Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Beatrix, Maruca nu are nici urma de dintzisor, gingia e bine merci. Sper ca o data cu suzi sa uite si de scularile dese

Maruca sta bine in fundic, sta mult si se cere asa. Se joaca frumos, se apleaca dupa jucaerii pana la pamant si apoi se ridica singurica inapoi. Dar de o luna tot exerseaza. Acum am inceput sa o lasam si cate 20 de minute in fund, fiindca sta bine, are stabilitate, rar sa mai cada. Dar de intors...nici vorba!!!!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Raspundem si noi la apel ... intram mai rarut pe forum si mai mult apucam sa citim ... va multumim ca nu ne-ati uitat dar acum ca e vremea asa frumoasa stam mai mult pe afara.
Sa raportam si noi cu diversificarea ... pana acum am incercat tot felul de fructe pe care le fac 'cocktail' pentru masa de dimineata aprox 120ml : mere, pere, caise din borcanas HIPP, banane dar se constipa de la ele si mai nou pruna dar nu are efectul laxativ dorit ... in continuare vom incerca piersica din borcanas si trebuie sa incercam si portocala poate va regla putin scaunul ... nu as putea spune ca e constipat pentru ca face singurel kk dar e f tare, uneori chiar bobite (scuzati exprimarea).
De o sapt am inceput si supica, mai precis pireul ca supica vrea doar cateva lingurite. Pireul de cartofi simplu l-a refuzat, nici cu putin morcov nu a vrut, se pare ca ii plac mancarurile mai aromate caci de cum am bagat la pireu si patrunjelul, pastarnacul si telina pe care le-am fiert pentru supica, mananca chiar 100ml fara probleme. Ma speriasem si eu ca nu va accepta legumele ... Cred ca trebuie sa ma grabesc putin cu diversificarea asta pentru ca de cateva zile alaptatul nu mai e tocmai o placere pentru mine ... ma musca destul de zdravan cu cei doi dintisori (aparatorile de san din silicon doar protejeaza sa nu imi faca rani dar durerea ramane), ma pisca cu manuta de fata, imi baga degetutele in ochi, ma trage de buza, cu cealalta manuta ma zgarie pe brat, se arcuieste si se impinge cu piciorusele ... cred ca a inceput sa ii placa mai mult sa manance cu lingurita
Raportam si noi o noapte agitata ... sper ca nu ii mai ies si dintisorii de sus asa de repede ca altfel s-a zis cu mine!!!

Noi il tinem pe Raducu in fundulet cand e la noi in brate dar nu f mult timp ... ortopedul a spus ca daca el se trage cu manutele sa se ridice, sa-l lasam sa stea ... dar nu putem spune inca (,) ca stam in fundulet ... mai asteptam putin sa ne laudam cu asta.

O zi buna va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Buna seara, mamici! Ma bucur ca a tinut pacaleala mea
De obicei nu reusesc sa pacalesc, dar de data asta am avut noroc ca nu ma vedeati, ca m-as fi dat de gol. Hai sa va povestesc cum m-a pacalit intrun an sotul meu. Cu vreo saptamana inainte de 1 aprilie sotul, plimbandu-se cu Yasha, a gasit un catelus, mic, mic, nu avea inca nici ochii deschisi. Ma suna, ca eram la servici, si ma intreaba ce sa faca. Normal ca i-am zis sa-l ia acasa, ca era prea mic ca sa supravietuiasca singurel, si nici la noi nu era sigur ca ar fi supravietuit. Am cautat disperata lapte praf pt catelusi prin Cluj, nu am gasit, ii luam Dorna rosu, amestecam cu galbenus de ou si miere. Dupa prima noapte cu noul catelus, mi-am luat mini-concediu de maternitate, pentru ca nu rezistam, trebuia hranit o data la 2 ore, dupa fiecare masa trebuia stimulat (adica masaj si frecat putin pe burtica cu vata umezita) sa faca nevoile, pentru ca(,) catelusii pana pe la varsta de 1 luna nu pot defeca fara aceasta stimulare, care de regula e facuta de catea cu limba. Deci va dati seama ce viata aveam, hranit si stimulat tot la 2 ore, noaptea inclusiv. Ei, dupa o saptamana de trai canesc, ma suna sotul de la plimbare cu Yasha si-mi zice - AM MAI GASIT UN CAINE!!! LA FEL DE MICUT! CE SA FAC? Mi-a picat cerul.I-am zis sa-l ia acasa, dar sa nu-l mai prind ca se plimba prin zona aia! Pana la urma faza cu al doilea catelus s-a dovedit a fi o pacaleala de 1 aprilie, care era sa ma lase muta

