Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, multumim mult pt primire si pt aprecieri. Are mama baiat fromos, asa-i .

Mira, ti-am trimis si eu datele sa ne treci pe pagina bucuriile

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Cristina, am vazut pozele cu Vladut. "Marea Diversificare" este de milioane.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Sephora, tu ce faci? Ce face Matteo? Ca am vazut ca nu ai mai scris de cateva zile.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Usorlili, bine ai revenit! Of, imi pare rau ca aveti probleme cu dermatita asta pacatoasa.

Mirabela, nu ai strigat-o si pe AndraPg la apel. Nu a mai scris nici ea de o vesnicie....si nici eu nu am reusit sa ma vad cu ea din cauze bine stiute

Va doresc somn usor si luuuuuuuung

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...intru repede si ies repede ....ca nu ma lasa Reby.
Intrebare: Pana la ce varsta Nan1? Si de la ce varsta Nan2? (ca am auzit tot felul de variante....

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lakioana - 6 luni.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">Inscris ultimele BUCURII pe site.

Noapte buna!

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
Urmatoarele mamici de BUCURII sunt convocate la raport:

oanacn, vauva, marta, fusca, alina morostes, sympa, flavia ramona, cri19, Msl, Roxana01, Mephala30, Ionica, gabitzica, Roxanae,
AncaMT, Crisnemes, Anangel_lexi, tasia, Mamiflori, Adriana mica, notquiteso, Alipiticot, mini_me, aramona, scumpik_lui, danip, adinazot, Danidani74.

raspund si eu la apel...
suntem binisor, diversificam la greu, nu vrem iaurt deloc, poate ne dati voi idei de combinatii, in schimb mancam bine piure legume cu galbenus, pui, ficat de pui, branzica dulce, si cateodata bem si suc de fructe dupa masa, sau ceiut, sau chiar supica dar astea sunt raritati. am inlocuit pranzul (ora 1-2), in totalitate, as vrea si ora 5-6 dar nu vrem iaurt.. asa ca.. mai asteptam .
Si zic "binisor", pt ca noi stam prost cu greutatea, a doua luna de luat putin in greutate, adica 200 gr., asa ca o sa facem un control la interval de 2 sapt. sa vedem cresterea, dc e tot putin, nu stiu ce vom face, probabil analize, sper sa nu. Sa speram ca asa suntem noi, tinem la silueta.. Ia acum ff bine biberonul, seara papa 200 ml lapte nan2, cu 3 masuri cereale..
cam atat despre noi...
avem si vreo cateva poze noi incepand de aici facem baie in cada mare si urmeaza si o fetitza cu rochitza

Mirabelac, sa nu ma pui absenta... scriu mai rar dar va citesc...

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze
varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Mirabela, am venit la raport.
Nu mai am timp sa scriu, abia reusesc seara sa citesc ce ati mai scris voi.
Adelina ma solicita non-stop.
Va rog sa ne treceti si pe noi ca stam in fundulet de la 6 luni si 3 saptamani(am mai zis o data, dar probabil n-ati fost atente,nu-i nici o problema).
Cu mancare suntem cand cum, frucet nu vrea decat banana, dar nici asta in cantitati mari. Pireul de legume(carot, morcov, patrunjel, telina, dovlecel...) cu piept de pui e preferatul, asta mancam in fiecare zi la pranz.
Seara mancam cerelale, dar ne-am cam saturat si de ele, facem figuri de multe ori.
Nu stam singura in camera, daca nu ma vede urla, asa ca o duc cu mine peste tot.
In rest suntem ok.

De Pasti mergem la parinti, dar mai intru pana atunci sa va spun sarbatori fericite.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Paste fericit tuturor!!!...noi plecam la tara!

Eu

Mergi la inceput