Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

CamiM, se pare ca si dintele 8 e pe drum - se vede tare bine in gingie, asa ca mai avem un pic de neastampar.

Poate pare un pic demodat, da' eu m-am bucurat grozav de noua descoperire a lui Paul - acum stie sa ceara ce vrea, e asa de dulce si mi se pare ca gata, e baiat mare!
E tot mai clar in ce vrea de la noi - daca s-a incalcit cu picioarele si are nevoie de ajutor, ne striga intr-un anumit fel, daca vrea ceva de joaca pt ca e plictisit are alte tonuri, si asa mai departe, ochishorii lui asa multe povestesc de nu-mi vine sa cred ca mai ieri era un ghemotoc care sugea, ragaia plangea si dormea...

Va doresc o saptamana super!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Adriana!

Ralu, felicitari ptr primul dintisor al Ilincai si ptr mama!

Ne-am distraz azi de numa cu Timi, a invatat sa faca cucu-bau... Ridica paturica sau jucaria peste cap si rade de se prapadeste cand o da la o parte si eu spun bau!

Gabi, imi pare rau de Daria, saracuta de ea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Apropo de concursul Bebestar, am mai recunoscut cateva cirese acolo: Robert al lui Marrycalu pe prima pagina, cred ca pe pag 3 e David al Daryanei(????), Andrei al lui Puiudana pe pag 10 si bineinteles Alec moaca al lui Lacri pe pag 7.

Filmulete

Mergi la inceput

Tot eu, singura pe aici...

Luana, am uitat sa-ti spun ca am vazut mica distrugatoare de oua. Exact la fel a facut si a mea cate un ou in fiecare mana si dai pocneste-le unul de altul pana le-a facut praf!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

HRISTOS A INVIAT!

Multumesc pentru urari
Un buchet de zambile pentru voi:

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Liana
la multi ani!
Sa te bucuri de copil, de sot, de viata, de toate
Sanatate si numai bucurii

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Shoricuta LA MULTI ANI si sa fiti cu totii sanatosi !

gabi25 iti tin pumnii sa ti se insanatoseasca copii cat de repede !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani, Liana!

Sa traiesti, sa te bucuri de tot ce-i mai frumos alaturi de cei dragi, multa sanatate si fericire!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Ralucis, Uraaaa pentru dintisor si pentru mama.

Al meu Andrei spune mama cand are nevoie de ceva, mai nou a inceput sa spuna si tata de vreo cateva zile. Moare tata-so cand il aude! Face cu manuta Pa, imediat ce aude cuvantul, oricui, dar mai ales mie, desi eu nu plec nicaierea...

Mergi la inceput

Si am uitat sa spun, avem chiar doi dintisori, firavi, acolo jos, dar se vad amandoi clar, si daca ma apuca de deget, musca...

Acum cateva zile, eram in verva pregatirilor, l-am lasat pe Andrei in sufragerie, ca de obicei. Asta e locul lui de joaca, l-am securizat cat s-a putut. Nu stiuu cum, s-a deschis usa la dormitorul nostru, iar bb a intrat acolo. Noi la bucatarie, cu treaba, deodata ne gandim amandoi: cam prea multa liniste, ce face puiul? Am inlemnit amandoi, fuga dupa el. In dormitor erau flori multe, ghivece pe jos. Andrei trona in pat, cu gura plina de pamant. Pamant si in pat, si pe hainele lui, si pe maini. Radea la noi fericit, uite mama ce-am facut!

Mergi la inceput