Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 28
Ignatica spune:
Pufy drum bun va doresc si Paste fericit.
Fetelor, ocupate, ocupate cu pregatiri si curatenii vad.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
eloise spune:
Hmmm, deci din nou pe a 2-a pagina....cum lipsesc eu un pic cum scade activitatea la subiectul nostru ![]()
Glumesc, desigur... cred ca toata lumea e ocupata cu pregatirile, gatitul si curatenia de Paste.
Noi suntem bine, sanatosi, cu papica e ok, toata diversificarea consta inca in numai 60ml de cereale la masa de seara, apoi alaptat. Speram sa nu se mai trezeasca noaptea, dar tot se trezeste la 12-1 pentru a lua masa, si apoi direct la 6 dimineata. Cu diversificarea adevarata vom incepe abia dupa sarbatori, la 6 luni fara cateva zile. Pana acum a fost mai mult acomodarea cu lingurita (care a decurs excelent) si cu gustul nou al orezului. Deja a luat 500 de grame numai luna asta, nu cred ca de la orez pt ca e o cantitate mica...deci merge inca bine cu laptele meu, desi e clar ca mananca mai des. A! Si ma musca
. Offf, ce mai musca, naprasnic si neiertator, isi inclesteaza cei 2 dinti (altii nu i-au mai aparut inca, slava domnului) atat de cumplit incat ma face sa tzip. Desi cica nu e bine sa tzipi ca se sperie si se auto-intzarca
. Oricum, prost obicei si-a luat... Am incercat cu vorba buna, cu sfaturi de la Alaptatul-Help line...dar in zadar... Musca de cateva ori la fiecare masa, inainte si dupa ce papa, mai precis...
Lili, bun venit in Cetate!
Usorlili, frumusel baiat ai, ce ochisori si ce gene are el
... Sper sa scapati repede de afurisita de dermatita! Bine ati revenit in Canada! V-a priit vacanta in Ro?
Anca, am vazut fetita cu rochita! Scumpa tare!
Pufy, sa va prinda bine saptamanile petrecute la tzara!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
lilina spune:
ce cuminte sunt....am papat tot
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
gabitzica spune:
Imi pare rau ca intru sa va dau numai vesti despre noi, bune sau rele, fara sa fac nci o apreciere la adresa vreunei bucurii. Citesc ce scrieti, dar pe diagonala ca nu am timp. Sa nu va suparatipe mine
Vestea rea: I-am facut la Ioana examen de urina si nu a iesit bine analiza. A iesit asa: cca 25 leucocite/microlitru, frecvente cristale de oxalat de calciu, flora microbiana, frecvente saruri amorfer. Nu a avut nici un simptom , poate are usoare edeme la ochisori , dar nu mi-am facut probleme , am zis ca il mosteneste pe Cipri. Sa va zic si de ce i-am facut. Fetita unei prientene, in urma unui consult de rutina, a facut analize si a iesit ca are e-coli. A facut 10 zile antibiotic intramuscular, dupa care a fost la un echo si dr. a zis ca are canalele urinare inflamate. A facut o noua urocultura si i-a iesit ca are stafilococ alb. Acum saracuta e din nou cu injectii, de data asta pe vena,e cu branula saracuta. Mama ei a avut infectie urinara si nisip la rinichi in sarcina, iar infectia se poate transmite prin placenta. Deoarece am avut si eu infectie urinara in sarcina, m-am gandit sa ii fac analiza asta. Acum nu mai pot sa-i fac urocultura pana marti,ca dureaza 3 zile. pediatra mi-a zis sa-i dau 10 zile antibotic,dupa care sa repet examenu de urina, dar parca nu i-as da pana nu stiu exact ce are, avand in vedere ca nu are alte simptome.
Vestea buna: a iesit al cincilea dintisor.
Poze
Ignatica spune:
gabitzica imi pare rau de vestile voastre. In general e bine sa repetati analizele de urina si apoi sa dati antibiotic conform antibiogramei. Asa ca iti inteleg rezerva.
Mira arata foarte frumusel site-ul nostru. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:
Helooooooooooooooooooooo!!! 
Ce fac fetele? Nu mi-a mers forumul dimineata, nu stiu de ce. Vad ca nu s-a scris prea mult, deci constat ca a fost o problema generala. Sau sunteti inconjurate de cozonaci? 
![]()
Gabitzica, multa sanatate fetitei!
Pufy, drum bun la tara! Sa reveniti repede (offff ce mult mi se par 2 sapt fara postarile tale).
Multumesc mult tuturor celor care mi-au urat "drum bun", respectiv "bun venit" la Suceava.
Suntem cu familia intregita si-i tare bine. Taxu
lu' Mathias a decretat ieri "ziua baietzilor", au iesit ei doi afara ca eu sa stau si sa ma odihnesc, sa lenevesc in pat si sa butonez telecomanda. Dar n-am facut asa, ci m-am harnicit sa despachetez tot si sa pun lucrurile la loc. E mai bine asa, neinconjurati de bagaje.
Diversificarea merge din ce in ce mai bine,
cine zicea ca rabdarea e cheia succesului mare dreptate avea. Copilu' meu papa tot ce-i dau si-i chiar nerebdator din clipa in care umplu lingurita pana ce o indrept la gurita lui. A, sa nu uit, acasa ne astepta un scaun de masa "Chicco Polly" de care sunt tare incantata. I l-a cumparat tot taxu
, dar cred c-o sa zicem ca l-a adus iepurasul de Pasti. 
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la 
Gabitzica - imi pare rau ca va chinuiti cu antibiotic. Multa sanatate!
MamiLili - ce bine ca in sfarsit ai si tu ajutor cu Mathias. Cum te-ai simtit singura de capul tau in casa? La noi diversificarea merge prost. Vladut refuza orice combinatie de legume i-as da...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Bogdan Ioan!
Lilina - vazut Vladut care papa tot![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cristina - sar'na de cafeluta!!!
Ieri nu a mers forumul, am tot incercat, dar se pare ca nu a fost numai problema mea...a fost de la ei![]()
Gabitzica - imi pare asa rau ca trebuie sa apelati la antibiotic...dar eu zic poate ar fi bine sa asteptati sa se confirm totusi infectia pana sa luati antibiotic!!!Felicitari pt dintisor!!!!
MamiLili - bine cai reusit sa le pui cat de cat la punct....si bravoo
pt ajutor!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Cristina - nu te stresa si nu il stresa nici pe el cu diversificarea asta...dureaza pana se obisnuieste cu alte gusturi...mai fa o pauza de 2-3 zile...si incerci apoi!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!