Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
GETY spune:
Dragi mamici, vorbiti numai de carucioare, fotolii de masina pt. bebei, care mai de care mai frumoase. Imi curg ochii dupa ele. Eu fac pauza la cumparat de tarc, ca ni s-a stricat unul din televizoare si a trebuit sa cumparam altul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Itzy, daca poti sa te interesezi, ar fi super. Eu sunt mai pesimista in privinta asta, ca, atunci cand e de dat bani, nu e....
Ochisorul Mariei evolueaza foarte bine, parca mi-e si frica sa ma bucur. Practic, de dimineata, nu i-a mai curs nici macar lichid galbui, iar sange nu am mai gasit in nara. Dar mai avem de lucru pana vineri, cand mergem din nou la control.
Am sa sun dr. de familie sa-i spun ca, daca mai vin bebei cu astfel de probleme la el, sa-i trimita direct la dr. la care am fost si eu.
Mai am o problema cu Maria: are piciorusele si cateodata manutzele reci. Oare ce sa-i fac? Il sun pe dr. maine dimineata, sa vad el ce-mi zice?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, drum bun maine si te asteptam in aprilie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Iar nu-i nimeni? Eu de ciuda merg sa ma culc.
Maine iau in primire geamurile si usile.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Marina si mie mi-a aparut acelasi mesaj....adik "You may be a victim of software counterfeiting"....sper sa fie doar o pacaleala de 1 aprilie.....ca nu-i bine sa fii victima de nici un fel
.
Cat despre postarile tale.....pe mine sincer nu ma deranjeaza sa le citesc , chiar daca nu sunt foarte optimiste.....asa-i viata, cu bune si rele...nu putem fi happy non-stop.....asa ca nu pleca...nu o rari cu postatul, noi suntem aici sa ne sprijinim reciproc!
Florina cum a reactionat sotul tau cand a aflat ca faza cu dintzucul a fost pacaleala?Ti-am ramas datoare cu o reteta(de salata cu ciuperci si cartfoi....ti-o scriu intr-o zi pe mess....cand am timp).
[Gety ma bucur ca e mai bine Maria!Doamne ajuta sa fie finalul necazurilor voastre!
Lili drum bun si sa va simtiti bine si la Suceava!Si te asteptam din nou la povesti....cat mai repede!
Andra sunteti niste frumosi!
Ma intrebam zilele trecute ce mai fac fetele care nu au mai postat de mult.....Laliq, Martha, Lullabay, Floricika, Raluca(ea stiu ca e dincolo pe supereva)....sper ca sunt bine....
Noapte somnoroasa bucurii!
Eu
Liduta spune:
Eu nu mai stiu cum sa mai procedez sa-l fac pe David sa inghita cele legume fara sa incerce sa vomite!!!

Nu vrea si pace. si
cu niste lacrimi de crocodil de parca l-as bate nu hrani. Nici nu mai stiu ce sa cred, cum sa fac pentru ca la noi deocamdata diversificarea inseamna fructe la ora 10.00 si cereale la ora 19.00. In rest laptic de la tzitzica. Ca pe cel praf nu vrea sa-l vada; doar la cereale reusesc sa il dau . In ce priveste supa , vai de mine... nu reusesc nici cu zeama chioara , nici cu pireul de legume. Davidut are 5 luni si jumatate si 6,5 kg si deocamdata prefera lapticul meu asa ca eu nu stiu cum sa inaintez cu diversificarea Voi ce-mi puteti spune? dati-mi un sfat va rog!!!
In ce priveste musafirul nepoftit, sa stiti ca eu m-am pomenit cu el pe cap la o luna dupa ce-am nascut, asa ca am intrat de mult in normalitate, deci voi sunteti niste fericite.
Fug sa dorm ca acum se trezeste davidut al meu, si nu se stie ce noapte ma asteapta, mai ales ca azi a fost taaaaare marait.
Noapte buna tuturor.
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti la o
mare de tot, avem de toate felurile pt cine doreste ca doar incepe o noua saptamana!!!!!
M-am trezit in dimineata asta la 5 si nu din cauza de grasan..cat din cauza de catea care trebuie plimbata...si nu putea fi amanata pt ca oricum fiind singura sapt asta tot mie imi revine sarcina
...asa ca am lasat una bucata copil dormind bustean in casa si mi-am facut de cap pe intuneric in fata blocului vreo 10 min
Frumos mod de a incepe saptamana!!!!!
Intrebare: As vrea sa-l impartasesc si eu pe grasan saptamana asta, dar merge si in cursul saptamanii???si oare merge si pe la 10, dupa ce se trezeste el si dupa ce haleste???
Fetele am obs ca sunt mai multe mamici care nu au mai zis nimik de ceva vreme: UsorLili(care zicea ca vine prin Romania), Vauva(care stiu ca e prin tara...dar parca zicea ca are net!), Osna, Oanacn, Mephala (care revenise, dar apoi nu a mai zis nimik!!!), Iancuta, Floricika, Roxana01, Camisol, Scumpik,Danip si mamicile recent aparute Festina,Lamy..si poate mai sunt dar nu mi le aduc eu aminte acum...Mamici mai intrati un pic si pe aici si ne mai impartasiti din experienta voastra, din experienta diversificarii....

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Buna dimineata, si de la noi.
Mariutza inca mai doarme, acusi se trezeste si trebuie sa ma ocup de ea.
Liduta, sunt mamici care au inceput diversificarea de la 6 luni. E foarte bine ca papa tzitzi. Daca nu-i place, nu insista. La mine de exemplu, nu-i place piureut de cartof. Nu-l mananca si gata. Nu-i mai fac. Incearca sa schimbi reteta la supica, vezi ce legume ii plac mai mult.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi. Se prevede o zi cu soare...uraaaa.
In sfirsit am reusit sa trimit poze pt inscriere la BUCURII.....astept sa ne vedem
pe prima pagina.
Noi ne chinuim sa mergem de-a busilea. Momentan stam in 4 labe si ne balansam din fundulet. Reuseste sa sara mai mult decit sa mearga. Dar insista are vointa.![]()
Cu papatul stam bine. Papam cam orice ...mai putin lapte praf care bea doar cind are chef..si ala max 100 ml
dar tot e un pas decit deloc.Papa in schimb brinzica si iaurt.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana Alexutza de
! Ne "laudam" si noi cu o noapte agitata si o mama nedormita.![]()
Alexutza - toata saptamana esti singurica? Ce greu ii asa! Cand pleaca sotul meu ma lasa cu un prieten de-a lui acasa, care sa ma ajute cu catelul, baita,etc. ca altfel nu m-as descurca. Esti tare!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea