***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hai mai fetelor ca eu nu pot sa ma duc la culcare de suparata ce sunt.Parca abia acum imi dau seama cat de mult imi place sa comand pe LR.Am zis noi ca am devenit dependente dar abia acum,cand se pune problema sa ni se ia jucaria asta,mi-e clar cat de mult conteaza.

Ce sa spun?Sa speram ca nu vor lua decizia asta?Sa speram...ca altceva ce putem face?

Ce-ar fi sa le dam mail-uri (pe site si direct la aceasta Sabine),sa le spunem ca bla-bla-bla...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabi..niciodata nu e de prisos un "cadou"..orice salariu ar avea tot nu-s multumiti...iti spun eu ca vad atatea tipuri de oameni aproape zilnic..daca ii auzi cum se vaita ca-s saraci si castiga o tona de bani..si tot ar mai vrea si ceva moka. Pacat ca uite ne facem de kk peste tot....

Ma duc sa-mi rumeg amarul la nani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine sa speram si sa comandam cat mai putem, hai ca poate o fi bine in final..si ne-om lamuri si cu coletele noastre...eu tot mai trag speranta.

Gata, acu' chiar ca ati scapat de mine. Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Va zic si eu NOAPTE BUNA !!!
si maine... de fapt azi sa ploua cu colete LR

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Atata vreme cat LR nu are un numar de inregistrare pt colet NU dati vina pe Posta Romana. Sunt convinsa ca le-a trimis dar asta nu inseamna ca nu le-a luat si in gara din Fr un muncitor, ok? Nu inteleg de ce faceti speculatiile astea. Magarii au facut si LR (nu-i mai pupati atata) si Posta Romana. Si atata vreme cat au luat banii eu ii vad OBLIGATI sa imi asigure toate detaliile ce ma intereseaza in legatura cu comanda facuta. Ce sa zic...ii stresez, ii obosesc...e un nonsens.

Eu nu sunt de acord cu semnarea niciunui mail colectiv in care sa-i rugam...bla bla, mi se pare o umilire cu care nu sunt de acord. Si am mai spus, mi-e greu sa cred ca livreaza in tari ale lumii a treia si scot tocmai o tara membra UE.

Si inca o intrebare: prietene din Fr au primit vreodata pantaloni in loc de sutiene? Eu sunt mai suparata pe LR decat pe Posta Romana ( e adevarat, mi-au venit toate pachetele) si pe toate magariile care si le-au permis sa le faca.

Si nu-i mai laudati ca sunt corecti, ca nu sunt chiar asa imaculati si voi stiti bine...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Si mie imi pare rau de tot ca...doar ce incepusem si eu sa comand si...e nedrept sa ne sisteze livrarile. Dar....sper sa nu fie asa.
Noi nu suntem singurele care comandam pe LR. La servici o colega a listat o bluzitza si ne-a aratat-o daca ne place. era de pe LR si cand am intrebat-o mi-a zis ca la farti'su la firma se fac comenzi pe firma si de valor f. mari. ceva la 1000euro sau cama asa ceva . Fratele ei isi comandase cam de 200 euro si strangeau comenzile de la toti angajatii si lansau o comanda mare pe firma. Si cica fac asta de ceva vreme. Asa ca... nu suntem singurele care comandam de pe LR din Romania.
Am vrut sa va zic ca poate....nu ne-o exclude si poate...pe firma ar fi o varianta mai sigura de sosire a coletelor!!!
Va poop si nb. Pe maine!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Ba daca ar fi sa le trimit mailuri le-as trimite mailuri in care le-as solicita sa-si puna la punct sistemul de livrare pt a nu mai exista erori pe traseu, sa reglementeze comenzile sub 10 ero pentru international, sa le cer socoteala de produsele schimbatec in mod abuziv, de produsele lipsa din colet , de descrierea gresita a produsului pe site, de anularea unor comenzi fara instiintare si fara suport real, de blocarea abuziva a banilor pe perioade lungi de timp...mai sunt?! P'astea le-ati uitat?

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu nu prea vad care ar fi poanta cu comanda pe firma versus comanda pe persoane fizice.Care sunt avantajele?

Daca mai are importanta:azi mi-a venit comanda din 23 martie si inca o mai astept pe cea din 21.Te pomenesti ca ma inscriu si eu pe lista celor cu colete disparute in ceata

Mergi la inceput

Si ma mai framanta ceva: DE CE LR daca e sigur ca a trimis coletele , da banii inapoi? Comand si eu maine 2 frigidere de 1000 euro si apoi zic ca nu le-am primit, sa-mi de banii inapoi, le trimit mail si ei - gata- sar cu cecul. Voi credeti ca sunt atat de prosti?

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Eu inca astept comanda de pe 17 martie...si de suparare ca intarzie am mai dat o comanda cu o pereche de sandale, una de balerini si o jacheta pentru Bianca!

Sper sa vina maine comanda si mai sper sa livreze astia in Ro!

Ma duc sa mai bag un ochi pe LR, asta asa...de noapte buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput