Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut livada,
maine e o zi mare, sarbatorim PRIMA CIREASA!!!

La Multi anisori lui Sofia gingasia- alias Macu

Papadie, sa-ti traiasca esenta si sa intreaca ciresele grase si carnoase

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Hristos a Inviat.
In primul rind LA MULTI ANI pentu ADRIANA SI SHORICUTZA!!SA FITI SANATOASE, VOIOASE, IUBITE DORITE, BOGATE IN TOATE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA COPII SI CEI DRAGI.(Eu ma simt cu musca pe caciula ca nu am pus ziua adrianei, da ori mia scapat, in asa caz imi cer mii de scuze, ori nu mi sa spus)

In al doilea rind va multumesc tuturor care lati votat pe Rizacila, ca lati tinut in top si va rog sal votati in continuare.Eu am vazut ca mai sunt ciresele in concurs, nu sa mentionat anterio, dar si DJ Teo e peacolo, insa dupa cum Rizacila e in top mi sa parut mai avantajos sal sustinem pe el, si luna viitoare alegem alta ciresica si o sustinem, luna cealalta alta si tot asa, stiti povestea cu nuielele, daca ne adunam toate nu ne invinge, clar sa nu fie la ei vreo suspectie, dar frauda asta nu a insemna.

In al treilea rind, a trecut Pastele dar nu am nici o fotografie de cireasa la mine, deci inca o data, 2poze cu cireasa(daca are frati sunt bineveniti si ei) cu semnificatie de pasti(eu dau exemplu epurele Luanei in cosu cu oua) le trimiteti la adresa de email doroti_5@yahoo.com si semnati sa nu fac vreo confuzie din graba.Se asteapta fotografii si de la ciresele carora nu le place soarele si stau in umbra(chiar as zice se impune), ca sa nu fie sfada pe montaj nu va aat nimic pina la urma, la urma primesc toate rosiile, pardon ouale in cap.Data limita 1mai.

De miine si cami primeste fotogragii, una de la nastere, alta de la ziua de nastere a fiecarei ciresice(e clar cred de ce de miine? bate seaua sa priceapa calu).Cu asta ocazie sunt invitate toate vreascurile in livada, macar de ziua ciresei sa semneze aici primirele urarilor.(bai io toata ziua semnezi de primire de facturi si numai asta mii in cap, si altceva nu vad in fata ochilor).

Shoricutza tu pe mine sa nu te superi te rog ca nam intrebat, dar io cind am citit, vazut poze, citit iar si ajuns sa scriu, deja era pusa intrebarea cine e fata ceea fumoasa, se si raspunsese deja, asa ca io stiam.

Si felicitari manechinilor din livada.

Si daca nu intelegeti vriun cuvint bagati pe acolo litera "r" ca nu prea merge si nu prea stau cu timpul sa verific.

Vam pupat.O zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Christos a inviat!

Sa va povestim si noi cum a petrecut Bia primul ei Paste. Bunica a plecat acasa de vineri dimineata, asa ca a rams cu mami. Si cum mami nu respecta programul, ciresica a avut un program mai variat - dar totul a fost spre bine. Adica, sambata nu am reusit sa o adorm la pranz asa ca dupa ce am fost la cumparaturi prin imprejurimi, am venit acasa, Bia a mancat si am trimis-o in parc cu tati. Mami a ramas sa termine curatenia si sa inroseasca oua. Cand a venit din parc la 6, obosita dupa atat plimbat a adormit imediat pana la 8.30PM. Asa ca la 11PM era puiul fresh, am imbracat-o si am mers toti trei sa luam lumina. Era asa incantata ca erau atatea becuri aprinse pe strada si lumina multa. Ea e innebunita dupa becuri si steaguri. Si erau in preajma bisericii si una si alta.
La 1 am am venit cu lumina de la biserica si am culcat-o pe pitica.
A doua zi am fost la iarba verde. Cred ca am fortat nota un pic. Am stat vreo 5 ore, timp in care Bia a mers sau s-a jucat pe paturica. A fost atat de obosita, ca la plecare a inceput sa planga, iar cand am intrat in masina, n-a durat o secunda si era in lumea viselor. S-a mai sculat a doua zi la 8. A dormit de la 7 seara la 8 dimineata.
Problema e, ca Bia mananca in continuare noaptea. Se trezeste de cateva ori si daca n-ai biberonul pregatit plange de scoala tot blocul. Nu stiu ce sa-i fac sa nu se mai trezeasca. De fapt mananca in somn, cand o vad ca se foieste, si pleascaie din gurita e semn clar - ii e foame. II dau biberonul, mananca putin si adoarme cu el in gura, dupa catva timp, iar plescaie, si asa face toata noaptea. Cum sa o fac sa nu mai adoarma in timp ce bea laptic? sa bea mai mult si sa nu se mai trezeasca asa des? Eu ii dau lapte 250 ml noaptea si alti 250 ml pe la 6. Bea laptele numai in somn. Ziua sa nu-l vada. Cand vede biberonul alb, il da la o parte cu mana si nu vrea sub nici un chip sa manance. Are ceva cu culorile cred. I-am luat ceiut de la Humana de fructe, cand l-a vazut rosu nu i-a trebuit, nici nu vrea sa guste. Asa ca ii dau ceiut de la Miluppa de fenicul.
Le-am gustat pe amandoua si mie imi plac, dar ei nu.
Va pupicim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va zic si eu cu intarziere,dar am motive intemeiate. Noi am fost la spital duminica dimineata cu Alexandra care avea febra mare, 39.5. Am scapat de internare si suntem pe Augmentin si antitermice de atunci. Inca nu se stie sigur ce e. Se pare ca are un rosu in gat, dar ne- a zis ca poate fi si roseola si trebuie sa asteptam pana maine sa vedem daca apare eruptia. E groaznic sa ai puiul bolnav. Nu cedeaza febra decat pana la 38-38.5. E fleasca saracuta, ea care era super energica. Toata noaptea stau si o pazesc, ne-a dat si Fenobarbital sa nu faca convulsii si e un pic mai linistita dupa ce-l ia. Offf.....nu mi-a trebuit nimic, chiar ma gandeam ce faceam daca plecam pe undeva...
La multi ani, Adriana!!!
La multi ani, Shori!!!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
Poze nu am facut deloc, vedem pana pe 1 mai...poate trimitem si noi.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LAA MULT ANI SHORICUTZA

