Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bb_alinush, bine ai aterizat pe meleaguri romanesti!
meems, ... poate ca nu e nimica grav. Nu am reusit sa vad decat 2 poze, e tare aglomerata reteaua si-mi tot da un mess de eroare. Sa va traiasca Rianna-iepurica!
Joy, sa-ti traiasca barbatul harnicutz! La mai mute surprize din astea.
Noki, La multi ani! pt a ta bunicutza.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Uf, aproape sunt gata pregatirile!

Am intrat sa va urez si eu un PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Meems sper sa nu fie nimic grav cu Rianna Sa stii ca, chiar de e o viroza, nu-ti face griji, uite ce repde a scapat Ilinca, ba chiar de 2 ori

Joy chiar ma gandeam la tine azi, ca ai o "bafta" cu sarbatorile - mai tii minte ca si anul trecut de Pasti Vladone era bolnavior? Te sunasem eu in Sambata Mare si erai in piata cu Cristi... Of, of!

BB_alinus tare Amalia se inscrie cu cinste in randul teroristelor! Mai, mai, sunt bune de reclama fetele noastre... reclama la Durex, of-course, ca nu-ti mai doresti cand le vezi ce crize fac

Azi la impartasanie Ilinca a fost SINGURA care a plans (pana la 1 an nu o deranja), aseara a plans in hohote ca o fetita i-a luat mingea cu care de fapt nu se joaca niciodata, azi dupa-amaiza s-a bocit... nici ea nu stia, nu-i convenea nimic. ASa ca bb2 - sa faca cine mai ramana zdravan la cap cand implineste copilul 2 ani

Mara si noi am avut astfel de bubite, dar au trecut in timp, doar cu crema Niveea ptr iritatii.

De Noki stiti ceva? A scris cand pleaca si am omis eu postarea?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

meems, sper din tot sufletul sa nu fie decat o simpla raceala sau vreun dintos naravas, un gand bun de la noi pentru micutul iepuras.va doresc sa petreceti cu sanatate, liniste si bucurie Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului.

alina, cred ca fata ta iti va calca pe urme...se pare ca de mica ii place sa zboare, in cabina de pilotaj cred ca vroia sa vada daca e totul conform planului de zbor.....pupici micutei cercetas
Paste fericit!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fie ca toate rugaciunile voastre sa fie ascultate, iar spiritul Sarbatorilor Pascale sa va insoteasca intotdeauna! Paste fericit!
Multa sanatate la cei bolnaviori

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, va multumesc mult de sustinere si ganduri bune! Deocamdata Rianna e relativ bine, maraita dar fara febra prea mare. Sa vedem cum decurge ziua de azi...

Alina, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Si mie mi-e groaza de zborul spre Florida, dar macar stiu la ce sa ma astept peste 2 luni cand venim spre tara.

Va doresc si eu tuturor un Paste cat mai fericit, cat mai linistit, cat mai plin de caldura!! Pupici si o imbratisare virtuala intregii noastre "colectii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Paste fericit cu multa, multa sanatate, pace in suflete, liniste, dragoste, implinire va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor si scumpelor,

Fie ca Sarbatoarea Sfinta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate,bucurii, lumina in suflete si in case.

Paste Fericit!

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu cu intarziere va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hristos a inviat!

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput