Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello!!!!!
Prezent Pufy la apel...noi suntem bine.sanatosi..multumim mult ca intrebi de noi...doar ca eu nu am timp cu serviciul sa mai stau pe net..cand mai stau ma iau cu una cu alta mai citesc si nu mai ajung sa postez....
Cu musafirii nepoftiti eu ma "distrez" de la 2 luni jumate asa ca m-am reobisnuit si eu..
Mai citesc din urma si revin..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici.
Noi suntem super ocupati de cand a venit tati acasa...facem schimbari majore in viata noastra(nu mai mergem pe vas la lucru) vrem sa ne obisnuim cu traiul in tara daca om putea si ne mutam la casa...asa ca voi fi super ocupata lunile care vin dar voi incerca sa mai intru sa va dau de veste despre noi...
Lucas e un dragut si nu mai pot de dragul lui foarte energic ziua iar noaptea doarme foarte bine..cu diversificarea ne descurcam ..mai are momente cand refuza legumele ca de ex nu a vrut spanac de loc dar mai incerc saptamana viitoare..avem doi dintisori si stam in fundulet bine de tot...in patru labute nu-i place dar se impinge sa se ridice in picioruse...iar suzy e prietena lui cea mai buna...nu ne putem desparti de ea nici cum...mai nou daca ii pica o cauta pana o gaseste si si-o introduce tacticos si perfect in gurita..o gaseste imediat si nici nu e colorata...mai nou si noaptea daca se trezeste nu ma mai deranjeaza pe mine si se serveste singur apoi cand adoarme adanc o scuipa singurel...cu tati se intelege de minune , e foarte pritenos cu toata lumea deocamdata....cam atat despre noi incerc sa mai citesc din urma..am trimis si noi date pt site-ul bucuriilor.www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070328" target="_blank">aici cei doi dintisori
multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nici Stefan nu prea mai vrea suzeta se supara daca i-o bag in gurita si o scuipa daca o las pe langa el si-o baga in gurita o roade apoi o lasa deoparte...
La capitolul legume inca nu stam bine...mancam supa strecurata si 220 ml cu biberonul..piure l-am lasat in pace..ii bag oul sau carnea in fructe..
Susa spor la "schimbarile majore"
Lili bine ai ajuns la Sv!!Cine ne mai organizeaza nou intalnirile?Si noi am fost in Mall duminica pe la 16,17..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Am vazut pozele anuntate de Monique (multe rauuu dar fff frumoase) si Cristina (asa papam si noi, mai mult pe langa decat in guritza ).

Gety, o sa treaca si ochisorul odata si odata. Mai aveti putin .

Cristina si Itzy felicitari pt statul/ridicatul in fundic!

Eloise, frumos rau printzul tau! Si tu esti asa zambitoare .

Ramomar, bine ai revenit! tie si Patriciei.

Despre noi nu prea am noutati, decat ca a reusit sa ma epuizeze fizic si moral (a rasfatat-o oaresce soacra cu tinutul in brate pe cand era racita si acum e tare plangagiaosa). Citeam ca suntem mai multe in starea asta dar poate e si primavara la mijloc, luna plina... caut motive, nu?!

Si sa nu uit: LA MULTI ANI bucuriilor nascute pe 31, 1 si 2 !!!

si

LA MULTI ANI tuturor floricelelor !!!

Noapte buna!

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by lilina

bb Vlad are figuri de la o vreme, nu vrea decat in brate
si pupat in "fund" toata ziua
si nici in fund nu mai vrea sa stea....isi incordeaza picioarele si
se da pe spate....imi vine sa-l urechez

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Sa nu te prind ca urechezi baiatu ca o pun pe Cosminuta sa te alergeca doar se pregateste.

Asa a facut si a mea ieri cind sa o pun in carut de era sa o scap. S-a intins pe spate si se impingea.Daca s-ar putea sa stea in carut pe burta ar fi super ...pt ea

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Acum buna dimineata si hadeti la . Vad ca lipseste Cristina

Noi am dormit mai bine aseara...ne-am trezit doar de 3 ori la interval mai mare de timp, pt ce deobicei se scola la 2 ore

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Buna dimineata. Multumim de cafea...
Eu de azi intru la post. Sper sa pot tine pana duminica...
De dormit....mai deloc, dar asta e! O noapte mai buna, 10 mai proaste. E drept ca as fi putut atipi ceva, dar pana la 3 pur si simplu nu am reusit sa adorm. Maruca s-a trezit din ora in ora (dupa suzi, dar a primit tzitzi), iar Ana a plans de 2 ori sfasietor, o data cauta prin bezna din camera ei nu stiu ce cauciuc al lui Ghitza (coleg de gradi) iar a doua oara vroia pipi (fiindca se incapatzanase inainte de culcare sa nu faca). Una peste alta am prins ceva somn intre 3 si 7 (scazand cele 3, 4 treziri din acest interval) Speram sa prind upa 7 inca vreo 2 ore, dar nu a fost chip. Asa ca m-am sculat (ne-am sculat ) si am pregatit-o pe Ana pt gradi, i-m facut coditze si a fost si ea fericita (taxu nu se pricepe sa ii faca, abia daca ii da cu peria prin plete )
Ignaticooooooooo, cum a fost la doctor? Ce i-a dat lui David pentru sau mai bine zis impotriva candidozei? Sunteti bine?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, te tii tare. Eu, daca dormeam cat dormi tu, ma culegeau astia cu farasul, din cauza de lipsa de somn.
Monique_new, acum ca ai dat tu cafeaua de dimineata, mi-am adus si eu aminte de perioada cu burtici, cand erai prima mai mereu dimineata.
Sandra, tu pe unde ai fost, mamico? Tot cu ccc curatienia? Noi scuturam azi covoarele si sper sa tarmin cu ccc camera mica.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Monique_new, acum ca ai dat tu cafeaua de dimineata, mi-am adus si eu aminte de perioada cu burtici, cand erai prima mai mereu dimineata.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

matinala eram atunci matinala sint si acum ...ca fimea se scoala la 5-6 dim doar ca nu ajung mereu sa dau cafeua ma iau cu altele prin casa

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Susa, vii cu vesti foarte bune. A venit si la voi iepurasul. Bravo, Lucas!
MamiLili, spor la despachetat si poate acum pui niste pozici din Suceava. Eu nu am ajuns inca pe acolo.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput