Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
Dupa un weekend cu dezmat culinar.. (vorba Dianei am mancat de pleznesc) revenim in forta!!
Nu am ajuns la slujba de inviere anul asta ca biserica romaneasca ( si cea a grecilor) este cam departe si a fost tare frig asa ca nu am mai scos-o din casa noaptea pe Sofia.. ramane ca prima ei "inviere" la biserica sa se produca poate la anul.
De sarbatorit am sarbatorit in trei si a fost tare fain .. am stat la telefon ore in sir cu toata familia ( de pe doua continente!), am mancat muult si am ciocnit oua. Sofia a incercat sa ia si ea ou rosu in manuta dar fiindca erau reci din frigider a renuntat repejor asa ca mami i le-a inlocuit ei cu unele de plastic.. muult mai atractive din prisma gogoshicii ca alea se si desfaceau.

Maine( la voi deja azi) la noi e zi normala de lucru din pacate.. asa ca pentru noi sarbatoarea s-a cam terminat.
am livada, ma duc sa fac nani si revin in cateva ore!!

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ceva:

La multi ani Adriana!!

Mergi la inceput

O sa-mi creasca nasul luuuung ca lui Pinocchio ca tot zic ca plec si nu ma dau dusa!!

Lacri cum a iesit cozonacul ca noi am tinut pumnii sa stii!!

Cocutica iepurasul i-a adus Sofiei un set de jucarii pentru plaja( lopatica, galetusa, etc) si o rochita.

Doroti merci ca ne-ai lamurit cu voturile pt concurs!! Chiar voiam sa intreb cum se poate vota de mai multe ori.

Luana ce mai face Hora bronsitica? Speram ca e mai bine!!

Arleena multumim ursuletului pentru felicitare!!

Ella foarte frumoase .. si florile si ciresele.. din poze!!

Gabi felicitari Dariei pentru primii pasi si multa sanatate puiutilor!!

Shori ma bucur mult ca nu mai esti suparata pe noi!!

Andreea felicitari pentru cozonacii reusiti!!

Oana felicitari lui Paul pentru noul dintisor!! Ma bucur ca se simte mai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI ADRIANA!!!!
Lacra ma bucur ca Razacila s-a indepartat mult de sucevean!!Si eu il votez de cate ori am ocazia sa intru!!!
Ioana,nu stiu daca am mai zis,dar ma bucur tare mult ca ai revenit la noi.Am vazut niste poze minunate cu voi.Tu arati demential!!!Felicitari pt progresele lui Serghei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LA MULTI ANI ADRIANA!!!!!!

HRISTOS A INVIAT

Ieri Daria mi-a facut febra....si azi-noapte abia sufla saraca....o tuse ca latratul cainelui....muci galbeni....azi dimineata am fugit la spital. Daca nu ar fi fost Rares cu varsat de vant ne interna. I-a facut o tura de aerosoli si a scapat de injectia in vena dor pentru faptul ca se chinuie sa tuseasca si asa se rupe flegma si nu ramane acolo ca sa obstructioneze gatul, bagam augmentin, bromhexin, predninson si picaturi in nas, inhalatii comprese cu spirt la gat. Maine merg din nou cu ea la spital pentru aerosoli si control....si la primele semne de bube opresc tratamentul.

Sanatate multa....eu fug sa mai bag o cafea - nici nu le mai stiu numarul - si un quarelin pentru durere de cap. Si eu sunt fara voce de 2 zile.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Monicutza, esti pe lista.
Cami, au iesit mai buni ca ai soacrei, dar dumneaei ii arde cuptorul Iar eu sunt cam subiectiva, zau ca sunt...
PuiuDana, pai cum asa, il lasi pe Andrei-Ochios nevotat pentru Moaca alteia? Pai e frumos asa? Sa nu crezi ca nu l-am vazut! Multumim, oricum

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Hristos a inviat! Hai ca avem si noi 2 vesti bune: Ilinca are si ea un prim dintisor, a aparut timid jos, si a zis si mama azi, tot pt prima oara! Se pare ca s-a cam suparat ca am criticat-o in public si a zis sa faca ceva pt indreptarea onoarei patate. N-a avut nimic, nici febra, nici scaune mai moi, nimic, sper sa fie bine de-acum incolo.

Noi am ramas acasa in noaptea Invierii, Ilinca la 22 era deja adormita, dar am mers a doua zi la 12 la a doua Inviere, a fost frumos si acolo. De mancat, am tot mancat, dar cred ca am o perioada mai uratica decat la Ilinca, nu prea imi vine sa mananc nimic, de vreo saptamana, toate imi par gretoase, desi as gusta dintr-una si dintr-alta. Vorba unei prietene, poate de data asta e baiat! Maine merg la eco sa vedem activitatea cardiaca a bebelusului, sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Adriana, La multi ani cu impliniri si sanatate! Da' de ce nu esti trecuta pe listuta de la inceput? Sau am pierdut eu ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Luana, tare frumos mai zici tu!
Da' ti s-a mai spus, si nu vreau sa te plictisesc si eu

Asa simt si eu, lumina in suflet vine si ne binecuvanteaza, si asta de fapt trebuie sa fie Pastele - iertare, iubire, toleranta, daruire

Hristos a inviat!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Adriana!

La multi ani Liana!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput