Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 29
Mirabelac spune:
Cand sa scriu si eu mesajul 1000, n-a mers forumul ieri toata ziua.
Recuperez eu azi, sper sa mearga.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
alexutza_26 spune:
Deci am intuit bine ca a fost a problema generala, nu Mira? - asta e recuperam cu toatele azi....umplem un capitol intreg!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
LA MULTI ANI!!! Bogdan Ioan si Emma, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa-i ascultati pe parinti!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Mirabelac spune:
AncaMT si Alina Morostes sunteti iertate!
AncaMT al meu vrea iaurt dar nu mai vrea legumele, i-am gasit reteta de supica/piure care sa-i placa, adica nu-i mai pun cartof ci 1 lg mica de orez si cu borsulet de casa, ieri a papat tot, sper sa mearga si azi. Vazut Luciana scumpica.
Alina Morostes eu am trecut-o pe site pe Adelina cu statul in fundic, de prima pag. se ocupa fetele, poate o trec ele. Paste fericit si distractie placuta la parinti!
Pufy sa aveti un Paste fericit si drum bun la tara!
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
alexutza_26 spune:
Am uitat sa va zic...apropo' de iaurt...L-am PACALIT

!!!!!! I-am pus cate 5 lingurite de iaurt Campina in piureul care oricum il devora...nici macar nu a bagat de seama ca e ceva nou, desi clar era mai acrisor...dar asta e...de 2 zile grasanu' a mancat si iaurt....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Mirabelac spune:
Eloise nasol cu muscatul, eu am alta problema, a prins piticu' un obicei sa ma stranga de san cand papa, prinde efectiv sanul in mana si strange tare de tot, si are o putere... dupa alaptat e rosu sanul... ma gandesc cand i-or iesi dintii...
Lilina bravo lui Vlad, a papat tot marul
.
gabitzica imi pare rau ca ne aduci vesti rele, m-ai pus pe ganduri, si eu am avut in sarcina diversi microbi luati din spital (vreo 4), sper sa nu fie probleme si la noi, simtome nu avem de nici un fel. Wow, 5 dinti!!! Felicitari!
Mirabelac spune:
Lili felicitari pt. cadoul de iepurash si pt. diversificare!
Alexutza iaurtul care-l fac eu in casa nu e acrishor deloc, e chiar dulce, bun bun, imi place mult si mie. Ma bucur ca a papat.
Mirabelac spune:
Ne mutam la 57?