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA MULTI ANI, ADRIANA!
LA MULTI ANI(DIN NOU) SHORI!

Asadar, de maine incepe seria aniversarilor
Doroti, ai fost mortala, parca ai fi mama lui Razacila, multumesc si eu fetelor care l-au sustinut astfel incat a ramas in frunte Daca nu iese primul, promit sa nu ma supar. Am vazut ce era important: faptul ca am prieteni( mai ales prietene) de nadejde E un sentiment placut

Sanatate puilor bolnavi (oana.iat, spre exemplu)

Azi Razacila s-a dat jos din pat singur...in sfarsit. Fara sa se mai arunce cu capul inainte

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by a_daniela

Christos a inviat!

Sa va povestim si noi cum a petrecut Bia primul ei Paste. Bunica a plecat acasa de vineri dimineata, asa ca a rams cu mami. Si cum mami nu respecta programul, ciresica a avut un program mai variat - dar totul a fost spre bine. Adica, sambata nu am reusit sa o adorm la pranz asa ca dupa ce am fost la cumparaturi prin imprejurimi, am venit acasa, Bia a mancat si am trimis-o in parc cu tati. Mami a ramas sa termine curatenia si sa inroseasca oua. Cand a venit din parc la 6, obosita dupa atat plimbat a adormit imediat pana la 8.30PM. Asa ca la 11PM era puiul fresh, am imbracat-o si am mers toti trei sa luam lumina. Era asa incantata ca erau atatea becuri aprinse pe strada si lumina multa. Ea e innebunita dupa becuri si steaguri. Si erau in preajma bisericii si una si alta.
La 1 am am venit cu lumina de la biserica si am culcat-o pe pitica.
A doua zi am fost la iarba verde. Cred ca am fortat nota un pic. Am stat vreo 5 ore, timp in care Bia a mers sau s-a jucat pe paturica. A fost atat de obosita, ca la plecare a inceput sa planga, iar cand am intrat in masina, n-a durat o secunda si era in lumea viselor. S-a mai sculat a doua zi la 8. A dormit de la 7 seara la 8 dimineata.
Problema e, ca Bia mananca in continuare noaptea. Se trezeste de cateva ori si daca n-ai biberonul pregatit plange de scoala tot blocul. Nu stiu ce sa-i fac sa nu se mai trezeasca. De fapt mananca in somn, cand o vad ca se foieste, si pleascaie din gurita e semn clar - ii e foame. II dau biberonul, mananca putin si adoarme cu el in gura, dupa catva timp, iar plescaie, si asa face toata noaptea. Cum sa o fac sa nu mai adoarma in timp ce bea laptic? sa bea mai mult si sa nu se mai trezeasca asa des? Eu ii dau lapte 250 ml noaptea si alti 250 ml pe la 6. Bea laptele numai in somn. Ziua sa nu-l vada. Cand vede biberonul alb, il da la o parte cu mana si nu vrea sub nici un chip sa manance. Are ceva cu culorile cred. I-am luat ceiut de la Humana de fructe, cand l-a vazut rosu nu i-a trebuit, nici nu vrea sa guste. Asa ca ii dau ceiut de la Miluppa de fenicul.
Le-am gustat pe amandoua si mie imi plac, dar ei nu.
Va pupicim.

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

nu ai incercat sa-i dai noaptea doar apa? Zici ca ceai nu vrea... Inceputul e mai greu...trebuie sa priceapa ca noaptea e pentru somnic

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doroti, ma mobilizez azi sa-ti trimit pozele.

Oana ieseanca, pupici Alexandrei sa-i treaca repede!

Felicitari lui DJ Teo fotomodel DC!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Adriana, mamica de tripla veselie!

La multi ani, Shoricutza, mamica de pletoasa in roshu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Oana, sanatate la Alexandra

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput