***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
madau vad ca amandoua avem probleme cu comanda din 20eu am fost deja la posta si la mesagerie si nu este venita
INGRID
felicia74 spune:
Gabitaco da, mai, dar eu voiam ACEL poncho. Nah, sa mai aman treburile altadata
In alta ordine de idei, eu cica am copil bolnav. Hm, dupa energie nu s-ar zice, a reusit sa traga de toate, sa rupa n ambalaje, exact unde nu avea voie se ducea, mama, dar nu ar fi bunicii cresa ar scrie pe ea.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Gabitaco era in coletul asta care n-a venit, ma duc sa vad ce si cum, le-am dat si mail vineri dar nici un raspuns deocamdata
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anka-maria spune:
Fetelor, nu va suparati, madame Sabine a rezolvat cuiva vreo problema? Adica din toate problemele semnalate a reusit sa obtina careva dintre voi fie produsele, fie banii?
Ca mie mi se pare suspecta rau Sabine asta.
Aissa, la tine chiar e ceva in neregula si nu cred ca problema sa fie la LR. E ciudat chiar sa nu ajunga nici un pachet.
---------------
Just me
claujro spune:
Am primit vente privilege la AM PM si So Homme
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
gabitaco spune:
mada ... stai linistica ca apare el si coletul asta din 20 . eu zic ca nu e timpul pierdut inca...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Fetelor, nu va suparati, madame Sabine a rezolvat cuiva vreo problema? Adica din toate problemele semnalate a reusit sa obtina careva dintre voi fie produsele, fie banii?
Ca mie mi se pare suspecta rau Sabine asta.
Aissa, la tine chiar e ceva in neregula si nu cred ca problema sa fie la LR. E ciudat chiar sa nu ajunga nici un pachet.
---------------
Just me
Da, mi-a anulat mie niste colete mai mici de 10 euro
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Madau si eu zic sa nu-ti faci pb cu coletul din 20. eu am primit martea (sau miercurea) trecuta coletul din 19. si cel din 21 nici pana azi.
vlada spune:
Va pup, noi am tinut tot intr-o petrecere, dar de maine revin in forta alaturi de voi....
Si io zic sa nu va faceti probleme cu coletele, se intampla sa intarzie f mult, trimise cu trenul, cum am patit io...
Andreea si Vlad
Iubirea mea