Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Floricel, eu am facut contraceptiv injectabil, dar de alaptat cred ca proportia este: 1/4 alaptat, restul de altele. Nici la mine n-a venit, dar cica se deregleaza de la contraceptive.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Nu-i duc dorul nici eu deloc dar ma intrebam oare pe cand e normal sa vina; eu eram foarte dereglata si inainte de sarcina si-mi venea si la doua luni si sper sa se regleze dupa sarcina, cel putin stiu ca sunt sanse mari. Oricum eu in sarcina am avut par des si frumos, ten frumos si unghii rezistente dar acum... mi-am "revenit" si mi-a cazut o groaza de par.

Apropo de sarcina, nu stiu ce m-a apucat dar asa de dor mi-e de burtica... ( de asta nu de asta ) desi am facut cezariana si nu se pune problema inca, plus ca trebuie sa mai ajung si pe la servici ca am muulta treaba si pe-acolo si totusi... mi-i dor de

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Are cumva cineva carucior de asta ???
http:// www .clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010024&brid=2

Nu l-am vazut in realitate dar mi se pare ok din descriere.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Floricel, floricele si bucurii de 1 LA MULTI ANI SI

Of, cum ma apuc si eu de scris...face Maruca big kk!!!

Revin dupa spalare....

Intre timp, stiti ce poate sa insemne cand imi apare mesajul asta:

"You may be a victim of software counterfeiting"

Mie imi suna tare rau

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am revenit....Cristina si pe mine m-ai pacalit

Floricel, nici mie nu mi-a venit ciclul si sper sa mai intarzie cateva luni . La Ana mi-a venit la 8 luni. Sa vedem, acum dupa diversificare ce s-o intampla.

Apropo de diversificare, merge bine la noi. A papat azi vreo 3 lingurite de suc de mere Incet, incet, cred ca incepe sa se prinda ca nu trebuie sa faca clabuci cu ce ii dau eu, ci sa inghita Nu pare impresionata de gust, in sensul ca nu se stramba, dar nici nu chiuie de fericire. Om vedea!

Azi am fost la Biserica (adica am trecut pe acolo, fiindca cu 2 fete cucuiete dupa noi...nu poti sa te reculegi ) si ma gandeam ca imi face atat de bine Liturghia...Inainte sa raman insarcinata si chiar luni bune dupa aceea am mers duminica de duminica la Biserica si am stat la TOATA slujba. Of, ce bine era!!!! In fine, acum ca se apropie Pastele cu atat mai mult simt nevoia apropierii de Biserica, dar...asta este, or creste si fetele si or avea mai multa rabdare. Ma tot gandesc cum sa facem de Inviere. Nu as vrea sa lipsesc, dar cred ca nu am incotro Ma gandesc sa il trimit pe tati de Inviere, iar eu sa merg a doua zi, la "a doua Inviere". Of, om devea. Oricum, daca nu postesc si nu merg la slujba ca lumea nu prea simt ca vine Pastele Ma gandeam la impartasit...Pai, daca as posti doar 3 zile...nu mi-ar prii impartasitul, asa ca...mai bine las pe data viitoare. Oricum mi se pare aiurea ca te intreaba mai degraba daca ai tinut post alimentar 3 zile, decat daca ai tinut post spiritual...E, dar sa trecem la alt subiect.

Tati si Ana sunt la o petrecere, la un "MOT" sau mai exact la o "TURTA", EU nu am avut stare sa merg, desi mi-as fi dorit cumva. Nu stiu ce sa ma mai fac cu Maruca. Aseara nu mai dormise de la 18 si abia la 23 am reusit sa o adorm. La 23:40 a fost prima sculare iar dupa aia a tinut-o in ritmul asta toata noaptea. Pana la 5 cand nu a mai vrut deloc sa doarma, ci vroia in fund sa se joace SI nu oricum, ci cu mine!!!! Abia la 7:30 am reusit sa o readorm. Of, of, vai, vai, mi-e clar ca nu are nimic, in sensul ca nu e bolnava, ci pur si simplu nu reusesc sa ii reglez somnul. Si parca e din rau in mai rau, de fapt, chiar e!
Ma gandeam sa o mai raresc cu postarile (si asta chiar nu e pacaleala de 1 aprilie) fiindca in ultima vreme doar ma plang, ma plang si iar ma plang Nu vreau sa va transmit si voua supararea mea

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si la noi a mers pacaleala cu dintisorul, a "picat" si soacra-mea si sotul.

FLoricel nici la noi n-a venit musafirul rosu, de n-ar veni cat mai mult timp, nu mi-e dor de starile nasoale de dinainte si in timpul menstruatiei.

Marina noi am fost azi la impartasit bebe si l-am intrebat pe preot, a zis ca 3 zile e de ajuns sa postesc si miercuri ma spovedeste si impartaseste... eu la Craciun am facut asa cum spui tu, adica nu m-am dus ca nu postisem, insa imi pare rau, e important sa o faci, char daca nu simti ca inainte, asta este... cel putin asa simt eu acum ca nu m-am dus la Craciun.

Si David a inceput sa se trezeasca pe la 4 dim. de vreo 2 zile, lucru care nu-l mai facuse demult... eu cred ca vrea suzeta, cum i-o dau cum se calmeaza... dimineata adormea 15 min, o scapa si urla ca o vrea... si asa m-a tinut pana la 6... eu am inceput sa i-o dau mai mult afara cand protesteaza, inainte i-o dadeam doar la somn si apoi i-o scoteam... se pare ca s-a invatat iar cu ea mai mult decat trebuie... insa are o mama incapatanata care nu se lasa asa usor, cu riscul de a plange noaptea si a scula toata casa, nu o mai primeste.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare!

M-am intalnit azi cu Gety la mall, din intamplare. Am avut astfel ocazia sa ne luam ramas bun de la singura fetita "bucuroasa" din Iasi, pentru ca maine ...decolam.

Andra, ca de obicei, abia astept sa vad poze cu Vladut si sa citesc comentariile.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - cum sa nu mai scrii????...nu deranjezi pe nimeni, ba mai mult eu cel putin de abia astept sa ne scrii si totul in speranta unor vesti bune despre tine si desprte Maruca cu somnul.....asa ca te rog scrie-ne ca pana la urma si starile astea mai proaste fac parte din viata si din framantarile si eforturile meseriei de MAMA!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Seara buna,

Multe si La Multi Ani pentru toti si toate, care poarta nume de flori.

Hop si eu dupa o mini vacanta si o absenta de aproape o saptamna de pe forum. Revin maine dimineata, dupa ce o sa citesc ce ati mai dezbatut

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna seara, mamici! Ma bucur ca a tinut pacaleala mea
De obicei nu reusesc sa pacalesc, dar de data asta am avut noroc ca nu ma vedeati, ca m-as fi dat de gol. Hai sa va povestesc cum m-a pacalit intrun an sotul meu. Cu vreo saptamana inainte de 1 aprilie sotul, plimbandu-se cu Yasha, a gasit un catelus, mic, mic, nu avea inca nici ochii deschisi. Ma suna, ca eram la servici, si ma intreaba ce sa faca. Normal ca i-am zis sa-l ia acasa, ca era prea mic ca sa supravietuiasca singurel, si nici la noi nu era sigur ca ar fi supravietuit. Am cautat disperata lapte praf pt catelusi prin Cluj, nu am gasit, ii luam Dorna rosu, amestecam cu galbenus de ou si miere. Dupa prima noapte cu noul catelus, mi-am luat mini-concediu de maternitate, pentru ca nu rezistam, trebuia hranit o data la 2 ore, dupa fiecare masa trebuia stimulat (adica masaj si frecat putin pe burtica cu vata umezita) sa faca nevoile, pentru ca(,) catelusii pana pe la varsta de 1 luna nu pot defeca fara aceasta stimulare, care de regula e facuta de catea cu limba. Deci va dati seama ce viata aveam, hranit si stimulat tot la 2 ore, noaptea inclusiv. Ei, dupa o saptamana de trai canesc, ma suna sotul de la plimbare cu Yasha si-mi zice - AM MAI GASIT UN CAINE!!! LA FEL DE MICUT! CE SA FAC? Mi-a picat cerul.I-am zis sa-l ia acasa, dar sa nu-l mai prind ca se plimba prin zona aia! Pana la urma faza cu al doilea catelus s-a dovedit a fi o pacaleala de 1 aprilie, care era sa ma lase muta

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Floricel, asteptam sa ne spui cum a reactionat sotul la pacaleala ta.
Eu am vrut sa o pacalesc pe mama cu dintisorul, dar m-am luat cu altele si am uitat.
Cucuoancea, nici o pauza. Tu scrie-ne cat poti de mult, cel putin cum scrii despre Maruca, mie-mi place. Si toate fazele care le face.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput