Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 22
Mirabelac spune:
Monique esti o norocoasa cu o Cosminuta asa papacioasa, sa o tina tot asa. Merci de cafeluta, am dormit si noi bine, ca de obicei, sper ca s-au terminat distractiile nocturne ale lui fi-miu.
Lili ma bucur ca ati ajuns cu bine la SV, sa te instalezi cat mai repede si sa revii.
Susa am vazut iepurashul, e haios tare cu dintisorii si ce gene mari are Lucas, cu cine seamana?
Cristina unde esti, eram obisnuita si cu cafeluta ta, faceam un cokteil de cafelutze dimineata.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
pufymic spune:
[neata!
Ce rapid au aparut mamicile de bucurii care erau date lipsa la apel!![]()

Eu va pup cu drag pe toate si ma duc la impachetat....plecam la tara maine si vom sta aprox. 2 sapt.....asa ca ne vom re-vedea .....later
.
Eu
Mirabelac spune:
David nu vrea carnitza sau ficat, ou n-am inercat inca, nu stiu cum sa fac cu el, cum ii pun in legume carne sau ficat refuza total, ieri ziceai ca vomita stomacul cu totul, asa greata si-a facut, am vazut ca voi mai puneti in fructe...
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Mi-am baut cafeaua si sunt pregatita sa fac un apel ![]()
![]()
.
Urmatoarele mamici de BUCURII sunt convocate la raport:
oanacn, vauva, marta, fusca, alina morostes, sympa, flavia ramona, cri19, Msl, Roxana01, Mephala30, Ionica, gabitzica, Roxanae,
AncaMT, Crisnemes, Anangel_lexi, tasia, Mamiflori, Adriana mica, notquiteso, Alipiticot, mini_me, aramona, scumpik_lui, danip, adinazot, Danidani74.
Va rugam sa va prezentati cu raportul despre BUCURIILE voastre de la ultima postare pe forum si pana la data de azi.![]()
![]()
Cine nu se prezinta cu raportul in 24 ore va fi notat cu ABSENT NEMOTIVAT. Nu se accepta nici o scuza.
Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze, asteptam toate mamicile sa vina la raport.
alexutza_26 spune:
Buna dimineata mamici!
Monique - cafea mai e si pt inatarziati???
Mirabela - nasol cu carnita ca nu vrea...darpoate ar fi bine sa incerci cu 1/4 galenus, poate ii place mai mult...macar s a vezi!!!
MamiLili - bine ca te-ai "cazat" si asteptam impresii de la Suceava!!!
Susa - am vazut un Lucas tare haios!!si bine ca se inteleg baietii!!!
Cristina - unde umbli? nu servesti o
...e facuta de Monique![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
tanima_i2002 spune:
Neata!
N-am mai aparut de mult, asa ca am de recuperat. Am mai citit eu zilele trecute, dar am ramas la inceputul capitolului. Asa ca o sa ma bag si eu in vorba cat imi mai aduc aminte.
Cu pacaleala eu am vrut sa il pacalesc pe tati ca sunt
cu testul de sarcina pozitiv de la Rares dar nu prea a tinut faza ca am tot mustacit eu ca nu-s in stare sa ascund ceva, asa ca a fost un esec.
Pe 31 am avut mare baieram mare ca a fost ziua nepotelului meu care a facut 3 ani iar noi am fost in centrul atentiei, deh asa e cu piticii. Toata lumea ne-a admirat si ne-a deochiat. Intr-un final a cazut la datorie intr-un somn adanc intr-o galagie de nedescris. Nu as fi crezut ca va fi in stare sa doarma in asemenea vacarm, dar cred ca a fost numai un altfel de zgomot ca afara este un trafic infernal (masini nulte si de toate felurile iar tirurile sunt de-a dreptul criminale) si este deja calit cu zgomotele. Asa ca a fost o zi reusita in care el a fost in centrul atentiei iar eu am mancat pe saturate dulciuri, ca doar era zi mare.

Duminica am luat-o de la capat de Florii, asa ca ieri m-am cantarit si m-am ales cu 1 bucata kg in plus. Dar macar sa fie asta baiul. Noi sa fim sanatosi ca fug ele si Kg, ca pe langa 5 care mai sunt in plus unul nu se vede.
Alexutza de impartasit se poate impartasi in orice zi in care este slujba, de cand incepe slujba pana se termina. Copii sunt oricum bagati prin fata. Este numai o perioada a slujbei in care nu se deschide usa la altar. Dar tu te duci si te postezi cu copilul in fata altarului si iese careva si la voi.
Noi ne vom impartasi duminica, deja am vb cu popa si a zis ca duminica este mai bine ca in cursul saptamani se fac si spovedeli, asa ca este mai aglomerat. Noi avem pile la biserica, suntem chiar preferatii lu' popa si nici nu intram bine pe usa bisericii si ne si cheama la miruit si impartasit. In ultima vreme l-am impartasit saptamanal pe Rares. Poate de aia a dormit atat de bine in ultima vreme. Doarme de seara de la 10.30 pana a doua zi la 8.30-9 cu 1, maxim 2 treziri. Este un eveniment. Mai putin noaptea trecuta cand s-a frichinit toata noaptea si m-am trezit de 10 ori sa ii dau suzeta, de 3 ori sa il adorm la tzatza si de la 5 la 6 l-a apucat hlizeala si vorbaraia de abia l-am mai culcat , in schimb eu la 7 am mai adormit ca sa imi dea el trezirea la 8. Sunt chiauna de somn. Acum el doarme iar.
Despre noi alte lucruri nu prea am ce sa va mai spun. Am inceput a treia serie de fizioterapie si cred ca asta a fost si cauza frichinelii de noaptea trecuta (cred ca are ceva febra musculara). Ieri am tras o fuga si pana la Bucuresti in Carefoure la cumparaturi cu bebe dupa mine. Parca sunt nebuna, nu? A avut tati treaba pana in Bucuresti si am mers si noi ca de 5 luni jumatate nu am mai plecat nicaieri. La dus bebe a dormit tot drumul dar la intors a fost un adevarat frichinici care vroia sa linga geamul, sa roada centura, si sa se urce pe scaunul din fata ca maimuta.
Inca nu stam bine in fundulet dar avem tentative de ridicat din pozitia pe spate in fund tragandu-ne de zabrelele de la patut. L-am mai pus sa vad daca sta dar parca este un mosulica garbovit si nu prea isi tine mult timp echilibru, asa ca nu insistam deloc. Cand va fi el pregatit se va ridica singur. La capitolul rostogoliri suntem asi. Tot patul lu' mami il cercetam cand pe burta cand pe spate. De mers de-a buselea stim numai in spate prin impingere cu mainile si tarare. Este tare simparic ca se enerveaza ca vrea ceva din fata si nu stie de ce se indeparteaza de acel ceva.
Legat de ciclu nici mie nu mi-a venit, dar inca alaptez exclusiv, dar nici nu-i duc dorul. De 2 ani sunt ori gravida ori dupa pierderea de sarcina ori dupa nastere si nu prea am mai avut multe luni ciclu asa ac nici nu mai stiu cum mai este. Vorba Florinei (floricel), parca imi este dor de burtica. Am vazut ieri un bebelus de 3 saptamani, era asa de mic si de neajutorat si scotea limbuta sa caute tzatza, o limbuta mica si rosie. Era super super simpatic. Mi-a dor de perioada aia. Nu ca acum nu ar fi frumos. Rares mi se pare pe zi ce trece mai simpatic prin gesturi si mai frumos (deh, e al meu, e normal sa mi se para cel mai frumos copil din univers).
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
Monique_new spune:
alexutza_26este este daca nu facem alta proaspata.
Mirabela...a mea nu vrea sa pape fara carne
am avut citeva tentative si nu au reusit. Este carnivora are cu cine semana
( nu cu mine
)
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Tanima-
pt informatii...o sa ma duc azi pe la pranz asa in recunaostere, ca habar nu am bine unde e biserica, suntem relativ nou mutati aici in cartier...sa vorbesc cu parintele sau cineva de acolo sa imi zica cum fac!!!
Monique - sar'na
, si al meu e carnivor, dar accepta ff bine si fara si cu ousor...adica cred ca la ce foame ii e cand vede castronelul, nu mai tine cont ce e acolo bagat, tremura efectiv de foame cand ma vede ca amestec asa in castronel![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
Neatza! Prezenta si eu, si de dimineata ma tot chinui sa va citesc, dar din cauza de copil solicitant numa acum am reusit sa va ajung din urma. Sa termin de facut curat, cat doarme piciul, si va pun poze cu dovada de fundic, ca ieri si alataieri nu s-a ridicat deloc in fundic, si ma gandeam ca gata, nu mai am sanse sa-i fac poza,dar azi a facut-o din nou. Un pic mai tarziu vi-l arat.
Multumesc Monique de
!
Sandra - multumesc de felicitari! Si bebe Vlad e marait rau de tot. Si noi nu avem bunici aici care sa mi-linvete in brate, asa ca sigur e de la luna plina![]()
Lilina - of, de cate ori l-as urechea si eu pe Vladic, uneori ii zic ca abia astept sa se faca mare si sa-i pot da o mama de bataie! Sper sa am rabdare cu el cand va fi mare,si sa fie si el mai cuminte (sa compenseze cum a fost pana acum) si sanu-l bat nicciodata.
Susa - felicitari pentru dintzuc! Ce fain ca nu veti mai sta despartit de tati alvostru!
Mirabela, Alexutza - azi ati ramas fara
de la mine! Si eu beau ce-a mmai ramas dupa voi de la Monique![]()
Monique - cum poti vorbi in public de lucruri sfinte? Cum ca mananca Cosminuta tot ce-i dai!
Acuma chiar ma bucur ca mai exisa si copii din astia! Fain de voi!
MamiLili - bine ai ajuns!
Gety - ma bucur pentru voi ca aproape ati scapat de problema cu ochisorul!
Cucuoancea - iti doresc putere sa poti posti ssi impartasi!
Alexutza- copilul il poti impartasi oricand si nu trebuie sa fie nemancat la varsta asta.
Ignatica - ma bucur ca nu aveti infectie urinara, chiar ca aveti mare bucurie in casa acum de sarbatori!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
tanima_i2002 spune:
Marina rezista eroic la capriciile Mariucai. Va veni o noaptea cand nu te vei mai trezi si vei fi tare fericita, nu mai este mult, iti garantez eu, hai curaj. Eu nu credeam ca voi mai dormi bine vreodata si uite ca de cateva zile (exceptie noaptea trecuta) dorm f bine si eu si bebe.
Legat de mancarea de post: ciuperci prajite sau la cuptor, salata de cartofi cu masline, dimineata eu mai mananc halva cu paine (imi place mult), zacusca ca mai am vreo 35 de borcane, cartofi la cuptor, clatite cu gem dara ou. Nu imi mai aduc aminte acum dar iti mai spun.
Eu am vrut sa tin incepand de ieri post dar de dimineata m-am apucat harnicuta sa fierb laptele si dupa un castron mare de lapte cu cereale mi-am adus aminte ca trebuia sa tin post. In plus duminica mi-am cumparat un mare cozonac de dulce pe care trebuie sa il mananc, ca nu are cine altcineva, plus 1 pachet unt cumparat de 2 saptamani in frigider, plus vreo 3 cutii de iaurt cumparate sambata. Nu stiu uneori de ce cumpar atatea lactate ca nu le mai suport deloc, dar cred ca din dorinta de a manca, macar si asa din scarba.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni