Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Un Paste fericit!cu bucuri,sanatate si impliniri.
Marilena si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

PASTE FERICIT

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Anul trecut la ora 22 in noaptea Invierii l-am primit cadou pe Victor, anul acesta este ziua sotului meu Dragos in Ajunul Invierii.

Paste Fericit!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Anul trecut la ora 22 in noaptea Invierii l-am primit cadou pe Victor, anul acesta este ziua sotului meu Dragos in Ajunul Invierii.

Paste Fericit!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Sa-ti traiasca barbatzii!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Christos a inviat!!

Poftiti sa ciocnim un ou virtual impreuna: !!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristos a Inviat tuturor !

Lyly si eu vreau tricou. Nu am zis nimic pana acum pt ca nu stiam pana cand vor fi gata. Din pacate ai mei parinti vin aici pe 17 aprilie pt vreo 10 zile, deci nu o sa fie gata pana atunci. Insa am lei ( bani adica ) aici ramasi din iarna si ii pot trimite prin plic, suma pt tricou plus coletul la posta. In orice caz, cand va fi gata tricoul, inainte de a-l pune la posta as vrea sa stiu, pt ca poate gasesc pe cineva care vine incoace, daca nu, atunci ramane cu posta.
Nu am preferinte pt culoare, poza/fara poza, cu scris/fara scris. Ma supun majoritatii si oricare va fi alegerea mie o sa-mi placa fff mult. Ramane sa va spun marimea, dar banuiesc ca asta se va face mai incolo.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Hristos a inviat! Va urez o primavara plina de bucurie, sanatate si implinirea tuturor dorintelor, iar lumina sacra a invierii sa apere ce avem mai bun din noi!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Arabela, anul viitor am auzit ca e pe 9 septembrie. Vreo potriveala, ceva?!!

Am tot auzit, acum si in fiecare an, povestea cu "lumina in suflet". de fiecare data a trecut pe langa mine ca o expesie, fara fond. acum, incercand sa dau glas unui mesaj de paste, m-am oprit sa formulez ce va doresc. real, nu asa, ca urare. si mi-a venit sa va doresc sa vedeti toate lucrurile din jur frumos, tot ce vine spre voi. m-am gandit ca important e cum vede fiecare ceea ce i se intampla, nu cum se intampla (stiu, truism, "in the eye of the beholder") ei bine, dupa ce-am trecut printr-o alta expresie, de zici ca-s dictionar pentru elevi, walking around the bush, am ajuns la concluzia ca ...lumina in suflet va doresc!
si m-am prins si io ce vrea sa zica, dom'le, cu lumina asta. e bine zis!!
so,
Lumina in suflet,
impacare de sine (cu ceilalti e implicita in cazul acesta),
capacitatea de a va bucura, caci bucuriile sunt peste tot, ca un stol de vrabii; mai ales acum, primavara, cred ca nici din maini n-ai putea da fara sa apuci o bucurie!
sa va fie puii bine! sa mai scape cate-un muc, cate-un cucui, sa va amintiti iute cat de nepretuiti sunt si sa va treaca toate toate neplacerile din jur.
ca fiti calme cu ei. sa fiti si hotarate, ca de-acum va trebuie si asta.
(sa nu va mai pierdeti cumpatul cu copiii, asta toti nervii din lume n-o justifica. v-am citit mai demult, nu mai stiu exact cine, da tot mi-a venit sa va dau o batuta mica!)

sa primiti flori si sa va bucurati de ele.
sanatate va mai doresc si tot ce n-am spus eu aici si stiti voi ca meritati sau ca ati vrea sa meritati! va imbratisez si ma duc sa mai vad nitel cum doarme copilul meu. e tare frumos, ma simt umpluta de fericire cum stau si ma uit. mergeti si voi.

La multi ani!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

si pentru ca al meu copil nu doarme tot timpul, si pentru ca voiam si eu sa va ofer o felicitare personalizata, iata cum arata "cos+oua+iepuras(cam bizar si stricator iepuras, da altu n-aveam)"

http://www.flickr.com/photos/62149076@N00/sets/
pe Easter

si live:
http://dropshots.com/day.php?userid=156466&cdate=20070408

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Lyly daca mai e valabila listuta cu doritorii de tricouri te rog mult sa ne treci si pe noi cu o bucata tricou de cireasa, chiar daca nu prea am activat pe forum la scris. De citit va citim zilnic...
Daca nu se mai poate, ata ete...poate altadata.

Pupici

Mergi la inceput