Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
eli1977 spune:
buna,
LA multi ani , sa creasca mari
bb Teodor, Dodo al Oanei Bucur
bbTudor, de mami Sim
La multi ani alaturi de familia ta,sa-ti traiasca Antonino, Anca!
Liuda, ce scumpa e papusica DIANA!as fi vrut sa te intreb, daca ai timp sa-mi scrii, cum ai scapat tu de durerile de cap dupa nastere.Am o prietena cu aceeasi problema, dupa nastere ceza nu poate ridica capul de pe perna, o doare rau...
Laura, ce dulcic e David , cum doarme el la baie..
Raportam un bb cam agitat dupa vaccin.Febra nu a facut, dar am si sarit cu supozitor pe el,i-am pus la 6 ore cate unul si dupa fiecare a facut caca, desi in mod normal face o data pe zi dar mult, acum dupa fiecare supozitor ne-a facut un cadout, dar nu diaree, normal.In schimb a dormit mai putin azinoapte, in loc de 6 s-a trezit la 4 si jum, dar s-a frichinit de pe la 2...acum nu mai doarme de la 9, sper sa doarma afara macar..
ma duc sa-i dau papa si afara cu el
va pupam
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
Messa spune:
Nu mai avem febra, avem draci... 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
kateryna spune:
Ptr contipatie cronica eu ii recomand cate o activia de baut de la Danone in fiecare dimineata pe stomacul gol si lactoza de la Humana in loc de zahar.
La mine constipatia insemna vizitat baia ptr
o data la 3 sapt
asa ca stiu ce inseamna, dar cel putin asa cu iaurt si lactoza nu mai am probleme.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Messa spune:
Nuuuu, nu Danone (am ciuda pe ei ca pun amidon si gelatina in iaurturi)! Prodlacta Bifidus.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sim spune:
Dragele mele va multumesc tare mult pentru gandul bun:
Cristiana, Roandre, Kateryna, Ylilimic, Alinuk, Eli. Sunteti tare dragute. 
Draga Roandre n-o sa ma plang ca imi lipseste timpul, desi tare mai trece repede, pentru ca si voi cred ca aveti aceleasi probleme. Chiar daca n-am mai scris de ceva vreme am intrat destul de des sa mai citesc si am gasit de multe ori raspuns la intrebari care imi dadeau de gandit.
Tudor, puiul meu e tare cuminte si astazi mi-a demonstrat inca o data acest lucru. A facut vaccinul si s-a comportat ca un adevarat barbat: ei, a plans putin, dar imediat dupa a inceput sa rada.
Pentru ca s-a nascut destul de maricel (4,100kg) este din ce in ce mai mare: la 2 luni are 6,400 kg si 61.5 cm.
A inceput sa maraie, va pup si va multumesc tare mult inca o data.
ylilimic spune:
anne- mesajul ii este adresat Catalinei, ca la mine nu-s probleme.
Ce era scris cu verde ii apartinea Catalinei intr-un mesaj anterior.
katy- acum inteleg de ce ai facut ceza
io dupa 2-3 zile simt ca mai nasc o data...
Doamne, asa m-am saturat de colici...vreau si eu macar un copil sa se trezeasca zambind si sa stea singur fara sa urle
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Acum am venit de afara si cum bb mai doarme inca am zis sa ma bag la un mesaj.
Aventura,la multi ani!!!!
Laura,si mie mi-a placut tare mult poza lui David la baie...e un scump.
Messa,mai bine draci decit febra.
Marce,tot am vrut sa-ti scriu despre Töpfer,dar n-am apucat.M-am uitat peste componente si iti pot spune ca sunt aproximativ la fel ca la Humana,doar ca modul de preparare e altfel.
La Töpfer se pune la 3 masuri de lapte 100ml apa,pe cind la celelalte 90ml.Iar la 4 masuri de lapte se pune 130ml apa.De aici zic eu si problemele cu constipatia la bb-i.
Tu daca pui mai multa apa,ai vazut ca nu mai ai probleme.Eu zic ca doar atata diferenta e.
Eu l-am ales ca e fabrica linga noi si nicidecum ca ar fi nou.Si sunt tare multumita de el.
Maryela,deci cred ca asta e raspunsul si la problema ta.Pune mai multa apa sa vezi daca merge.
La mine constipatia se rezolva cu 2 mere pe zi.![]()
N-am crezut dr cind mi-a spus,dar se pare ca merge struna.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
IoanaN spune:
quote:
Originally posted by mirandolina
aelita, inainte sa citesc mesajul tau cu exagerarile de icter ma hotarisem deja sa merg cu gupilu la analize, k m-a sfatuit si pediatra (macar a mea nu-mi da fenobarbital). Si azi am luat-o pe biata Maya si hai la analize
si i-au luat singe, ma facusem verde-albastra, al meu barbat se uita cind la Maya cum urla, cind la culoarea mea vinat-pamintie.
![]()
![]()
In fine, acum a trecut, gupilu are ditamai plasturoiul pe minutza, s-a si invinetit saraca de cind o stringea asistenta (una din ele, ca erau toate calare pe ea, de nici nu puteam s-o vad. Si acum astept rosiile, dati cu putere, ca am avut atita creier de gaina sa duc copil de nici 6 saptamini prin spitale
![]()
Mi-a placut povestea cu furoul roshuVedeti, chiar daca apar rar, vin cu temele facute si citesc tot ce scrieti.
Marybell, imi pare tare rau de ce spui cu piciorusele... sper ca se va rezolva repede si usor! Sanatate!
Am vorbit cu doctorita de familie si urmeaza sa ma duc la ea cit de curind, sa inregistrez copil, tata, subsemnata + mama eiDoar ca la mine lucrurile se misca tare greu, avind in vedere ca eu nici macar actele de indemnizatii, trusou, alocatie etc nu am depus. E cel mai convenabil, e la 10 minute de mine. Multumesc inca o data! Si fii tare, totul va fi bine, sunt convinsa!
Messa, jos palaria. Mi-a placut eseul tau pe tema barbatilor.
Bits, 8 kg la 2 luni??????
Gabriela_s, ce-i cu nebunia asta cu asistentza sociala? Ca nici noi nu ne-am luat cu acte!
Alinuk, kk nu trebuie sa fie verde. Ness frecat e okAdela, ar trebui sa vezi ce e cu kk verde la Alexia...
Anne_Ispas, bine ai venit!Si noi suntem roz cu aristocrate
Ca tot se mai discuta aici de kilograme, eu am cu unul mai putin decit inainte de sarcina. Adica 49Cele mai multe s-au stins in cele trei zile de spital dupa nastere, de stress...
Si, ca sa ma mai laud un pic,!
Ellade Iulia Maya 16 februarie 2007
Mira, acum am vazut postarea ta!!!! pai cum sa-i ia pt bilirubina sange venos la un copil de 6 luni????? si matei a facut icter si au venit asistentele acasa 4 zile si i-au luat sange capilar din calcai...ca e puternic vasculalizat la ei...pac cu un mini-pistol automat cat varful unui ac si atat, fara durere fara plans!!! si stiu ca si eu cand lucram analizele pe hepatic si chiar pe renal + colesterol si colestreol total faceam pe aparatul meu si lucram cu sange capilar din degete...
baaaai nu mai intepati copii venos ca-i doareeee :(((( sa nu le faca punctie venoasa, intrebati inainte sa-i ia sange si daca nu au markeri pentru sange capilar nu mai stati. Cautati un laborator particular si veniti apoi cu analizele la medic...sau spunet-mi mie si vrb cu colega mea sa va faca pe aparatul de la fundeni
ooof imi pare rau ca nu ai stiut inainte....
te pup mult
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
IoanaN spune:
quote:
Originally posted by gio
buna fetele, revenim si noi!
marybell, am citit despre eco; noi iti tinem pumnii si sa dea DD sa nu ajungeti la operatie!
messa, nu i-ai dat nimic preventiv? ca eva n-a apucat sa faca febra ca am sarit cu panadolul pe ea (vreo 5 doze i-am dat in ~24 de ore sau mai mult chiar). pupam micutza maraita.
roandre, legat de varsaturi, imi spunea si mie pediatrul la T, sa le ignor!m-am crucit atunci dar mi-a spus ca daca sar pe ea s-o schimb imediat cum varsa, daca din motivul asta ea primeste atentie suplimentara imi va face mereu probleme si va varsa intentionat sa primeasca atentie. si eva imi mai varsa acum dar o las in pace. nici analiza cu bariu nu-mi vine s-o fac ca oricum dupa 6 luni se rezolva.
ioana, sper ca vorbeai de biscuit dupa 6 luni si de banana dupa 1 an, ca asa se recomanda pe aici. cat despre rotarovirus noi am facut si nu e dracul atat de negru. depinde ff mult de organism.
marce, electrostimularea merge super cu regim.chiar dai cm jos. dar ai grija la capilare, eu mi-am spart cateva asa.
mai scriem pe seara ca mergem la trusou. shine, poate ne vedem pe acolo.
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
Gio, asa e si aici recomadarile pentru diversificare sunt pentru 6 luni, pana atunci sa sug acat poate plus sucurile de care am vrb...se maiaincepe la 4-5 luni cu o fructa, combinatie de sucuri..etc. Legat de rotavirus asa este, unii copii au imunitate naturala dar asta se aplica nu numai la virusul ast aintestinal ci si la tetanos VHB, difterie etc...puri si simplu nu se prinde boala de ei pt ca genetic sunt inarmati sa lupte impotriva ei...dar copii astia nu au cum sa fi everificati pt asta asa ca de-aia toti primesc imunizari in etape de la varste fff fragede...nu stiam ca rotavirus vaccine s-a bagat in ro, e o veste super-excelenta pt ca este destul de nou, asa cum a fost si VHB-ul acum cativa ani! e foarte bine...te pup
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
Daconst spune:
Ioana,ma bucur tare mult ca ne scrii iar...asa bine ne prind sfaturile tale.
Tot uitam sa-ti spun,de fiecare data cind te citeam.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

). Si azi am luat-o pe biata Maya si hai la analize 

Si noi suntem roz cu aristocrate
!