Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu la ora asta...dupa ce am tocat pentru salata boef, am vizionat o comedie si am baut bere am o intrebare....mai sunt copii care nu au spus mama??? Daria spune tata, papa, pa, baba, apa, tii (cucu-bau), titi (cand se joaca cu masinile lui Rares), tita (asta e bunica, mama mea).....dar mama nu vrea si pace.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Gabi, Seby zice mama incontinuu, insa nu zice tata deloc si taica-su ii repeta mereu tatata in speranta ca invata si nu-l mai striga tot mama pe strada arleena da, Seby mananca singur cu lingurita dar nu-ti spun ce dezatru face in jurul lui.Daca ii dau eu tipa si imi da peste mana, vrea singur.Bine, asta nu se intampla mereu ca el abia reuseste sa manance 2-3 linguri si restul imprastie pe jos si pe el, cand e infometat accepta si de la mine!
Parul nu stiu cand i-a crescut asa repede ca acum cateva luni era mai mult chel, dar nu va mai dura mult ca pe 5 mai ii luam motul.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Stateam si ma gandeam acum..pe tricouri va scrie cireasa de mai-iunie, dar Seby e nascut in aprilie.. Puteti sa scrieti altceva pe tricoul lui, de ex cireasa de aprilie-mai? Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ralucis

adriana, f frumoasa familia ta, felicitari! Vreau de mult sa te intreb cum te-ai descurcat cu primii doi copii? Vad ca diferenta dintre ei este cam la fel cu ce va fi intre copilasii mei, si mai toata lumea m-a cam deziluzionat spunandu-mi ca va fi cosmar cand va veni si celalat bebe. Nu e chiar adevarat, nu-i asa?

Ralu, iti ramasesem datoare cu un raspuns. La noi a fost grea adaptarea de la 1 la 2, dar poate asta pentru ca si acum fetita nr. 1 e deosebita, plina de personalitate, a fost extrem de dificila cand era bebe. A fost mai greu de la 1 la 2 si aproape neobservabil de la 2 la 3, adica de la Olguta la Cornelia. Ce ne dadea pe noi peste cap erau serile, cand amandoi incepeau sa urle de oboseala, foame, etc si noi alergam de bezmetici prin casa, sa facem baie la unul, sa il alimentam pe altul.. ne-a luat ceva pana ne-am dat seama ca trebuie organizare nene.. Dupa ce a crescut mai mare era chiar bine, ii culcam pe amandoi in aceeasi camera, pupici si inchideam usa si.. gata..
Acum nu mai e la fel, suntem mai multi, dar tot e frumos..
Intre primii doi e 1 an si 8 luni, acum sunt foarte atasati unul de altul.. au fost niste tovarasi de joaca exceptionali.. De acum incolo sa vad, cand Codrin e mai baietos si Olga a devenit constienta ca e domnisoara.
Pupici, si curaj

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Diseara e Invierea! Nu stiu daca o sa mai am vreme sa intru azim voi bucatari la greu si incerc sa gat si curatenia de primavara... Asa ca va urez Un Paste fericit, plin de bucurii alaturi de ciresele noastre dragi, fratiorii sau surioarele lor, soti sotii si restul celor dragi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mai am un mesaj important.
Mai intai, lista cu mamicile care vor avea tricou aniversar, cu precizarile urmatoare:
-mamicile care s-au anuntat si nu se regasesc rog a ma trage de urechi(inseamna ca n-am citit toate postarile cu atentie)
- mamicile care doresc tricou dar, dintr-un motiv sau altul, nu s-au inscris pe lista, au fost inscrise din oficiu si vor avea cate unul, no matter what
-mamicile care nu s-au inscris si nici nu si-au manifestat aceasta dorinta, dar stiu eu ca vor, la fel, au fost inscrise din oficiu pe lista
-cele care nu s-au inscris caci nu au aflat de actiune: lista este deschisa

Deci:
abribrinza, gaby25, doroti, luana, carmina, amiss, oana rusu, danapuiu, dianar, inaioana, roxana, cocutica, steluta, virgi, cami, mikiion, a_daniela, angelica, arleena, lacri, ellax, adriana, ralucis, oana.iat, miti, nikolett, zax, papadie, ama

arleena, pana acum am inteles ca s-a optat pentru modelul cu cireasa si inscrisul "clubul cireselor" pe fata si "prinde-ma" pe spate/ culoarea rosie? doua capse pe umar?

inaioana, astept detalii pe PM referitor la "prestatorul" serviciilor de inscriptionare, pe mine personal nu ma intereseaza ca tricoul sa fie cat mai ieftin ci sa aiba un pret rezonabil si o calitate buna sau foarte buna. Cel din Carrefour poate sa fie cam piperat.

Inca o data, PASTE FERICIT!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

si Magghy e pe lista

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineatza livada.

Intru si io repede fuguta sa spun 2 vorbe ca ieri n-am reusit desi mi-am dorit f tare.

Lacra, vreau si io tricou, evident. Prefer sa fie rosu, in rest ma las pe mana voastra pentru ca vad ca aveti idei bune.

Adriana, ai o familie superba iar pozele sunt deosebit de inspirate (mai ales cea in care sunt toti aliniati si papa piersicutze). Iar de tine ce sa mai zic ... esti tanara si frumoasa si nu-mi vine sa cred ca ai trei copii cand ma uit la tine. Aceeasi uimire admirativa o am si pentru Angelica.
A, si spune te rog cand este ziua ta ... m-am uitat in tabel si nu ai datele acolo. Deci????? Daca esti berbecutza de a mea, io iti spun de pe acum "LA MULTI ANI" dar as vrea sa-ti spun si in ziua cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Angelica, draga mea, iti multumesc din suflet pentru urarea frumoasa de ziua mea (este chiar prima, iti dai seama ...) si crede-ma ca nu am (si nici n-am avut vreodata) niciun motiv sa fiu suparata pe tine. Tu, care esti atat de atenta sa nu superi pe nimeni, nu vad cum ai putea face asta, sincer.
Pe livada mi-a trecut necajeala (mica, dealtfel) iar motivul n-a fost ca nu ne-a admirat mai multa lume pozele (ai facut-o tu si Lacri si mi s-a parut mai mult decat suficient), ci ca tinand cont ca multa lume de aici nu ne cunoaste, pana la mesajul lui Mikiion, in care cerea sa se faca prezentarea si celorlalte personaje, nimeni n-a cerut acest lucru. Mi s-a parut ciudat si m-am simtit, io cu copilul meu cu tot, de umplutura in pozele alea ... Toata lumea era fericita ca era Carmina in poze, lucru de inteles de altfel, ca si io m-am bucurat cand am vazut-o, dar ar fi fost frumos sa existe un minim de curiozitate si in privinta celorlalte personaje.

In fine, repet, supararea a fost mica si oricum a trecut, asa ca va urez din tot sufletul si cu toata dragostea, un PASTE FERICIT, cu multa liniste si pace in suflet, dragoste si fericire din belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Shoricutza, si noi am admirat pe Ana

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput