Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hristos a Inviat !!!

Sa fiti sanatoase si fericite si voi si familiile voastre!

Vad ca e tare liniste pe aici, petreceti?

Noi am fost azinoapte la biserica cu Bianca, am luat Lumina, dar nu am mai stat sa luam Paste pentru ca i s-a facut somn Biancai.
Astazi am fost la mama, am stat afara in curte, am facut gratar, a fost frumos. Mine mergem la socrii mei, o tinem numai in plimbari.

Va pup pe toate si va urez inca odata petrecere frumoasa si sarbatori fericite!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sper ca toata lumea a petrecut bine. La noi ziua de Paste a decurs relativ linistit, dupa o noapte grea in care Rianna a stat mai mult treaza, cu febra pana in 40. Pe dupa-masa i-au iesit niste bubite mici pe fata, ceea ce ma face sa cred ca febra a facut-o ca reactie la vaccinul de sapt. trecuta. Sa vedem cum va mai fi maine. Puteti vedea aici cateva poze din ziua de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
PTr mine nu e, azi m-am cantarit si surprise: am revenit la greutatea de dinainte de nastere, fapt care nu ma bucura DELOC! Eu toata viata m-am chinuit sa ma ingras Dupa nastere pastrasem si eu 3 kg, nu mai aratam ca un african... bleah!

Meems tinem pumnii ptr procesul de insanatosire!

Gata, mancam si fugim in parc, iar

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

FELI da-mi mie te rog metabolismul tau ...ca eu nu as plange si-ti dau eu din kg mele. bine?? batem palma??

si sa stii ca si eu mi-am adus aminte de tine ca m-ai sunat in ajun de Pasti.
si-ti ziceam ca-i mai bine vladu, dar pana la urma in ziua de Pasti am fost la spital .
pastele trecut l-am facut cu vibrocil si respectam traditia. anul asta tooot cu vibrocil suntem.

MEEMS si io tind sa cred ca-i de la vaccin. vlad a facut la 5 zile febra asa mare. sanatete multa.
frumoase pozele. de fapt voi suneti frumosi.

si acum intrebare intrebare: ce mai dati voi de mancare copiilor??? vlad este f mofturos, iar eu constat cu uimire ca NUMAI stiu sa fac papa. daca inainte sa nasc aveam imaginatie, acum sunt varza. nu stiu ce sa mai inventez. rog dati-mi cateva idei si retete....

plus ca vlad are ciuperca pe limba, io cred ca-i de la antibiotic. este prima oara cand ii dau antibiotic FARA SA-I DAU BIOTICS. (Feli nu da cu pietre) si poate zic eu de la asta sa fie.
asa ca refuza aproape orice-i dau de pape. ziceam ca-i de la gat dar nu, il deranjeaza limbuta sigur ca se trage cu mana de ea.
i-am dat cu glicerina boraxata dar nu-i trece. ii fierb si tetinele si suzetele...
o sa-i iau glicerina cu nistatin.
altceva ii mai pot da???

Joy 16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by joy04
[i-am dat cu glicerina boraxata dar nu-i trece. ii fierb si tetinele si suzetele...
o sa-i iau glicerina cu nistatin.
altceva ii mai pot da???

Incearca cu CITROLIN e pt asa ceva. Pui citrolin pe un pansament steril si ii dai in gurira, pe limba si cerul gurii, iar apoi juma de ora nu ii mai dai nimic. Poti dezinfecta si tetinele si suzi cu citrolin. Sanatate multa.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GABITACO

Joy 16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Hristos a inviat!
Sa aveti parte de zile senine si calde cu multa, multa lumina in casa si in suflete!

Nu am intrat e multisor, nici de citit nu am reusit.
Din nefericire am fost bolnava , inca mai iau antibiotic o nenorocita de infectie de urinara si pe deasupra si o gripa sau o viroza mai urata..., toate pe capul meu...nu va zic ca m-am bagat si la facut cozonaci, pasca , oua si ceva mincare de paste ...ca dehh nu puteam lasa traditia sa treaca pe linga casa mea...asa ca in prima zi de paste m-am trezit cu o cadere de calciu care nu m-a lasat sa ma ridic din pat cateva ore bune.
Va urez multa sanatate cu zile cat mai bune si linistite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by joy04
[b]si acum intrebare intrebare: ce mai dati voi de mancare copiilor???

Raspuns: COZONAC! Cel putin asta este singurul aliment pe care il maninca Smaranda de citeva zile.

A,da, Si ADEVARAT A INVIAT!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Adevarat a Inviat!

Si eu vreau sa stiu ce mai papa copilasii vostri ca sunt in ceata , nu stiu ce sa ii mai fac de mancare.

bic, cum asa, mananca numai cozonac toata ziua?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Slaba activitate pe aici...

Bianca mananca: ciorbe in primul rand -de pui, supe si mai rarut ciorba de vita.
Pilaf, fasole galbena fideluta, musaca cu carne de vita, legume la cuptor (ca un ghiveci), peste cu cartfi nature taiati cu furculita (piure nu mai vrea sa vada)
Si bineanteles iaurt, fructe, cozinaci, fursecuri si alte nebunii ce prinde si stie ca nu are voie.

Meems , multa sanatate Riannei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput