traiasca cine sa traisca? laaaaa multi ani!!
Shoricel sa traiasca, Liana sa traiasca Laaaaa muuuuuulti aaaaani!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Gabi si Oana, ma primiti si pe mine in clubul copiilor bolnaviori de paste
?
Am tras si noi zilele astea cu febra, muci, tuse si nopti toate nedormite
. Azi a dost ultima sedinta de aerosoli cu adrenalina de maine face doar cu ser fiziologic si sper din tot sufletul sa doarma si el ca lumea dupa aia. Augmentin si nurofen la inceput.
Faza nasoala cu antibioticul este ca mi s-a ingalbenit pentru ca nu am stiut, nu am citit mai bine zis, ca trebuie sa-l tin la rece si m-am trezit acum ca nu-i pot da ca mi-e teama ca nu-i bun. Si a plecat sotul dupa medicament si sa vedeti dracia naibii (scuzati limbajul) dar nu-i da fara reteta. Acu o sa vina acasa sa i-a sticluta cu medicamentul ingalbenit, dovada prostiei mele de altfel, si poate asa sa o convinga pe tanti farmacista sa ne dea augmentinul sa nu intrerupem tratamentul.
Dar cel mai greu imi e cu aerosolii astia, ca nu are copilul rabdare sa fie nebulizat.
uite cum cresc
carminabulina spune:
Daniela, tu spui ca plescaie si atunci ii dai sa bea laptic. Ea bea putin dupa care adoarme si tot asa pana dimineata? Ma intrebam daca nu i-ai da sa bea cum ar proceda bebelusa? Eu il mai ignor pe mihnea cand face asa noaptea si daca nu-i e foame cu adevarat adoarme la loc. Insa sunt si momente cand nu am de ales. Faza cum e de fapt. Ora 2 noapte, copilul incepe sa planga. Il iau in brate se potoleste dar cand il pun la loc in patut iar se trezeste si urla. Ei atunci stiu sigur ca-l chinuie rau foame, nu mai am nici o indoiala. Dar se mai intampla si sa-l pun la loc si sa adoarme dus.
Ma gandesc ca poate s-a si obisnuit asa, sa suga cate un pic doar sa se linisteasca. Ai incercat cu apa? Nu ceai, apa. Ca ma gandesc ca dupa vreo 4 nopti in care i se va da doar apa va intelege si ea ca "oferta" nu-i chiar atat de savuroasa si atunci de ce sa se mai trezeasca
.
uite cum cresc
carminabulina spune:
Sunteti dragute sa ma lamuriti si pe mine cum e cu pozele de paste? Ce trebuie sa fac? Saru'mana 

uite cum cresc
adriana spune:
Aa.. multumim frumos pentru cantare
.. 
carminabubu si ella, lyly, oana, doroti multumesc de urari
eu nu spusesem data, nu e de vina nimeni doroti
Sa va spun cum bea fetita mea lapticul(am inceput sa-i dau formula pentru ca laptele meu e cam chior.. am zis ca poate mai ingras si eu fata..).. asa... deci tetina nu-i chip s-o tina in gura, prin urmare i-am desfacut frumos capacul si i l-am turnat pe gat.. Bea tacticoasa, cu inghitituri mari, ca si cum ar degusta o bere rece, direct din sticla..
Inca ma scoala noaptea sa mai suga.. 
Daniela, daca fetita bea lapte numai in somn, eu zic ca asta e, pentru ca trebuie sa bea laptic, altfel isi scoate si biberonul ala pe care i-l dai in somn, si ramane doar cu mesele solide.. Parca e prea mica sa nu mai bea lapte... Incearca cum a zis carmina, sa i-l dai sub altfel de forme, sticle... turnat pe gat, or supt cu paiul, fa si tu combinatii..
Carmina, sanatate lui Mihnea, sa stii ca aici pe unele sticle spune ca-l poti lasa si la temp camerei, deci nu te invinovati prea tare.. ![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
arleena spune:
LA MULTI ANI!!!cu sanatate si fericire si tot ce mai vreti voi....ADRIANA si SHORICUTZA
vai nu pot sa cred ca de maine incepem sarbatoririle de 1 anisor
yupii
papa sa-ti traisca pescarusul
SOFIA
care s-a dovedit a fi f puternic. sa creasca mare si frumoasa si desteapta si toate alea....
.....asteptam poze cu sarbatorita
gabi, oana si carmina multa sanatate puilor, ma intristez de fiecare data cand citesc ca sunt bolnaviaore ciresele....
hora e mai bine??e mortala cu ouala...pe alex n-am avut curajul sa-l pun asa in cos cu oua....a dat cioc si apoi cum prindea ouale le baga in gura, si daca vedea ca nu poate sa le pape le trantea de pamant
noi ne-am intors aseara, am petrecut..... adica ne-am odihnit....fara vizite le neamuri,nici la inviere n=am ajuns ca asa o fost filmul(cumnatul care e preot ne-a sunat sa nu uitam sa mergem.....na, ma rog, daca avem chef....deci am primit motivare
) alex a fost tot p-afara cu socru(i-a facut groapa de nisip) si cu copii de prin vecini, asa ca am avut timp de relax sa nu mai fie asta mic tot calare pe mine. m-am bucurat ca e f sociabil si i-au palcut numai copii mai mari, ii e rusine de copii(fetitele) de varsta apropiata lui 
asa, si eu am dat cateva voturi lui razacila, care se pare ca va castiga....desi mai e pana la sfarsitul lunii, asa ca sa nu uitati sa-l votati de cate ori va amintiti pe zi. am vazut ca mai sunt in concurs andrei, robert si teo
pacat ca nu am reusit sa ne mobilizam sa facem tricourile mai repede, ca pozele de la petrecerea de 1 an sa fie si cu tricoul cu pricina, nu??deci macar pana in 22 sa le facem ale lui victor, medeea si cosmina
pe maine
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
fetele care isi mai inscrie piticii la concursul bebestar sa ne spuna...deci cum zicea doroti, sa facem pe rand, sa-si aleaga fiecare o luna si noi sa-l votam...sa-i facem praf pe aia, sa castige numai cirese 

,o luna o fetita o luna un baietel....ca uite la fotomodel DC numai pe prima pagina sunt 3 ciresele: felicitari lui teo care e cap de afis acum 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
abibrinza spune:
Oana, Luana, Liana, multumesc de urari.Am avut cateva zile pline si frumoase.
Adriana, Liana, toate cele bune si sa veti parte numai de impliniri.
Arleena, petrecerea lui Victor de un anisor va fi pe 28 aprilie, caci pe 21 vom fi nasi si am vrea petrecerea lui sa fie numai a lui.Asa ca noi mai putem sa asteptam inca o saptamana.Binenteles ca noi il vom serba si de ziua lui, in total va avea cam vreo 3 petreceri.
Camelia, Oana si Carmen, sa treceti usor peste boli caci tare greu e cu bebe bolnavior.
Daniela, si Victor are nopti cand cred ca mai bine stau treaza decat sa ma mai culc.La noi nu a functionat nimic si asteptam sa treaca perioada asta.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze