Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
matahut spune:
Ignatica, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO, ce mult ma bucur ca a i-au iesit bine analizele lui Davidutz. TI-am spus eu
Despre candidoza...ce sa zic...Ana a facut de vreo 2, 3 ori si ni s-a spus ca e virala (dar ca e bine totusi sa oprim si lactatele pt o saptamana, asa, de control). Nu ne-a dat decat tantum verde de pulverizat in guritza si atat, fiindca viind virus....va trece de la sine in 7 zile
. La noi a mers tratamentul foarte bine. Vezi ce spune si dr vostru, fiindca Ana a facut prima oara la 2 ani...
Cristina, intr-adevar, nu e bine sa inlocuiesti o dependentza cu alta dependentza, dar...deocamdata...zic ca mai bine sa suga, decat sa mestece cauciuc
. In plus, sper sa nu vrea din ora in ora (de fapt, azi noapte nu s-a intrecut cu gluma si nu a supt decat de vreo 5 ori, ceea ce....mi se pare bine
). Incet, incet, dupa ce om scapa de suzi...o sa vedem ce facem si cu tzitzi. Oricum, pana la 1 an sunt dispusa sa ii dau de 3 ori pe noapte. Asa i-am dat si Anei si nu e FOARTE obositor. In plus, e laptic bun si rau nu ii face, mai ales dupa diversificare. Oricum, va tin la curent![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Gety, nu e rea deloc coliva...e chiar BUNAAAAAAAAA, dar eu vroiam ceva care sanu fie dulce, ca si la dulciuri de posta ma priceeeeeeeeeep. Asa, niste salatele, bune pt silueta. Tu cu coliva vrei sa slabesti?![]()
Ignatica spune:
Gety multa multa sanatate, va tin pumnii vineri s aveniti si voi cu vesti bune.
ozana
. Ma duc acum la medic sa vedem ce zice si el.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Gety, tu cumperi ananas intreg? Cat se poate pastra? Fiindca banuiesc ca nu ii dai mai mult de o feliutza pe zi, nu?
xandrutza_76 spune:
marina, am luat si eu un ananas, l-am facut bucati, l-am pus in pungute si l-am dat la congelator; asta, asa, de capul meu. si ii scot o bucatica, si o pun in piureul de fructe...
de la gety am prins ideea cu ananasul, e asa de bun...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
lakioana spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Fetelor, de cand n-a mai scris Lakioana?
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Lili pentru ca te-ai gandit la noi!!!Nu am mai intrat de foarte mult timp...nici macar sa citesc nu am mai avut timp. Mi-am spus azi...ca am prins putin timp liber sa vad ce mai faceti. Am inceput cu pagina 1...si chiar ma gandeam ca ne-ati uitat...cand...un suras mi-a aparut pe fata...si un gand: sa nu mai gandesc asa despre voi...nu ne uitati asa una cu doua...chiar daca scriu si citesc mai rar.
Lili...sincer...m-a bucurat mult grija ta!!! Mii de pupici si tie si lui Mathias.
Hai sa dau si eu raportul...pana mai am timp:
Noi ne luptam din greu cu diversificarea. Dupa ce, la inceput, a papat si 200 gr. de pireu de buna voie si nesilita de nimeni, dupa 2 sapt. de la inceputul diversificarii, Reby a refuzat orice incercare de-a mea sa ii dau papica solida. Asa ca in fiecare zi de atunci incerc toate combinatiile de pireuri din lume (si cu lapte si fara, si cu cereale si fara...etc...etc)...doar doar se prinde ceva de ea...si papa linistita macar o data. Ii dadeam un soi de pireu...si cand sa cred ca am nimerit combinatia...acelasi pireu, maine il refuza!!!!
Chiar si acum papa doar cu multe rugaminti si cantecele...si niciodata nu trece de mai mult de 130 gr. Cand papa asa sunt cea mai fericita...chiar daca este pireu chiar si pe pereti...pe mine...pe ea nu mai zic...si pe scaunel. In fine asta este....ne luptam in continuare...incercam sa nu cedam nervos...si mai ales sa nu o oblig foarte mult.
Va pup ca s-a trezit.
Pa
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
xandrutza_76 spune:
lakioana, fa o pauza de piure cateva zile, poate ajuta. diversificare usoara in continuare!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
mamilili, te astept la Suceava!!

poze cu noi
lakioana spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
lakioana, fa o pauza de piure cateva zile, poate ajuta. diversificare usoara in continuare!
poze cu noi
Am facut si la cel de fructe (la care se comporta la fel) si la cel de legume....nimic
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
xandrutza_76 spune:
lakioana, carnita sau galbenus i-ai introdus? poate o va tenta gustul nou...
poze cu noi