Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

stam in 4 labute

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

eu tot pefuga, anunt ca am vazut multe bucurii frumoase rau!!!!!!

Cristina, tare de tot pacalelala ta de ieri.
Izty si cristina, felicitari pentru statul in fundic al puiutilor.
lilina, multumesc de raspuns. De maine o sa avem si noi carucior espresso, abia astept sa mergem la plimbareala cu el
By the way, Mirabela te rog sa o pui si pe Patricia in listuta, a stat in fundic la 6luni si 3 zile.
alexutza, nici eu nu o las prea mult. Mi-a zis medicul sa nu o fortez, dar vad ca xandrutza ne-a detaliat tare bine.

fug ca urla strumfita

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alexuta eu il tin pe David in fundic doar in brate la noi sau cand papa, nu-l fortez, depinde de copil, cat e de pregatit. Asa facem si noi, ne aplecam mult dupa piciorushe, nu-l las ca mi-e frica de coloana. Il pun in fundic uneori si vad cat de bine sta.

Ramo Patri era trecuta cu statul in fundic.

Vazut Cosminuta pregatita de duca, scumpica rau.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Monica, ce scumpica e Cosmina

Mira, pe prima pagina nu e trecuta, pe site-ul bucuriilor am vazut ca e. Scuze de nelamurire

Mergi la inceput

Ramo no problemo, sa vad daca pot sa te trec in listuta.

Monique www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">m-am executat pt. asa fetita dragutza.

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Gata, trecut Patricia in listutza de pe prima pagina.

Mergi la inceput

merci Mira, uite un si multe de la noi, mai ales ca ai "gatit" asa frumos site-ul bucuriilor pentru Pasti si "ploua" cu puisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

yupiii in sfirsit sintem pe site...Mirabelac

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare bucurii!

[purple]Gety[/purple, ma bucur sa aud ca Maria este bine cu ochisorul! sa treaca repede de tot!
Marina si eu zic ca sa continui sa scrii! asa macar te mai descarci si tu! la un momement dat sunt convinsa ca vei scrie si vesti bune! oare nu cumva ii ies dintisorii lui Maruca?
te intreb pt ca de 2 nopti Eric are acelasi comportament ca Maruca! se trezeste din ora in ora dupa suzi, este agitat in pat, plange! am vazut ca are gingia de jos trosie si un pic umflata! eu sunt rupta de somn si de azi am revenit la servici!
tocmai mi-am facut planul de lucru pe spatamana asta in care a trebuit s ainclud si ce n-am facut spatamana trecuta cand am stat acasa ca nu-l primeste pe bebe la cresa daca e bolnav!
eu iar nu voi m-ai intra prea des ca in laboratoare nu avemn calculatoare conectate la net, ci doar conectate la aparate de analize! acolo imi petrec zilele!

va pup pe toate si sper ca de cate ori intru sa gasesc numai vesti bune!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Xandruzta, nu am licentza....evident Ma mai interesez si eu in dreapta, in stanga sa vad ce se poate face....

Nu am zis ca nu mai scriu, ci ca o raresc un pic decat sa scriu numai prapastii...

Eeeeeeee, dar acum am intrat sa raportez PRIMA NOAPTE FARA SUZI!!!!!!!!!!!! Mira, m-am ambitzionat si eu cand te-am auzit pe tine aseara... Nu a fost usor deloc, cum plangea cum bagam tzitzi, dar...a dormit totusi mult mai bine, adica in a doua parte a noptii a reusit chiar sa readoarma singurica (fara tzitzi) de vreo 4 ori. In fine, comparativ cu noptile trecute a fost mult mai linistita. Nici ei nu ii face bine suzi asta. Of, sper sa ma tin tare si in continuare...la somnicurile de peste zi si in urmatoarele nopti.
M-am sculat asa de bine dispusa ca pana acum am stat in bucatarie si am facut mancare. Maruca m-a secondat cu "tea,tea,tea".
De maine vreau si eu sa postesc...sper sa imi dea forta doamne, doamne. Mira, tot tu m-ai impulsionat Zi-mi si mie ce papi tu dimineata si seara. Pt pranz am pregatit ciorbitza de cartofi cu multa verdeatza si ghveci cu toate legumele posibile si imposibile Dar dimineata si seara...sunt cam in ceata. Nu prea suport tofu si pateul vegetal. Voi ati incercat laptele de soia? O fi tare gretzos? Poate ala cu cacao sa fie mai...gustos?
Fug sa amestec in cratiti si poate reusesc si sa culc copilul...daca nu o scot afara sa doarma la aer dar mai intai sa termin papica.

Cu diversificarea...merge ...greu...invata deocamdata ce sa faca cu suculetul din gurita. Dar cu rabdarea, se trece si marea, ce sa mai spun de diversificare

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput