Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna, buna

noi bronshitim. avem 81 de cm de tuse si muci! am trecut la chestii serioase, adica ospamox, eurespal si panadol. ambroxolul cu sumetrolinul nu au dat rezultate, in 5 zile.
dna doctor a petrecut mai mult timp cu mine, explicandu-mi, ca la copii prosti, ca uneori trebuie sa ia si antibiotic. m-a convins. sper sa fie mai bine, cat de curand.

abia astept tricoul.
sper ca ati trecut-o si pe papadie pe lista, nu?!

am obosit citind toate pregatirile voastre. jos palaria! ei bine, in alti ani faceam si eu de toate, chiar si cozonac am prestat de cateva ori. acum... nici oua nu am cumparat inca!!!!
eu sunt la cura, manc portocale si mere, bubu are deja frigiderul plin de prostii; ne-am hotarat sa trantim o halca de carne la cuptor, tinuta in baiturile noastre vestite cu ghimbir, cu tava plina cu legume, ciuperci, albitura, telina, morcovi, cartof dulce si cate mai incap. noua ne place la nebunie! miel nu este. drob nu este. oua este ele! ca face mama si ne da si noua...
asa ca pastele meu e destul de relaxant. ideea ca nu merg la munca patru zile e cel mai misto cadou. vom puturosi.
am facut curatenia, asta conteaza. vreau soare, caldura si uscarea mucilor. nici nu cer mult.
am vazut poze, nu toate da insist. Seby e cool, are asa un aer angelico-strengaresc!
miti, evident ca nu m-am suparat, fii serioasa

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

hallo hallo

Lacri - ne inscriem si noi in listutza de tricouri, va rugam frumos; si in listuta de pretendenti pentru toate domnisoarele fermecatoare; sa aiba fetele de unde alege, nu?

Dragelor,
si pentru ca maine dimineata vom pleca pentru mai bine de o saptamana, vreau sa va urez un Paste linistit, calduros si plin de lumina. Bucurati-va alaturi de minunile voastre - una, doua sau chiar (jos palaria si plecaciuni) trei; sa ne vedem cu bine sanatosi si voiosi. SARBATORI FERICITE SI UN PASTE FERICIT!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

noi maine plecam la socrii, tre sa conduc eu ca sotul si-a pierduc carnetul...
daca nu mai apuc sa intru azi vreau sa va urez tuturor sarbatori fericiti si de la alex o felicitare
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=448287437&context=set-72157594507626190&size=o
v-am pupat si spor la pregatiri

ahhh, si daca aveti vreme am pus si poze noi de la intalnirea aici la cluj a cireselor ana, alex si razvan(chiar daca mamica lui nu intra pe forum)

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Sa va zic ceva tare.
Am intrat la ZZ sa vad si eu cei acolo, ca mai auzisem de asa zona, si ce credeti ca am gasit? Subictul mamicilor de ianuarie februarie acolo, nu stiu ceau avut, dar eu vreau sa najungem si noi acolo.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

VA DORESC SI EU UN PASTE FERICIT, SA VA LUMINEZE SUFLETUL SI CASA.

PS.Bai io no sa fiu citeva zile, sper ca suceava tot no sa fie, dar cele care aveti net acasa votatil pe rizacila ca neo ia altu inainte si nu e bine.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

VA DORESC SI EU UN PASTE FERICIT, SA VA LUMINEZE SUFLETUL SI CASA.

PS.Bai io no sa fiu citeva zile, sper ca suceava tot no sa fie, dar cele care aveti net acasa votatil pe rizacila ca neo ia altu inainte si nu e bine.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Musai sa votam

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Eu nu stiu daca mai intru pana dupa Pasti asa ca vreau sa va fac o urare:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Eu sunt terminata de oboseala....Rares al meu a facut o forma urata de varsat de vant.....acum deja suntem la jumatatea drumului si incep sa se usuce, dar ma gandesc cu groaza la Daria ca ea a avut Rubeola, apoi angina si alergia puternica la cefaclor si acum daca face si varsat de vant.....uf....sper sa treaca repede si sa scapam.
Pe 4 aprilie a facut primii 2 pasi singurica cu toate ca se tine de mult bine pe picioare si se ridica singura de jos fara sa se sprijine de nimic.

INAIOANA, MAGDA si CARMINA bine ati revenit.

In legatura cu disputele din zilele trecute......ma bucura doar faptul ca a fost mai activ forumul si au aparut fetele....dar in rest gandesc si eu ca ELLAX. Pot doar sa spun ca eu daca sunt jignita/ignorata (in cazul meu cam asta se intampla de foarte multe ori) stau deoparte, citesc, admir (ma uit la fiecare copilas in poze sau filmulete, dar timpul nu imi permite sa laud....sa ma extaziex verbal....etc, nominal. De obicei admir copilasii in duo cu Daria si ea spune la nesfarsit UITE, UITE si pupa ecranul....deci cireselele si ciresei (deci CIRESARII) sunt pupati la greu. Eu nu ma pot "certa" in scris.....eu daca nu arunc cu ceva....nu trantesc....eventual sa si sparg daca e posibil.....nu e cearta si nu ma declar descarcata....sotul meu stie cel mai bine asta , deci certurile de pe forumuri nu ma satisfac asa ca prefer sa nu ma implic.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana si Gabi, pupam puiutii bolnaviori.

Arleena, ultima varianata de tricouri e f reusita, si votez si cu prinde-ma a lui Oana pe spate.

Inaioana, Gabi, felicitari ptr progresele piticilor!

Nu mai stiu ce sa scriu. Imi pica ochii in gura, asa ca ma voi duce si eu la culcare mai repede de vesnicul 1 jumate din fiecare zi.

Intrebare: mergeti maine la Inviere cu/fara cirese? Daca nu intervine nimic noi vom merge cu totii, ii imbrac bine iar Timi va dormi in carucior.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Sanatate Horei-Ochios si lui Paul-Ochi albastri
Multumim pentru sustinere, Doroti si celelalte mamici DRAGI de ciresuci

Si noi plecam maine la Valcea, da' luam laptopul cu noi, ca sa nu ne lasam puiul de izbeliste, adica nevotat

Va uram tuturor un PASTE FERICIT SI LUMINAT, bucate alese pe masa si liniste in suflet! Stiu eu ca o sa depasim orice momente mai neplacute si vom "inverzi" din nou, vom "reinvia" si noi de sub...VREASCURI!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim pt aprecieri tuturor!Ioana, Serghei merge singurel, felicitari!! Frumoasa familie, mereu ma uit la pozele voastre! De tine nici nu mai zic, arati fenomenal! Daca nu ti-ar semana leit ambii copii nici n-as zice ca-s ai tai!
I-am aratat si lui barbate-miu poze cu Serghei, a zis si el ca seamana cu Seby.Apoi a vazut-o pe Katja si si-a amintit ca i-am mai aratat-o pe vremea cand eram insarcinata si o admiram amandoi.Ghici ce mi-a zis? Ca vrea si el o fetita! Diana si noi vom merge la Inviere cu Seby maine seara!Luana insanatosire grabnica Horei, sa va treaca mucii repede si multa puturoseala in zilele ce urmeaza!Gabi felicitari Dariei pt primii pasi! Poate nu ia varsat de la fratior, am fetita!Inscrieti-me si pe mine pe lista pt tricou! Sunt de acord cu toate ideile,textele si variantele, dar votez pt fond rosu ca ii sta bine lui Seb in culoarea asta!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput