Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
cristiana70 spune:
MARIA, si mie mi se pare cam puternic Augmentin-ul la asa varsta, mai cere o parere, e groaznic cat de usor se prescriu antibioticele astea in Romania. De unde stie ca are stafilococ, a recoltat, a facut cultura sa vada ce e, sau a decis asa, la ochiul liber?
KATERYNA, n-am vrut sa te supar, ci doar sa atrag atentia cati copii putem face si sa tot primim cate-o prima...![]()
vad ca vb de soacre , eu fac parte din categoria celor care si-ar strange soacra de gat,
noroc ca sotul e la fel adica ar strange-o si el de gat........hihihi
MONYKK, pe cine ar strange sotzul tau de gat, sa fim clare: pe soacra ta sau pe a lui?
LIUDA, sa stii ca si eu am observat ca David nu mai pune in greutate de cand cu laptele asta, am pus-o pe seama racelii, tratamentului, dar nu am vazut mari diferente de compozitie si valori energetice intre unul si altul, ce-i de facut? Eu nu ma astept sa faca boalfe, dar macar sa creasca cum trebuie!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
hai ma ca eu iau temperatura la fundulet aproape zilnic si e mereu intre 37.4-37.5, 37.7 maxim o singura data avea 38.0 si am zis ca are febra.
dar 36 si ceva nu am avut niciodata.
ceata totala.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Maryela spune:
fetelor, temperatura luata rectal, nu e mai mare ca cea luata axial sau oricum altfel????
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
cristiana70 spune:
Mi-e ciuda pe medicii astia ai nostri, pentru o economie de nu stiu cati lei dau tratamente dupa ureche, sar peste etape obligatorii in stabilirea unui diagnostic. Asa a murit la noi baietelul acela de care v-am povestit acum o luna, plin de puroi pana-n cap de la o nenorocita de apendicita, cat poate costa o analiza de sange?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
hai ma ca eu iau temperatura la fundulet aproape zilnic si e mereu intre 37.4-37.5, 37.7 maxim o singura data avea 38.0 si am zis ca are febra.
dar 36 si ceva nu am avut niciodata.
ceata totala.
Va pupic pe buric.
Inseamna ca piticul meu e "cool", ca peste 36,5 inca n-am vazut la el! Da' nu mai am curajul sa-i bag termometrul, ca-l face de kk...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
cristiana eu dupa 2 saptamani de humana ha m-am dus la dr. ca nu e bine sa nu puna deloc.... el a zis la fel... inseamna ca laptele nu e bun pentru organismul ei, a zis ca e destul de nasol ca la 2 luni copilul sa puna in 2 sapt doar 200 de gr. asa ca a zis sa trecem pe humana normala si daca in 2 sapt pune mai mult inseamna ca problema era in lapte.... si intr-adevar acum fata a inceput sa sa puna ceva pe ea. Nu mai are alergia cum a avut-o dar am zis ca o hranesc ca lumea si las organismul ei sa lupte cu alegia, rar cand are cate o petisoara pe fata, asa ca am renuntat la tratament si mancam ca lumea si dormim mult mai bine...
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
bei, ma duc si mai iau inca un termometru de fundulet ca ma terminati cu valorile astea. o fi asta defect? dar nu cred pentru ca ea din prima zi a avut intre 37,4-37.7 o singura data 38 cand am zis ca e febra.
la axila nu ne cautam ca nu sta nimeni atata timp nemiscat - deci e imposibil.
Va pupic pe buric.
kateryna spune:
Cristiana nu m-am suparat deloc. Chiar ma bucur ca am fost corectata. Nu vreau sa furnizez informatii gresite. Si in baza banilor de la stat...sa tot faci copii (poate in alta tara)..![]()
Ioana, si eu ca fetele stau si ma intreb...temperatura luata rectal nu e mai mare decat cea luata axial, pe frunte sau in ureche? Ca rectal stiu ca nu trebuie sa fie 38 sau peste, dar la restul nu stiu.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Maryela spune:
Liuda si Mihnea la fel are temperatura: 37 si ceva. N-a avut niciodata 36.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
cristiana eu dupa 2 saptamani de humana ha m-am dus la dr. ca nu e bine sa nu puna deloc.... el a zis la fel... inseamna ca laptele nu e bun pentru organismul ei, a zis ca e destul de nasol ca la 2 luni copilul sa puna in 2 sapt doar 200 de gr. asa ca a zis sa trecem pe humana normala si daca in 2 sapt pune mai mult inseamna ca problema era in lapte.... si intr-adevar acum fata a inceput sa sa puna ceva pe ea. Nu mai are alergia cum a avut-o dar am zis ca o hranesc ca lumea si las organismul ei sa lupte cu alegia, rar cand are cate o petisoara pe fata, asa ca am renuntat la tratament si mancam ca lumea si dormim mult mai bine...
Va pupic pe buric.
Da, mai LIUDA, dar David nu a avut nici o bubita, ci doar petele alea rosiatice pe ceafa, pe care le au toti piticii de la transpiratie. Daca pana saptamana viitoare nu pune nimic, am sa trec si eu inapoi, la formula normala, dar am sa discut cu doctorita in prealabil. Pediatra insa a decis ca din cauza laptelui normal a avut copilul colici, parca mi se pare cam aiurea. IOANA, unde esti sa ne dai un sfat cu formula normala versus formula HA?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)