Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Gety, tu cumperi ananas intreg? Cat se poate pastra? Fiindca banuiesc ca nu ii dai mai mult de o feliutza pe zi, nu?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Da, e super dulce si se pastreaza bine la frigider, nu se degradeaza ca marul sau banana. O feliuta ii dau, doar atat si cu ocazia asta am renuntat la borcanele.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Gety, nu e rea deloc coliva...e chiar BUNAAAAAAAAA, dar eu vroiam ceva care sanu fie dulce, ca si la dulciuri de posta ma priceeeeeeeeeep. Asa, niste salatele, bune pt silueta. Tu cu coliva vrei sa slabesti?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Ei, doar nu incep asa in forta. Demarez, dar mai greu.
Alta sugestie? Rosie cu salata de spanac si marole (poti sa adaugi maioneza vegetala. Pofta mare!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Trag si eu pe dreapta, ca mi-s obosita. Sunt multumita de cata treaba am facut azi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Marina ma bucur ca Maruca a dormit mai bine aseara, speram s-o tina asa, pe mine ma ingrijoreaza comportamentul lui fi-miu, nu numai ca plange noaptea si nu doarme, dar a plans si la plimbare, de obicei nu face asta... l-o fi suparand dintii, nu se vede nik la gingii. Eu dimineata papam f. mult (lapte cu cereale, unt, ou)... acum pap fructe: banana, mar, morcov crud, apoi cereale cu ceai si miere (nasol la gust dar asta e), la pranz ciorba de cartofi cu urzici, felul 2 pilaf de orez cu spanac si o salata, diseara nu stiu... poate o salata orientala cu masline... mai vedem... oricum 3 zile nu e capat de tara. Lapte de soia n-am incercat, eu is fan lapte de vaca, nu prea ma diversific in domeniul asta
.
Noi am fost la dermatolog, n-am rezolvat mare lucru, e alergic si cu asta basta... adica nu se face nik in afara de hidrocortizoane care sa o tina in frau si apoi o luam de la capat... cremele hidratante nu au efect la noi... si mai rau este ca hidrocortizonul i-a uscat pielea si mai tare... nu stiu cum vom face sa scapam, probabil cand va trece de la sine...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
lakioana spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
lakioana, carnita sau galbenus i-ai introdus? poate o va tenta gustul nou...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
da...la fel... papa o data...dar a doua zi se face ca ploua...si daca insist se pune pe un urlaaaaat!!!!
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Mirabelac spune:
La faza cu suzeta cred ca intram intr-un cerc vicios... ma intalnesc cu mamici in parc care trag pe dreapta si baga sanul copilului in gura ca sa adoarma, apoi il pun in carut... alti bebei sug degetelul... altii trebuie luati in brate cand plang tare, multe mamici merg pe langa carut cu bebelu' in brate... sincer, nu stiu care ar fi cea mai buna solutie... eu ma declar multumita sa i-o dau doar la adormit si apoi i-o scot, nu trebuie leganat si nu vrea in brate... insa noaptea nu vreau sa i-o dau nici cum...
O sa iau si eu ananas, buna idee cu congelatul.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
xandrutza_76 spune:
lakioana, chiar nu stiu ce sa mai zic; da-i in fiecare zi altceva...
eu ii dau narcisei mele zilnic alta combinatie de legume, carne, ou, sau branza... le combin dupa inspiratie; cel mai mult i-a placut morcov+ pastarnac+piept de pui+branzica. cel mai putin piure de cartofi mixat cu lapte praf si carnita; in supica ii pun cateva picaturi de zeama de lamaie... intr-o vreme pregateam o cantitate mai mare pe care o imparteam in doua: o parte ii dadeam sa manance, cealalta congelam, dar am renuntat pentru ca nu-mi place piureul care a stat la congelator, se taie... si m-am decis sa-i pregatesc zilnic proaspat si mereu altceva; ea mananca tot ce-i dau (si in completare tzitzi-inca nu i-am inlocuit complet nici o masa).
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Monique_new spune:
Eu va tot citesc si vad ca va confruntati cu diversificarea asta. Nu spun nimic mai niciodata pt ca a mea papa cam tot ce ii dau.
Si credeti-ma ca ii dau. In general multe legume(morcov , albituri, dovlecel, brocoli,conopida...ultimele 2 de curind, rosi decojite si fara simburi, ardei gras fara pielita) + carnita ( vita sau pui ) + orez sau cartof sau macaroane (de orez fara gluten)Si tot asa imi ies niste piureuri bune bune. Azi i-am dat niste macaroane cu ou brinzica si iaurt. Nu s-a omorit dupa ele dar le-a papat.In rest maninca bine tot ce ii dau.
Iar dimineata fructe( mar , banana. portocala, para - depinde ce am si fac combinatii adica nu para cu mar de ex) + brinzica + biscuite.
Pe scurt cam asta papam.![]()
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Mirabelac, ananasul il pui intr-o pungutza, pentru ca lasa suc, in frigider. Eu azi i-am pus un galbenus, 3 frunzulite de spanac si marar in piure.
MamiLili, cred ca la ora asta ai ajuns si-ti aranjezi lucrurile. Spor la treaba si asteptam noutati de la tine.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Lakioana, multa rabdare. O scoateti voi la capat pana la urma.
Eu m-am hotarat sa-i fierb si piept de pui maine. Pana acum i-am servit numai carne de vitel. Voi amestecati carnita in piure? Ca eu asa am facut pana acum.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA