Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Intre un cozonac si o friptura intru si eu sa va urez
PASTE FERICIT, alaturi de familie si de cei dragi!!! Sa va aduca pace in suflet!!!

Liana, uite o sa nu mai fii suparata... Insa sa stii ca eu te-am recunoscut din fotografii (deci nu era cazul de prezentare ). Ne-am mirat/bucurat cand am vazut-o pe Carmina alaturi de voi, pt ca ea ceruse sa fie stearsa de pe lista...am si pe Ana cea frumoasa...

Ca idee pt tricouri: nu se pot cumpara body-uri/tricouri pt bebe de undeva si acolo doar sa le imprime?

am intreaga livada de cirese.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Shoricuta? cand e ziua ta? ee.. la multi ani.. si io-s prin preajma ta

Mai, auziti, minora. Nu bre, nu m-am apucat de ei minora.. Cat se poate de majora, la 26 l-am avut pe Codrin.. acum fac 31
Dar stiu ca arat fugita de acasa.. cand am ajuns in USA, proaspat casatorita, si m-am dus sa iau niste bere de la magazin, mi-au cerut ID-ul.. ca nu dau bauturi minorilor.

Multumim frumos pentru vizionari

M-apuc sa fac lista de pretendenti pentru Cornelia

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Bai nene, sa nu-mi zici ca ai 31 de ani ! daca ai zice 24 te-as mai crede ! dar ce mananci mai frate, zi-ne si noua...sau care e secretu' ? Super ! Bravo tie !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salutare, Livada!
Suntem in verva pregatirilor si eu de-abia am timp sa va citesc, darami-te sa scriu. Lasa ca ma revansez eu dupa pasti.

Am facut pentru prima oara cozonaci si au iesit super ca aspect, au crescut frumos si miros si mai frumos. Oricum se spune ca prima oara cand faci ceva iti iese cel mai bine. Despre gust nu stiu sa spun pentru ca in seara asta, dupa miezul noptii vom ciocni un ou, si vom servi cu o felie de cozonac si un pahar de vin.

Eu ma voi gandi cu drag la toate ciresele si toti copacii din Livada, si va urez de acum

UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste va dorim lumina in suflet, sa va aduca numai bucurii, si sa va bucurati ce cei dragi la si buna-buna

PS si pe azi, spor la

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Iepurasul nostru mai are un dinte

Probabil de acolo s-a tras febra si supararea mare de zilele trecute..

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Intr-adevar,
Un inger a adus vestea buna.
Iar mama sa,Maria,
Sfios a-ngenunchiat,
Caci mare e minunea
Si mare-i bucuria!!!
Hristos este in noi!!!!
Hristos a inviat!!!!
Va doresc un Paste fericit,plin de lumina si bucurie alaturi de cei dragi!!!
Oana,felicitari pt dintisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Dragele mele, va urez tuturor un Paste luminos si linistit, impreuna cu cei apropiati sufletului vostru si cu minunile mici care ne-au adus atatea bucurii in ultimul an. Hristos a inviat!

adriana, multumesc, m-ai mai inseninat! Deci cheia e organizarea, sper sa reusim si noi sa fim cat de cat organizati astfel incat sa putem sa facem fata onorabil noii misiuni. Si eu vreau 3 copii, dar am zis ca pe al treilea il facem mai peste vreo 3-4 ani, sper sa nu ne razgandim atunci!

gabi, nici ilinca nu zice deloc mama, tata din plin, si altele, mai nou zice ceva care seamana cu burti-burti, dar mama nu. si n-are nici dinti, deci am ramas in urma si la capitolul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Shori draguta, sa stii ca si eu m-am uitat la poze, si tare as fi vrut sa stiu cine e pe acolo(doar pe Carminuta o stiam), si am admirat mamicile frumoase..
Multumim pentru atatea complimente, nu am mai primit de cand ne stim(Cornelia adica) Iar eu, nu sunt nici pe departe Ileana Cosanzeana, sa ma vedeti cum arat acum dupa o noapte de sculat din 2 -n 2 ore, am cearcane si sunt ingrozitor de irascibila.. pazea
Shori, sunt cu o zi inaintea ta

Inaioana, tare m-a amuzat cum povestesti despre Serghei si micile lui pasiuni.. si Olguta mea simtea la 5-6 luni cand intra un barbat in camera(era un prieten al sotului care o placea fff mult), sa vezi ce fite facea si cum se alinta
Astia mici sunt niste comori, nu stii niciodata ce ascund in ei.. si cate stiu mai, la varste asa mici...

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Shori, "La multi ani!"

Am intrat pe fuga, ca-s pe dial-up...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Intr-adevar,
Un inger a adus vestea buna.
Iar mama sa,Maria,
Sfios a-ngenunchiat,
Caci mare e minunea
Si mare-i bucuria!!!
Hristos este in noi!!!!
Hristos a inviat!!!!
Va doresc un Paste fericit,plin de lumina si bucurie alaturi de cei dragi!!!
Oana,felicitari pt dintisor!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

pentru poezie
dintzishor - acuma-s 7, si al 8-lea sta sa iasa si el.
Deja nici nu-mi mai amintesc cum erau noptile in care nu se trezea de seara pana dimineatza

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput