Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu ii dau bubu ca sa o ajute sa adoarma. Dupa aia o lasa ea. Iar cand iese afara, cred ca adoarme de la leganatul carutzului, nu-mi face probleme. Fetele din Iasi rar au vazut-o treaza.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Monique, macaroanele respective se gasesc in comert? Si cum le papa? Se sfarma ele la gatit?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by GETY

Monique, macaroanele respective se gasesc in comert? Si cum le papa? Se sfarma ele la gatit?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Da se gasesc in comert. Sint albe nu galbene ca cele care contin ou.Eu am luat de la Scoti(am vazut ca este o firma care are orez) dar mai sint si de la Monte Banato dar din alea nu folosesc nici eu ca sint baloase (scuzati expresia).Sint un pic mai scumpe si mai putine ...cred(250 gr)si in jur de 60.000lei punga.Eu am intrebat pediatra si a spus ca este ok sa ii dau ca nu au decit orez dar in acelasi timp gust de macaroane.(diferite forme nu spaghete).

Eu i le-am facut in general cu legume, carnita de pui si patrunjel verde....yamii imi venea mie sa le pap.Astea cu brinzica si iaurt mmm nu prea s-a inghesuit sa le pape.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lakioana - rabdare, rabdare si iar rabdare!!!!multi ici pt Reby care cu siguranta tine de pe acum la silueta!!!!

Gety- eu ii amestec carnita fie de pui fie de vitel in piureul delegume cu mixerul vertical...cand se va mari cantitatea, voi baga totul la blender

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Si eu tot pasator vertical folosesc si sint super multumita de el. Ca nu tb sa spal la el o gramada ca la blender.

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monique - deci daca au numai faina de orez, as putea da si eu la grasan in amestec cu piureul de legume cu sau fara carnita, cu putin galbenus...dar atunci nu ii mai dau seara faina de orez la biberon??? ma gandesc sa nu fie prea multa faina de orez...zic si eu

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Nu stiu cum e pasatorul vertical, la mine blender-ul e parte din robotul pe care l-am cumparat acum cativa ani.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

alexutza_26sincer habar nu am ca eu nu-i dau asa ceva. A mea nu vrea papa specifica bebelusilor gen ( cereale...si chestii din astea) Am aruncat deja o gramada de cutii si m-am lasat pagubasa.Iar de combinat le faci cum vrei...merg cu orice (parera mea...mie imi plac macaroanele)

GETYcautam pe net o poza dar vad ca tot mixer vertical se numeste de fapt...eu ii spun pasator pt ca la mixer am alt ...pasator pe linga celelalte paletena ca acum am aflat ca si astuia ii spune asa

http://www .price.ro/specificatii_moulinex_mixer_vertical_principio_ddi445_54879.htm cam ca acesta dar alta firma.

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

stam in 4 labute

POZE COSMINUTA

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ramomar, sa-l stapaniti sanatosi...ai sa vezi ce mult o sa-ti placa
ce culoare va luati ? noi avem turquoise

Itzy - felicitari pt.statul in funduletz

bb Vlad are figuri de la o vreme, nu vrea decat in brate
si pupat in "fund" toata ziua
si nici in fund nu mai vrea sa stea....isi incordeaza picioarele si
se da pe spate....imi vine sa-l urechez

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

de la Suceava! Am ajuns cu bine si cu muuuuuulte bagaje. Recuperez maine ce-ati scris. Noapte buna, BUCURII!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput