Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

fetelo cititi articolul asta despre febra ca e super interesanthttp://www.desprecopii.com/info.asp?id=66

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

ia uitati fetelor ce am gasit, despre temperatura bebelusului

http://www.supereva.ro/NewsItem.asp?id=712

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca am inteles
intre 36 si 38 e normal
peste 38.3 e febra (asta e vb de rectal)
deci santem bine.

cristiana a mea la fel avea pete la ceafa si eu ziceam ca e din cauza ca sta mai mult pe spate si se foieste si da din cap si se roade de haine.... dr. a zis ca e alergie, si dupa 24 de ore dupa ce am trecut pe humana HA nu mai avea nimic la ceafa, deci sigur era de la asta..... dupa 2 sapt de humana HA am trecut la humana 1 si am zis de ce (nu se ingrasa, dormea mai rau, cerea mai des mancare)... ei cand am trecut la humana 1 2 zile am luptat cu durerile de burta.... e un cosmar mai ales pentru ine ca fata nu a avut copici defel..... si aici pac si durerile mari!!! dar dupa 2 zile s-a acomodat intestinul cu lapticul nou si acum papam bine, dormim, nu avem dureri si apropo la ceafa nu a mai aparut nimic. asa ca am zis ca las sa se intareasca, sa pape, sa se ingrasa si cand mai creste cautam sa facem ceva analize si sa gasim cauza alergiei, decat sa tratam asa dupa ureche.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

I-am facut Infanrix Hexa. Ma enerveaza isteria asta cu vaccinurile. Eu am primit 3 vaccinuri cand am fost mica si NU AM FACUT NICIO BOALA. Vaccinul antipolio dat oral in scoala l-am scuipat pe coridor. Dintre bolile copilariei am facut numai varsat de vant. Pe urma, cand am lucrat in gradinita doi ani, si aveam toate sansele sa fac toate alea la douaj' de ani, tot n-am facut nimic. Nu-mi amintesc sa fi avut vreodata in 30 de ani febra peste 38. Tati la fel. Sanatosi amandoi TUN. De ce sa-mi chinui copilul cu rahaturile lor de vaccinuri cand poate mosteni imunitatea noastra puternica? Nush de ce, dar simt ca mai mult ii fac rau. Si intuitia NU M-A INSELAT NICIODATA. Urasc chestiile pe care nu le pot controla.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

nu mai stiu cine avea problema cu coloana...
i-am spus medicului ginecolog(desi nu's ce lgeatura are omu cu asta) de durerea de coloana si mi-a dat sa iau calciu+vitamina d3, acid folic si diclofenac.

eu oricum nu o sa le iau, de lene. iau elevit, ajunge atat.

Intrebare: ia cineva anticonceptionale?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adela :

quote:
ba a mea se crede copil mare

e o idee misto medalionul cu fecioara maria!! pt copiii nostri..
KAREYNA a mea e mai mare si inca mananca intre 9 si 11 mese pe zi /noapte.
mirandolina imi pare rau ca ati intepat micuta..dar daca asa ati simtit..Dar nu au aparate de masurat fara sa o intepe?
messa haha a avut putere sa rada dupa vaccin??e taar!
ivonna tu nu ai facut pana acum varsatul? cand ai fost gravida nu au facut proba aia sa vada daca ai facut? sau nu pt varsat era? tine-ne la curent!
cE E CU INECATUL ???
catalinoo,ba da-i urzici !!
ADINUSH,CE FRUMOASE SUNTETI !! eu nu am vazut cearcane.frumoasa "scufita alba"!
Liudo arati super ,mami! si Dienushu' !
laura popy-doaaaaarme la baie?? cce poza mistoo!ce gushulitza lasaaaaa hahaa .manca-l-as de frumos!
anne ispas
,Iinuca e o dulceata!Bine ati venit!imi pare rau ca aveti probleme,sper sa le rezolvati curand!
lili eu am febra musculara de la gat pan' la cur! de trei luni incoace! asa ca nu mai stiu ca la sani,ca in alta parte..peste tot! la maini,nu mai zic !!! abia ma spal pe spate!
ioana ce bien cu sfaturile tale!! eunu stiam chestia cu vena,dar eu pun logica la inaintare:daca in spital au facut toate probele fara sa ii ia sange din vena,atunci cum sa nu s epoata si altfel?s-au descurcat cu calcaiul!
maria72 eu nu stiu ce sa iti zic cu augmentinul ca nu stiu ce medic ai.stiu ca e cu spectru foarte larg si in romania medicii il dau de lene ,de comoditate,ca sa nu te mai intorci la ei.stiu clar ca cu augmentin trece orice infectie aproape.si scapa.de ce sa mai incerce ei cu antibioticele celelalte care au inceput sa se fabrice degeaba in romania.dar,in acelasi timp,poate ca e chiar nevoie de augmentin la tine,ca nuai de unde sa stii.
eu stiu ca la mine se da mai greu augmentin,doar daca e chiar nevoie.pana atunci se ia altceva.acum,nu e cazul nici saplangi,important e sa nu se faca abuz,dar sigur tu nu ai safaci!
imi pare tare rau,e asa micut..LA MULTI ANI,draga mea! si sa nu mai plangi!
Multa sanatate !
eu nu zic sa nu iei,pt ca nu am de unde sa stiu ce au copiii.zici ca si fata cea mare a luat..si pt ea mi se pare ca au sarit prea repede cu augmentin doar pt febra ! poate face febra mare mare si fara sa fie nevoie de antibiotice.si daa e nevoie,la copii nu se sare asa la cap cu augmentinul.dar,daca asa ti-au zis...adevarul e ca iti e si frica sa nu faci ca ei..
Liuda e prea imbracata sau e prea cald in casa,de-aia are peste 37 mereu.in spital ma puneau sa o dezbrac la o asa temperatura.trebuie sa ai grija sa nu urce din cauza hainelor.
cristiana asa si a mea,are 36 jumate.

temperaturain spital mi-au zis ca 37 si ceva,la copii e temperatura normala! nu e febra.

urzicileeee,mmmm,CE DIETA??? NU PT DIETA SE CHINUIE LUMEA,DAR SUNT BUNEEEEEE!! cui ii place,ca recunosc ca eu nu am mancat toata viata,si de cativa ani incoace m-am chitit pe ele.dar,recunosc,nu le fac eu .
dar am facut ceva asemanator,din spanac,nu e acelasi lucru,dar cu mamaliga MERGEEE!

fetele cu vaccinurile e NORMAL sa faca febra,nu va speriati.unii nu fac,au noroc.la mine nu a facut la primul vaccin.iar la urmatoarele trei (care au fost odata facute) i-am dat si eu ca si voi paracetamol din ala in picaturi,de frica sa nu faca febra ca m-am lasat dusa de emotia momentului...DAR NU E NORMAL SA DAM PREVENTIV.medicul nu mi-a zis sa dau si cred ca mi-ar da in cap daca ar auzi ca i-am dat fara sa faca febra,CA SA NU FACA!! nu se dau medicamente CA SA NU FACA! si eu am facut la fel,si vad ca si voi faceti..ce ma mira e ca v-au sfatuit chiar medicii sa dati inainte sa vedeti daca are febra!! eu cel putin am facut de capul meu de tampita,dar medicii astia au innebunit???bagam paracetamoale in ei,saracii,de frica sa nu faca febra...si cand or face ce le-om mai da? eu m-am lasat impresionata tare de plansul ei,de agitatie...dar stiu ca nu trebuia sa ii dau !si i-am dat o singura data ,dar vad pe aici ca v-au zis sa le dati chiar si 3 zile !!!!bai,au ajuns medicamentele astea BOMBOANE!

LA MULTI ANI !:
Andra Adelinne si Alessia Evelinne de alydumy
Eric Stefan de delfinuta
Andrei Robert de Eli1977
David Andrei de laura_popy
Liviu Andrei de pako
Calin Ioan de cristia
Tudor de sim
Teodor de oana_bucur
Aventura !!

S.

Mergi la inceput

messa sorry daca te-am enervat, cu intrebarea asta , dar stiu ca numai noi 2 eram impotriva vaccinurilor si de asta te-am intrebat ce ai ales sa ii faci. si eu tot infanrix hexa i-am facut, tocmai din cauza porcariei de antipolio cu virus viu. am considerat ca mai bine dau bani pe unul "mort" care mai bine sa nu ii faca nimic decat sa ii faca rau. uite ca sa nu fii suparici pe mine.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna seara la mamici si bebei!
Ma mai prmiti printre voi? Va felicit pt ca reusiti sa mai si scrieti pe forum...eu una abea daca mai stiu unde e calculatorul in casa. Mi-ati liprit tare mult si sper ca de acum sa reusesc sa scriu si eu macar la 2 zile. Asa cum am zis imi lipsiti mult, aveam atata nevoie de sfaturile voastre, de incurajar si discutii.
Nu am de ce sa ma vait, bebe Andrei este foarte cuminte, dar imi ia tot timpul. Cand doarme el, incerc si eu sa dorm sau sa fac cele nefacute- care sunt tare multe.
Va pupam,
wanna & bebe Andrei David (07 Februarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sa stii Messa ca ai dreptate.
acum 3 zile - afara frig, 7 grade. asta mica nu vrea sa stea cuminte ca e ora de plimbare, incerc s-o pacalesc - o imbrac o scot afara in barate fac o tura in jurul blocului, cand la intrare in scara o cunostinta."mama de ce tii copilul dezbracat?" "vai ce frig e si e prea subtire imbracata!!!" deci intr-un sfert de ora de 30 de ori a zis ca ii pare ca copilul e cu curu' gol. Nu am mai incercat sa-i zic ca copilul ei la 3 ani diecare saptamana e racit, antibiotice la ordenea zilei,3 zile la gradi - 2 saptamani - tratament, iar 2 zile de gradi, iar o saptamana tratament. "Eu si acul il imbrac pe Alex mai gros decat e fata ta la 2 luni" nu am comentat. Cum il cresti - asa il ai. eu incerc sa nu exagerez, chiar las copilul in bady si pantaloni la 20 de grade in casa, doar dupa baie punem caciulita subtirica dar nu rezista 2 ore in cap si basta... vant , frig, cald copilu e afara la plimbarica, sa se invete tata, ca eu in 3 ani nu am avut nici o raceala... nu are cui semana sa fie bolnava, asa ca o calim. ca daca nu - noi sticam singuri toata treaba. Cand aud " eu nu sant vinovata ca am copil bolnavicios" - mor. Asta e - chiar esti vinovata, ca copilul nu iese racit din burta... iesa sanatos - treaba ta daca il imbraci in 7 straie, sau dacail imbraci normal.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

wanna bine ai revenit, ce mai faci? imi pare bine ca e cumintel Andrei.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput