Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

CRISTOS A INVIAT!

Si noi ciocnim impreuna cu voi un ousor!

Adriana, maine sunt plecata si nu cred ca reusesc sa intru, asa ca eu iti urez de azi un maaaaaaare
LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa si minunata!

Lacramioara, te pup, esti o scumpa ca de obicei. Iti multumesc tare mult pentru urare. Vad ca si tu si Angelica va grabiti sa fiti primele ...(ziua mea este peste doua zile)

Oana, Steluta

Abibrinza, sa-ti traiasca jumatatea! La multi ani din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97411&whichpage=1

asta pentru mamici, idee de cadou idea de paste...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hristos a inviat!

Multa lumina in suflet, sa va bucurati de tot ce-i mai frumos alaturi de cei dragi!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Parca mai scrisesem candva ca si eu doresc tricou, dar nu-i nimic, revenim acuma.

Da, as vrea sa fie rosu, cu o cireasa mare, galbena, iar de scris, ce sa zic, chiar asa cum se numeste topicul nostru. Ma gandeam ca nu conteaza daca avem cirese nascute in aprilie sau iulie, fac parte din clubul Cireselor de Mai-Iunie 2006, asa ca n-au de ce sa se supere, nu cred ca prin trecerea datei sunt excluse.

Si mi-ar placea sa fie body special pentru copii cu capse, dar daca nu se poate, ne supunem oricum majoritatii.

tuturor Cireselor si Copaceilor din Livada!

Mergi la inceput

Ia uite ce liniste! Se vede ca lumea sta la masa, n-are timp de calc. Au trecut 6 ore, si n-a postat nimeni....

Ne-am intors din parc, de-abia acum vom mai manca si noi ceva...

Distractie placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adevarat c-a inviat!
Miti2004, erai pe lista, cred ca nu ai observat
CatXO, te-am adaugat pe lista. Andrusksandu, poate ai spus ca vrei tricou inainte de a intocmi eu lista. Te-am adaugat si pe tine, evident.
Daca scriem doar "clubul cireselor" rezolvam si problema cireselor "timpurii" (aprilie) sau "tarzii" (iulie). E doar o propunere... trebuie sa fie toata padurea, pardon, livada, multumita!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Hristos a inviat

Sarbatori fericite tuturor cireselelor si familiilor lor!

Monica 21+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

LYLY eu nu sunt pe lista, dar nu e nimic daca s-a uitat de noi

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hristos a inviat!

Am fost la inviere cu pruncii, Vladut a facut slalom printre oameni si l-a chinuit pe tata-su si apoi tot incerca sa sufle in lumanare. A si reusit s-o stinga de cateva ori. Nu, mami, lasa-ma sa fuflu! Timeea a dormit tun in carucior si nu s-a trezit nici cand am dezbracat-o s-o pun in pat. Asa ca ma bucur ca am avut ideea sa mergem toti patru!

Azi am fost la o manastire de aici unde mergem des duminica, s-au zbenguit pruncii. Ieri le-am facut sedinta foto cu ouale, dar s-a terminat intempestiv ptr ca in 5 secunde si dupa doar 5 pozitii jumate din oua erau praf... Sper sa reusesc sa pun poze zilele astea...

Doroti, tie trebuie sa-ti trimitem pozele? doroti_5@yahoo.com ? Iti trimit zilele astea cand se mai linistesc apele.

Am mancat de simt ca voi pocni. Maine alta tura de dezmat la Timisoara, si de marti iar la cura! Mai 2 kg de dat jos si sunt ca noua!

Shori, multi de la mine! Sa stii ca v-am admirat pozele, mandretea ta blonda nu poate scapa neobservata, dar mi-e rusine ca mi-a fost lene sa zic ceva... Eu am dedus inca de la inceput ca voi trebuie sa fiti, ca pe Carmina si pe Amis le stiam, iar Andreea avea baietel, deci... De asta n-am zis nimic... Sa-mi fie rusine! Multi pupicei si sa nu mai fi suparata pe noi!

Sa aveti o noapte linistita!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

quote:
Originally posted by LYLY809

LYLY eu nu sunt pe lista, dar nu e nimic daca s-a uitat de noi

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

Monicuta si tu vrei tricou ? ca atunci poate ni le trimit fetele intr-un singur colet, ca e mai ieftin decat 2 colete separate. Ramane sa ne vorbim. Eu mai am cam 4 milioane in lei, pot trimite banii la Lyly si tu poti sa-mi dai echivalentul aici. Ne vorbim. pupici

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput