Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
gio spune:
Ioana, nu s-a bagat vaccinul. Noi ne-am intalnit cu el insusi - Virusul
. dar manifestarea a fost mai degraba asemanatoare cu o viroza respiratorie, daca nu-mi spunea dr de rotarovirus nu mi-as fi dat seama.
shine, nu te-am vazut pe la casierie. moamaaaa, ce coada era!!! noroc ca mergea repede, da' oricum...
votez si eu pt prodlacta bifidus, e fff bun. despre danone am si eu o parere destul de proasta desi recunosc, si nu sunt mandra, ca fii-mea papa danonino
(nu eva of course).
liuda, ti-am vazut fetitza si e dulcica foc. la fel si printesica ayleen la botez. si mamica bineinteles.
mai e cineva pe humana ha? bbii il beau cu placere? cristiana, david bea la fel nan ha?? ca eu ma oftic ca matza face niste fitze mari la bibe, si nu cand ii dau doar lapte praf, ci atunci cand ii dau completare dupa san. eu una ma gandesc ca ha asta n-o fi prea dulce si d-aia. aveti idei?
pupici
cristiana70 spune:
ADELA, he, he, dar o sa ai geamuri curate fara sa misti un deget! In primul rand, soacra-mea nu are nici un fel de gand de genul asta, sa ma ajute pe mine in casa, ba, mai mult, ii scaote ochii lui fi-su ca nu se mai duce sa dea cu aspiratorul la ea. Iar sa o stiu singura in casa m-ar apuca toti dracii, si asa de cate ori vine filmeaza tot ca un girofar si baga de vina, de zici ca la toate se pricepe. Asa ca fata si-a luat azi racletele, lavetele, carpele, ligheanul si scara, si a facut luna geamurile dinspre curte, alea de la strada sa mai astepte o tura. Am schimbat si perdelele, maine m-oi ocupa de lemnarie si de obloane, asa, shontac-shontac, oi face curatenia de Pasti, ca nu ma alearga nimeni si nici norma nu am.
L'oreal? Sigur ca meriti, fato!
Daca taceam
ramaneam, ca pe David iar l-au apucat isteriile cu burtica, de-o saptamana n-a facut asa circ. Plangea de foame si de durere de burtica in acelasi timp, urla cu tetina de la biberon in gura, asa ca i-am dat un termometru de ajutor sa scape de kk, l-am uns bine cu Flatulin pe burtica, dupa care a mancat si a inceput sa doarma in bratele mele.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
laura-popy spune:

Multumim ca ne-ati vizionat....
Ioana,Dana are dreptate. Bine-ai revenit, esti un izvor de informatii utile.
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
roandre spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Fetele din sectorul 2 ati luat banii pt trusou????? Noua ni s-a spus ca nu se da!!!
Albinutzza&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Am sunat eu ieri si mi s-a spus ca pt prima de nastere sa mai sun in perioada 30.03-10.04 ca inca n-au primit banii dar ca sigur in perioada aia se vor da.
Despre trusou n-au stiut sa-mi spuna o perioada in care se vor da...tot la fel, nu au primit bani pana acum pt asta.
monu spune:
eu stau in sectorul 3 si am luat si banii de trusou si prima de nastere.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
cristiana70 spune:
GIO, sincera sa fiu, eu le-am gustat pe amandoua (formula normala si cea HA), cea HA mi s-a parut a avea un gust un pic mai metalic, dar totusi ok. La inceput s-a foit cand am schimbat formula, chit ca am schimbat treptat, dar cred ca de vina a fost si fierul si Vigantolul prea mult pe care il primea. M-as intoarce cu draga inima la formula normala, ca e si mai accesibila si mai buna, dar daca pot sa-i scad cu ceva sansele de a dezvolta alergii, nu am de ales. Plus ca ma scaote din pepeni ca praful asta HA e groaznic de lipicios, fiind mai fin, in fiecare zai trebuie sa curat bine cupa.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Albinutzza spune:
Roandre merci, de prima de nastere stiu, stau cu biletelul pe masa. Dar de trusou mi se pare aberant sa dea in anumite sect si in altele nu
...Romanika
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Daconst spune:
V-am mai intrebat ce e cu prima nastere,dar nu mi-a raspuns nimeni.Mai insist totusi,poate ma vede cineva.![]()
Se da doar la cele care au lucrat,sau?
Gio,nu stiu ce gust are HA,dar stiu ca la noi se feresc medici si moasele sa-l recomande.Desi copii au ceva bubite si parinti alergici,moasa le sfatuieste pe mame sa nu dea HA.Nu stiu asa bine explicatia,dar ma interesez maine si-ti spun.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
Fetelor, va multumesc de raspunsurile cu constipatia, le voi comunica prietenei mele si sper sa o ajut.
Maryela, eu ii puneam in 2 dintre biberoanele din zi cate 20 ml ceai de musetel nitel mai concentrat asa, un plic la o ceasca nu o cana. Acuma oricum vad ca s-a reglat, nu i-am mai dat de o sapt nici un fel de ceai. Pe noi si Baby Drink ne-a ajutat. Succes!
Lili, ms mult de raspunsul cu fontanela. Oricum nu prea am ce sa fac in acest sens, decat sa sper ca totul va fi ok.
Pupici
kateryna spune:
Dana, prima de nastere e o suma de 204 RON pe care o primesc toate mamicile aflate la prima nastere, indiferent daca au lucrat sau nu.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George