Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutza_26 spune:
Monique - felicitari pt statul in 4 labe!!!
si bine ca mananca branzica si iaurt!!!de acolo isi ia calciu care sulimenteaza lipsa laptelui praf!!!
Fetele intrebare: cat timp sa-l las in fndulet???ii place, dar nu sta mult timp ca incepe sa se incline in fata sa-si prinda picioarele si mi-e frica de coloana se cam arcuieste. Oare sa-l las sa-si prinda picioarele sau trebuie mai intai sa stea drept, teapan si apoi sa inceapa cu schemele???? Voi cum v-ati dat seama ca poate sta bebe singur in fundulet????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Cristina - trebuie sa fiu tare, n-am incotro - toata saptamana pana sambata cand vine sotu', nu are cine sa ma ajute, toti prietenii, rudele noastre sunt in Bucuresti, aici sunt doar parintii mei care sunt bolnavi amandoi si nu am la altcineva la cine sa apelez! Si sa stii ce de multe ori e mai bine sa nu apelezi ca nu se stie niciodata, mai bine incerc asa sa ma descurc singura!!! Trebuie sa fiu tare ca doar am 2 copii nu?
- grasanu' si cateaua!!!!
De ce nu ai dormit? Oare ies dintii??
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Monique_new spune:
alexutza_26la capitolul stat in fundulet a mea nu are rabdare deloc....se joaca cu picioarele se duce dupa jucarii..sau vrea in picioare. Cind o pun in carut sau scaun de masa se trage ca sa stea dreapta. E cam nabadaioasa oricum. Si ea este fan "statul pe burta" asa ca in fund mai subtire momentan. Cred ca va sta in fund dupa ce va merge in picioare si va obosi
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Monique - si noi suntem un mare fan al statului pe burta si al mersului inapoi ca racu', ne rostogolim de pe o parte pe alta, mai greu de pe burta pe spate, dar ne reuseste pana la urma, dar in fundulet se inclina..deh, e grasan!!!!
, in scaunu de masa stam in unghi obtuz si parca am vrea sa stam mai in fundulet, ca se trage de piept inainte si se tine de scaun...asa stablitate cred eu ca ar avea...dar nu foarte multa cat sa-l las singur sa se joace cu jucariile stand in fundulet!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
buna dimineata!
alexutza, multumesc pentru
eu nu o las tare mult pe narcisa in fundulet, o asez in mai multe pozitii, pe spate , pe burta, o mai iau pe genunchi, o asez in scaunel, o pun intre perne; chiar alaltaieri citeam intr-o revista pentru mamici despre coloana vertebrala si spunea acolo ca nu trebuie fortati copii, si sa avem grija sa le schimbam pozitia in permanenta; sa nu stea prea mult cu piciorelele atarnand (in carucior sau scaunel)... uite daca ai rabdare sa citesti: intre 3 si 7 luni, nu trebuie asezat prea devreme in fundulet, incercarea de a-si mentine echilibrul ii solicita muschii si ii forteaza coloana (se poate intampla ca aceasta sa-si modifice forma); alterneaza-i des pozitia pentru a-l stimula sa-si dezvolte musculatura; nu folosi excesiv port bebe (adica ore in sir, ca apar tensiuni la nivelul coloanei vertebrale); pune-l pe bb pe o salteluta tare care sa-i permita sa intoarca de pe o parte pe alta; nu-i masa spatele direct pe coloana.
era sa uit: eu o mai asezam pe narcisa cate putin in fundulet, sa stea singurica, dar nu reusea se prelingea prin toate partile, pana intr-o zi (pe 21 martie, cand a implinit 6 luni, mi-am notat
), cand a stat pur si simplu si eu ma holbam la ea, prea a fost dintr-o data...
sper ca nu te-am plicitist...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Xandrutza- cum sa ma plictisesti???? Imi pare bine ca mi-ai zis despre toate astea, cam asa fac si eu..tot il mut de colo-colo, in marsupiu nu prea il tin ca e greu si ma termina de spate, l-am pus intre perne dar nu mult, cu mine in brate la calculator, in scaunu de masa doar cat mananca si un pic dupa pana il spal eu ca lumea, si cel mai mult sta pe burtik...deci pana la urma sa nu-l fortez..cand s-o simti el in stare va sta el fara sa ma mai intrebe pe mine
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
marina, am dat un search pe net si uite ce am gasit: cica nu ai licenta la sistemul de operare (cand se instaleaza windows-ul nu se da accept la install windows genuine advantage-la windows update); nu stiu ce trebuie sa faci in acest caz, am inteles ca trebuie stersi niste registri...
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Xandrutza- cum sa ma plictisesti???? Imi pare bine ca mi-ai zis despre toate astea, cam asa fac si eu..tot il mut de colo-colo, in marsupiu nu prea il tin ca e greu si ma termina de spate, l-am pus intre perne dar nu mult, cu mine in brate la calculator, in scaunu de masa doar cat mananca si un pic dupa pana il spal eu ca lumea, si cel mai mult sta pe burtik...deci pana la urma sa nu-l fortez..cand s-o simti el in stare va sta el fara sa ma mai intrebe pe mine
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
adica am scris un pomelnic
cam pe la 7 luni ar trebui sa stea BB singurel in fundulet, asa, mai mult timp. eu am vazut ca narcisa poate sta singura in fundulet mai multe minute si am rugat sa ma treaca pe lista, in rest nu o las sa stea prea mult, sa nu oboseasca si, oricum, nu prea sta ea locului, are ganduri de duca; mai nou, daca o asez pe plan inclinat (adica o pernuta) se ridica singura in fundulet.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
monique, felicitari pentru statul in 4 labe.
floricel, felicitari pentru achizitie; eu iau anticonceptionale (exluton) si inca nu am avut vizitatori (doar o singura tentativa, prin noiembrie, dar era prima luna de pastile).
gety, ma bucur ca se simte mai bine maria; am inteles ca iei in primire niste geamuri, niste usi; spor la treaba!
cristina, ce mai face vladut? ai postat tu o fotografie, in care statea in genunchi in patut, aceea este poza mea favorita, tare mult imi place cum a iesit acolo.
liduta, pentru 5 luni sunt suficiente cerealele si fructele; daca nu vrea supica, mai fa o pauza cateva zile; poate era mai bine sa incepi cu legumele, sunt copii care accpeta mai greu legumele dupa gustul placut al fructelor...
poze cu noi
Mirabelac spune:
Alexutza eu beau toata
care ai facut-o, sunt zombi, iar l-au apucat pe fi-miu distractiile nocturne, nu stiu ce a avut, de la 1 la 4 n-a avut somn, totusi cred ca l-a deranjat ceva ca a plans. Poti sa impartasesti bebe oricand.
Cristina faina pacaleala sotului, mare suflet ai avut cu catelul, eu n-as fi avut atata rabdare, uite
de la mine.
Gety ma bucur mult pt. Maria, sa nu mai fie probleme de acum cu ochisorii.
Marina poti sa ne spui in continuare ce simti, nu ne influentzezi in nici un fel, insa n-ar fi rau sa fii si tu mai optimista. 
pufy sunt multe mamici intr-adevar care nu ne mai scriu, eu tot am mai intrebat de ele dar n-au mai dat nici un semn,
.
Liduta nici al meu nu e fan legume dar ma bucur ca inca mai papa san si e mai bun decat orice, incet incet o sa le accepte. Eu ii pun in supa o masura de lapte praf si o papa la plimbare ca-i e foame, in piure tot asa ii pun si uneori il papa alteori nu.
Revenim, bebe flamand.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?