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Cristina, ce suflet bun ai! Si ce s-a intamplat cu primul catelus? Sper ca a supravietuit si i-ati gasit un camin. (daca nu-i asa, nu raspunde)

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina, nu cred ca deranjezi pe cineva cu postarile tale dese, chiar daca adesea nu sunt dintre cele mai optimiste. Daca cineva e agasat, nu le va citi pur si simplu. Macar te descarci si tu, daca simti nevoia! Ma bucur ca maruca a dormit un pic mai bine noaptea asta!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabela si multumesc mult!!!!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina - intradevar nu-i buna suzeta la voi deja. Trebuie sa scapati de ea inainte sa inceapa eruptie dintisorilor, ca dupa aia va fi mult mai greu. E rau si pentru dintisori, dar si pentru voi cu somnul. Am citit undeva ca daca se foloseste suzeta la somn, copilul nu reuseste sa adoarma profund decat pentru foarte putin timp. Si va chinuiti toti, adica si tu, si Maruca. Fii tare si incearca sa nu i-o mai dai. Cred ca maxim intro saptamana va reglati cu somnul fara suzeta. Daca esti prea obosita sa rezisti psihic, roaga-ti sotul s-o linisteasca noaptea pe Maruca cand plange dupa suzeta. Si sa ne scrii, sa te descarci,nu tine in tine ca nu-i bine! Totusi, poate nu-i o idee chiar atat de buna sa folosesti tzitzi in loc de suzeta pe viitor, ca ajungi sa se trezeasca iar si iar, dar de data asta dupa tzitzi. Dar asta deja dupa ce o vei dezobisnui de suzeta.
Eloise, Mirabela - multumesc, dar nu-i vorba de suflet mare, doar dragoste pentru caini si alte fiinte neajutorate.
Eloise - a supravietuit catelul si peste 2 luni i-am gasit stapana, care sta la casa, si il iubeste mult,mult. Primele luni, cand inca era micut, dormea cu ea in casa, iar acum sta afara, are cusca dar nu-i tinut legat. S-a atasat foarte mult stapana de catelus. A fost un ambitios si a vrut sa traiasca.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, eu nu postesc, dar incep o cura de slabire. Sugestie pentru mic dejun? Eu am mancat coliva, facuta de mama vineri.
Noi stam in casa azi, vreau sa mai protejez ochiul, cat de cat, desi ma mananca talpile sa plec din casa.
Eu inca nu i-am pus telina in piureul Mariei. Ziceti ca le place? Am sa cumpar si eu.
Eu am facut piureul de fructe din ananas, mar si banana. Nu i-am mai adaugat suc de citrice.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare,

Noi am absentat din motive de bb foarte marait care a facut o candidoza in toata guritza si e foarte ragusit de vineri. Azi ma duc la medicul de familie sa vad daca are rosu in gat, nu a facut febra si de tusit, tuseste foarte rar.
Vestea buna e ca analizele de la spital au iesit bune, urocultura e negativa, deci am inceput Saptamana Mare cu o fericire care nu poate fi descrisa.
Revin dupa vizita la medic.

Va pup

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Cosminuta, esti o dragalasa. Si harnicutza, pe deasupra.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ignatica, chiar voiam sa intreb ce mai fac brasovencele.
Multa sanatate lui David, noi mai avem un control vineri si ma rog la DD sa nu mai fie secretie la ochisorul Mariei.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput