Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI LIANA!!!!
LA MULTI ANI SOFIA!!!!
Lacra,cum sa nu il votez pe Razacila,ai????Andrei are si el cateva voturi,dar tre sa mentinem omul in frunte,nu????
Doroti,am trimis 2 poze pe mail-ul tau ,pt album.Sa imi zici daca le-ai primit!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!!!
Si felicitari noilor dintosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineata, livada draga,

De abia la ora asta reusesc si io sa deschid calculatorul si evident am venit fugutza in livada sa vad ce s-a intamplat azi.
Imi inchei ziua in cel mai minunat mod posibil citind urarile voastre frumoase si-mi dau seama cat de norocoase suntem ca ne avem unele pe altele. Ma rusinez profund ca am fost suparata pe voi (chiar daca a fost doar asa ... un pic) si-mi dau seama ca a fost cam ... degeaba.
Deci dragele mele, Adriana, Miti, Andreea, DianaR, OanaRusu, Ioana (stim bine ca nu esti doar fotogenica, cum spui tu), Ralucis, Steluta, Doroti, Oana, Ildi (ce mai faci?), Lacra, Ella, Carmina (mi-a placut la nebunie cantarea!), Arleena, Abibrinza, Dana, va multumesc din suflet!

LA MULTI ANI SOFIA!!!! Papadie, sa-ti traiasca cireasa frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Sunteti dragute sa ma lamuriti si pe mine cum e cu pozele de paste? Ce trebuie sa fac? Saru'mana

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Sa trimiti pe adresa lui Doroti (doroti_5@yahoo.com) doua sau una cum vrei poze cu Mihnea si mai cine vrei tu intr-o ipistaza pastorala (ceva cu oua, cozonaci, iepurasi etc...).

Doroti, cu scuzele de rigoare, mai incerc maine, Outlookul meu s-a tampit si nu mai pot trimite mailuri iar yahoo merge ca c...l.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Maia Sofia! Papadie sa-ti traiasca ciresica de frunte! Prima cireasa care a dat in parg!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor. Sper ca ati avut un Paste fericit.

Noi am fost tare necajitzi pt ca Nicole a facut roseola. A fost tare nasol, 3 zile a avut febra nu f mare 38.5 si plangeaa..

Acum e bine a disparut, e vesela si vioaie.

In Mexic a fost frumos, ne-am bucurat de soare, si apa din plin. Lui Nicole i-a placut la nebnie.

La multi ani Liana si Adriana.

S-a trezit revin in alta zi.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ah de cand astept ziua asta:

LA MULTI ANI MAIA SOFIA!!

Papadie draga sa iti traiasca fetele amandoua sa creasca mari destepte si frumoase, sa va aduca numai bucurii!!! Azi ne bucuram tare mult alaturi de tine si Sofiei ii trimitem un virtual lipicios !!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Shori draga noastra cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti urez si eu un sincer si calduros La multi ani!!, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Uitre de la mine un mare buchet de

Mergi la inceput

Ralucis felicitari Ilincai pentru dintisor si pentru primul "mama"!!

Oana lui Paul asa de frumos ai povestit depre cum cresc ei bebeii nostri dragi.. asa se intampla si la noi, pe zi ce trece Sofia pare ca intelege mai bine ce se intampla in jurul ei..doamne ce repede trece timpul..

DianaR ce draguta Timi jucausa.. pai sa le facem cunostiinta ca si Soficu' joaca cucubau - dar noi ii zicem peek-a-boo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragelor, vreau sa stiu daca mai e vreo cireasa care nu se ridica singura in fundulet ???

Alex al meu nu merge deabusilea, nu se ridica singur in picioare, in schimb vrea sa mearga toata ziua in picioruse, il tin de manute, dar doar pt echilibru si confort psihic cred, pt ca de fapt el se tine de cate un deget de-al meu, eu nu-l tin deloc. Insa am incercat sa ii pun o jucarie intr-una din manute ca sa se tine doar cu cealalta de mine, insa nu vrea, i se face frica.

Draga Papadie sa-ti traiasca fetita si sa fie o norocoasa !

Daniela si al meu papa lapte noaptea, pe la 2-3 un biberon de 180 ml ( chiar nu stiu daca ar bea mai mult, pt ca atat ii fac ). Si la noi e la fel, seara bea intre 80-150 ml, nu vrea mai mult, pe la ora 7:30, iar dimineata pe la 6:30-7 tot intre 80-150 ml....eu as fi mult mai fericita sa bea doar intreaga cantitate doar seara si dimineata...dar nu vrea...

Alina, Diana si Carmina multa-multa sanatate puiutilor ! Naspa faza cu reteta Carmina, aici e la fel, nu vezi nimic fara reteta, ma rog, in afara de aspirine si vitamine...

Lyly FELICITARI razaciosului care s-a facut baiat mare si coboara singur din pat ! merge deabusilea ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Miti, baietelul meu a sarit peste mersul de-a busilea. A trecut direct la cel in picioare la 9 luni si 3 sapt.
In schimb Corneliaa, merge de-a busilea prin toata casa si in picioare sprijinindu-se de pereti. Asa a fost si la Olguta, numai ca ea a mers mai tarziu decat Codrin, pe la 11 luni jumate. Nu cred ca e motiv de ingrijorare. Fiecare copil cu ritmul lui si cu preferintele lui
Si Cornelia nu se ridica singura in fundulet.
Se ridica din fundulet in picioare daca se sprijina de ceva(pat, dulap, etc)

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput