Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Shoricutza!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi, sanatate la puiutzi, si tie putere sa-i ingrijesti!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Diana, Paul face cucu-bau asa: isi pune capul jos pe perna la cucu si la bau il ridica, ne imprastiem de ras

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani , Adriana! Sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta minunata!
Mersi frumos de aprecieri! Da, e super haios Serghei cu micile lui pasiuni, e tare distractiv. Sa vedem mai tarziu cat o sa avem de tras si ce tati de fete or sa vina cu puscociul la usa noastra.(Asa cum si Traian o sa mearga cu puscociul la usi de tati de baieti )

La multi ani, Liana! SA fii fericita si alaturi de printesa blonda si taticul ei. Eu nu am intrebat cine ce in poze pentru ca , evident, stiam personajele si din pacate nu am avut vreme sa vin aici si sa scriu dar am vazut toate pozele si m-am minunat de cat de frumoasa s-a facut printesa!

Ama, multumim frumos de laude. Si voi sunteti taaare frumosi si mai sunteti si tineri foc, o familie deosebita. Eu nu arat asa extraordinar, sunt doar fotogenica (in anumite poze) si slaba. Dar vergeturile si celulita sunt la locul lor, cearcanele de dimineatza asijderea, despre ridurile de sub oki ce sa mai zic...
Din pacate nu prea am timp sa ma aranjez sau sa ma ocup macar putin de mine deloc in ultima vreme. Dar o sa ma revansez eu dupa ce plec de la serviciul asta (peste vreo luna)!
Tu cand vii la Bucuresti? Ca stii ca esti datoare cu o intalnire! (Btw,fetelor,poate facem una in grup maaare, cand vine caldura, ei?)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

DolceBaby, sa-ti traiasca www.desprecopii.com/News.asp?id=84" target="_blank">fotomodelul

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

diana, andreea, multumesc, asteptam si urmatorii dintisori!

liana, La Multi Ani! Multa fericire si bucurii de la Ana!

oana, 8 dinti????!!!! mie mi se pare ceva de domeniul sci-fi, cred ca si alte cirese au la fel de multi, dar vezi, daca la noi de-abia a aprut unul, imi pare muuult rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

HRISTOS A INVIAT!

Oana, Luana va multumim frumos nici nu mi-a venit sa cred cind am vazut poza Teodorei... sunt asa de fericitaaaa

Pupam toata livada si va dorim numai bine

Laura si Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804166012292/16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Christos a inviat!!!

LA MULTI ANI LIANA SI ADRIANA!!! Sa fiti frumoase si fericite! Sa va bucurati de aceasta zi aniversara alaturi de familie si de cei dragi!!!

Sper ca toata lumea a petrecut frumos de Paste!! La noi a fost bucurie mare ca a venit Tati acasa (care era insa rupt de oboseala, asa ca a dormit toata ziua ). Dar recupereaza el timpul stat departe de noi...

Am vazut pe prima pagina mai multe cirese, atat pe Maria Teodora, cat si pe Ingrid si Paul Victor... Felicitari fotomodelelor... Dincolo la Bebe star, dl. Razacila este inca in frunte!!! . Pai fetelor de ce nu ne dati linkul si celorlalte cirese inscrise??? Sa ne sustinem livada!!!

Cu albumul de Paste, cum a ramas, ii trimitem lui Doroti cate 2 poze??

Ioana, noi nu te credem ca esti doar fotogenica... Vrem sa te vedem live , sa ne convingem!!! Oricum imi place tare mult noua tunsoare si culoare. Se pare ca pana la urma ai obtinut ceea ce ai dorit ...

Gabi, multa sanatate puiutilor!!! Poate nu-i va aparea Dariei varsatul de vant!!

Iau o pauza sa s-a sculat printzesa...

am intreaga livada de cirese coapte.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

...

[b]oana
, 8 dinti????!!!! mie mi se pare ceva de domeniul sci-fi, cred ca si alte cirese au la fel de multi, dar vezi, daca la noi de-abia a aprut unul, imi pare muuult rau!

Sa nu-ti para savureaza noptile intregi si fii sigura ca vine vremea si la voi - ce e nasol e ca la unii a fost usor - au aparut si gata - la altii mai greu.
Se trezeste saracutzul noaptea si se ridica in picioare si plange cu o jale.... Asta chiar si in noaptea in care am dormit la mama, eu cu el in pat, s-a ridicat brusc, parca l-ar fi curentat...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolcebaby

HRISTOS A INVIAT!

Oana, Luana va multumim frumos nici nu mi-a venit sa cred cind am vazut poza Teodorei... sunt asa de fericitaaaa

Pupam toata livada si va dorim numai bine

Laura si Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804166012292/16

Si pentru noi a fost supriza cand a aparut

Teo e mortala...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput