***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 6

lavi02 spune:
Eu cumpar in general pt copii, pentru ca mi se pare raportul calitate/pret foarte bun.
De exemplu dupa o gecuta ca a Silviei, intermediara (nu de iarna) am umblat de mi-au sarit ochii.
Ce gasesti in Ro: ori chinezisme, roz fosforescent, pline de desene dulcege executate prost, de sclipiciuri si alte kitch-uri. Iar la Z & co sar de milion, fara sa ma impresioneze prin ceva (material, etc).
Gecuta asta a fost 15 euro si e exact ce mi-am dorit.
Alt exemplu: am fost saptamana trecuta la OKAIDI. Pantalonii scurti pt Nati erau cam 5-600.000. Am ochit unii la 500 si ceva. Cand sa-i cumpar, m-am uitat mai bine la ei: buzunarele de la spate erau montate gresit, usor asimetric. Iar buzunarele din fata - unul era incretit altul nu. Firma de firma. Made in China, bineinteles.

madau spune:
Gabi si ce sa spunem la vama...ne cauta dupa nume crezi tu? La care vama? Ca unele vin cu avionul, unele cu trenul...si apoi, fara un document care sa ateste livrarea nu putem sa tragem pe nimeni la raspundere, asta e buba. Io nu inteleg DE CE LR NU NE POATE DA O DOVADA A EXPEDITIEI??????????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

gabitaco spune:
Eu una spun sincer ca majoritatea comenzilor le-am dat pe alte siteuri, am dat o sg comanda pe Lr.... una de 105 eu restul pe.
http://www.bbdino.com/home.php
http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/3Suisses.portal?_nfpb=true&_pageLabel=page_accueil&idEds=0
http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50337&Do=50095&_inPHP
http://www.kiabi.com/bebe-fille, care e preferatul meu
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

gabitaco spune:
mai uite ca o sa o rog pe prietena mea sa se intereseze de ac dovada a expeditiei... sa vad ce zice
Eu nu am comandat In Ro si nu stiu ce sa zic
Referitor la haine... am comandat numai pt Mateea. Pt mine... nu cumpar fara sa probez.... sun tare mofturoasa... si nu mai zic ca nici nu ma incadrez in tabelele lor de marimi
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

madau spune:
Pe cuvant ca m-ati intristat rau....poate totusi nu e decat o furtuna intr-un pahar cu apa....om fi facut noi rau ca am discutat toate aspectele astea legate de livrare si tot pe forum??? Hai ca acu' incep sa fac pe detectivulMadau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

madau spune:
Ati plecat toate la shopping???????????????Madau si

lavi02 spune:
nu... dar ce sa mai zic?
Mie imi pare rau dupa LR ca e o sursa buna de cumparat haine OK la preturi rezonabile pt copii + o sursa de adidasi la juma' de pret fata de in magazin la noi

gabitaco spune:
mada ...nu stiu ce sa zic... dar atate chestii se fac in ziua de azi...ca nici nu stii daca sa mai deschizi sau nu gura...
Eu cred ca totusi nu-si risca nimeni slujba pt 50-100 de euroi...
Si ca sa te mai amarasc putin ... Daca hotul citeste forumul stie cam ce contine fiecare pachet , nu??/ si nu te ingrijora ca o sa vina coletul...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

madau spune:
Gabi sa stii ca-s multi aia care-si risca jobul ptr 100 euro...mai ales ca sistemul fiind asa prost, stiu exact unde si cand sa profite.
Uite tocmai imi apune sotul ca a citit sapt tercuta parca in ziar ca a fost nu stiu ce expo de pictura super mare, care a facut un turneu mondial de prezentare, ei bine au calatorit tablourile alea mult si bine prin toate tarile..ghiciti cine a reusit sa le piarda?. Cica se judeca acum cu ei, e mare tambalau, ca nu stiu unde s-au pierdut si cine trebuia sa raspunda de ele
. Si ne mai suparam noi cu un colet de 50 euro?
Madau si

gabitaco spune:
mada... nasoala treba... eu gandeam ca astia la vama au salarii motivate.... mai fac ei bani cumva si nu se mai uita la un biet colet de 100 de eu... da acu ce sa mai zic... or fi avand familie mare si remuneratie mica... si asa mai imbraca si ei famileonul cu ce trebuie.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii