Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
kateryna spune:
Si ca sa nu uit : Hai ROMANIA!!!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Dana, prima de nastere e o suma de 204 RON pe care o primesc toate mamicile aflate la prima nastere, indiferent daca au lucrat sau nu.Kateryna si
Cred ca gresesti, Katy, e valabil pentru primii 3 sau 4 copii nascuti vii.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Gio,nu stiu ce gust are HA,dar stiu ca la noi se feresc medici si moasele sa-l recomande.Desi copii au ceva bubite si parinti alergici,moasa le sfatuieste pe mame sa nu dea HA.Nu stiu asa bine explicatia,dar ma interesez maine si-ti spun.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
DANA, ma intereseaza si pe mine subiectul asta!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
maria72 spune:
Buna fetelor!
Nu mai reusesc sa va prind din urma. Am bebelusa bolnavioara. De aseara face febra 37,4 luata axial. am fost la spital si mi-a dat augumentin. Sunt suparata rau de tot si obosita nu mai zic. Ajutati-ma cu ceva pareri. A mai dat cineva augumentin la 2 luni. Maine facem 2 luni si vineri e ziua mea, sunt suparata de plang non-stop. O asa aniversare nu mi-am dorit niciodata. Mor de ciuda ca sunt nevoita sa-i dau antibiotic asa puternic la 2 luni. Nu mai are alte simtome, decat apatie si prea linistita fata de cum era.
ma duc sa mai trag un plans ca explodez!
monykk spune:
ce mai fac fetele mele
eu acum m-am intors de la controlul de 6 sapt , ma rog la mine sunt 7 dar nu conteaza
pana la urma ceza nu a fost chiar asa rau , a zis ca sunt ca noua inauntru, asa ca mi-a
dat liber la utza , numai ca ea nu stia ca de la 3 sapt. ma apucasem de treaba
mi-a vorbit de contraceptie si alte alea , acum sa nu mai vad masa aia 6 luni ca ma saturasem
de ea
vad ca vb de soacre , eu fac parte din categoria celor care si-ar strange soacra de gat,
noroc ca sotul e la fel adica ar strange-o si el de gat........hihihi
marybell pe unde esti , sper ca nu esti trista si nu vrei sa vb cu noi
Catalina spune:
Maria dar ce diagnostic i-a pus fetei? Ca tre sa iti fi zis ce are ...
Hai linisteste-te ca mai rau iti faci. Doamne ajuta!
kateryna spune:
quote:
Originally posted by cristiana70quote:
Originally posted by kateryna
Dana, prima de nastere e o suma de 204 RON pe care o primesc toate mamicile aflate la prima nastere, indiferent daca au lucrat sau nu.Kateryna si
Cred ca gresesti, Katy, e valabil pentru primii 3 sau 4 copii nascuti vii.
cristiana mamica deDavid (21.12.2006)
Da ai dreptate. Nu stiu dc eram sigura ca e doar ptr prima nastere.
Mersic ptr ca m-ai corectat.
Kateryna si
monykk spune:
maria72 , eu zic sa mai ceri o parere , nu-i da antibiotic asa la 2 luni
astia sunt nebuni zau , uite sa-ti spuna fetele cu experienta ca eu nu m-am
lovit de febra pana acum dar mise pare ca doctori astia prea sar la cap cu
antibioticele astea si nu mai fi suparata , nu cred ca e asa de grav , daca
palnsul te ajuta sa te descarci trage un plans si ridica capul sus 
kateryna spune:
Off Maria...ai sa vezi ca o sa fie bine. Incearca sa te calmezi ca asa iti faci si tie rau si agiti si bebe mic.
Chiar asa ce diagnostic ti-au pus?
Kateryna si
maria72 spune:
Abia reusesc sa ma tin din plans. Dr pediatru a zis ca are un stafilococ, ca are si pe obrajiori, a vazut ea. Dr ORL-ist a zis ca are putin rosu in gat si ca dvp a lui nu tr antibiotic acum, sa o tin sub observatie pana vineri. Mi-e frica sa stau cu febra si sa ma uit la ea, daca face mai rau si fiind asa mica o va afecta mai grav lasand-o netratata.
Am fata cea mare cu augumentin ca si ea a fost cu febra si tuse, poate a luat de la ea ceva. Pe ea am lasat-o trei zile cu febra si a patra i-a trecut, dar a cincea iar a facut febra si asa am ajuns la spital si i-au dat augumentin. Dar pe asta mica mi-e frica sa o lasa atata cu febra.

Lucas Paul(18.01.07)