Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Multumes fetelor mult pentru raspunsuri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

monykk tu te gandesti mereu la noi. esti o dragutza.

gio multumesc pentru vorbele frumoase trimise.

ioana se pare ca nu ai vazut mesajul meu pentru tine, fiindca nu mi-ai raspuns la invitatie, ca sa zic asa

messa tu ce vaccin ai ales sa ii faci Ariannei pana la urma?

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor nu inteleg nimic...
care e temperatura normala? ca daca la 37 si 4 este febra... atunci 37.7 la fel? vreau respuns CARE e temperatura normala?????

Humana HA este cu gust mai sintetic si nu e dulce ca celelalte... si zic eu nu e la fel de satoasa, noi in 2 saptamani ne-am chinuit mai mult ca la 4 ore trebuia musai mancare (pe cand cu asta normala noaptea mai doarme si 5 si 6 ore) si sigur va zic ca nu se ingrasa copilul... a mea in 2 saptamani abia 200 gr. chinuite a luat, si de cand am trecut pe Humana 1 normal - fata a inceput sa faca boalfe... sant doar 8-9 zile si ea a pus 500 gr. (cantarita alaltaieri) AAA si a mea motaia la Humana HA nu prea ii placea.

LAXATIVE - stiu ca nu ai voie la sarcina, sigur! Eu tare m-am mai chinuit si dr. a zis clar nu ai voie laxative, cauta alta cale de rezolvare dar nu laxative. Pai daca se putea - mai ajungeam la zahar de la umana? ca farmaciile sant pline de laxative... dar nu se putea! de asta lumea se chinuie cu prune, mere, apa cu lamaie, iaurturi.... eu mancam amestecaturi din astea si doar ma umflam, am baut si ulei de masline de disperare ca nu puteam sa fac treaba..... pana am descoperit zaharelul minune. Nu folositi laxative la sarcina...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Daconst si Catalina multumesc mult de raspunsuri!
O sa incercam si asa, cu musetel si apica mai multa.

Acum sunt si eu la fel de nedumerita ca si Liuda: care e temp normala???Intrarectal stiu ca e mai mare decat axial, dar care sunt valorile limita.???

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

noi am venit de afara cu tot cu tanc carut si acum se tot chinuie sa doarma, nici nu doarme nici nu se trezeste,
al nostru domn azi e ocupat pana la 11 asa ca baia o chinuim singure, cam greu pentru mine ca el mai tinea capul la moata. Ei, dar daca va fi prea complicat nu o mai spal cu sapunuri si alea, doar o oparesc si o spal pe unde e urgent si basta, nu me mai migalim chiar la fiecare cuta. Opareala - e ideea ca dupa asta doarme tun si ma lasa si pe mine in pace.

a am incercat sa fac baie la 37-38 de grade cum ma tot convingea un nene dr. si cum scrie in carti... nu ii place domle in apa rece, si nu doarme dupa, dar nici nu sta in apa, asa ca noi facem baita la apa destul de fierbinte si ii place.... semn ca apa a fost buna - obrajii rumeni, daca nu - inseamna ca e cam rece. Noi verificam la cot in rest sigur nu e cum la carte ca nu vrea ea la 37

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by gio

shine, nu te-am vazut pe la casierie. moamaaaa, ce coada era!!! noroc ca mergea repede, da' oricum...

Pai nu aveai cum sa ma vezi ca Bubu mik a rams in masina..., cu matusica lui...

buni banutzii, am fost sa iau vaccinul. si daca tot il avea am luat si doza pentru 6 luni. Merci mult de pont!!!

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie tempertura normala la fundulet ca noi cu asta ne verificam ? la axila nu sta nici pupaza masii... asa ca in cateva secunde cu termometru de fundulet stim cum stam.... dar acum aflu ca noi stim cu totul altceva.
Va rog da-ti valorile cine stie sa nu mai caut copilul in fund degeaba... poate are febra si eu nu stiu.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

quote:
Originally posted by maria72

Buna fetelor!
Nu mai reusesc sa va prind din urma. Am bebelusa bolnavioara. De aseara face febra 37,4 luata axial. am fost la spital si mi-a dat augumentin. Sunt suparata rau de tot si obosita nu mai zic. Ajutati-ma cu ceva pareri. A mai dat cineva augumentin la 2 luni. Maine facem 2 luni si vineri e ziua mea, sunt suparata de plang non-stop. O asa aniversare nu mi-am dorit niciodata. Mor de ciuda ca sunt nevoita sa-i dau antibiotic asa puternic la 2 luni. Nu mai are alte simtome, decat apatie si prea linistita fata de cum era.
ma duc sa mai trag un plans ca explodez!

maria, augumentinul pt ce ti l-au prescris??? i-au facut o antibiograma, sufera fetita de ceva??? sau numai pt febra???

stii ca la 2 luni 37-38 inca e temperatura normala...dupa 2 luni, 2 luni jumatate tre sa se menitina la 36.5-37...
mai cere parerea unui medic, desi eu in general nu contest prescriptiile unui medic si am incredere...dar mi se pare bizar in cazul tau.

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Deci temp normala luata in ureche, pe frunte sau axial pana in 3 luni nu tre sa depaseasca 38 de grade celsius...rectal ca sa fii sigura ca nu este febra vei constata o temperatura normala de 36.5-36.7...

te sarut

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Liuda uite ce am gasit legat de temp chiar pe desprecopii: "Recapituland, chemati doctorul cand copilul e mai mic de 3 luni si are temperatura rectala peste 38 de grade sau e mai mare de 3 luni si are temperatura rectala peste 38.3 grade."
M-am uitat, ca ma cam pesesi pe ganduri....

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput