Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
alydumy spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru urari la fel va doresc si eu voua si bb vostri
noi suntem bine Andra are 5.720 iar Alessia care este mai fitoasa la mancare si foarte vesela si agitata are 5.379 (la 3 luni)sunt f bine pana acum am reusit sa nu racim sau sa avem alte probleme de sanatate
noi mancam 6 mese pe zi a cate 150ml as vrea sa le maresc dar nu cred ca vor manca 180ml, cred ca le mai las putin
noi avem in continuare colici nu stiu cat o sa ne mai chinuie
ma tin f ocupata toata ziua si din acest motiv intru f rar dar eu sper in continuare sa ne facem si noi mari si cuminti ca sa pot face si altceva decat sa ma acup de ele
va rog sa-mi dati si mie parola o sa incerc sa pun si eu poze
aly
Liuda spune:
na, ca acum doarme hoata, trebuia sa manance la 7 si e 8 si ceva si ea doare cu gura deschisa.... se trezeste si direct la baie ....
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
cristiana70 spune:
LIUDA, lui David nu i-au trecut petele de la ceafa cu HA-ul, acum ma scarma sa-l cantaresc cand l-oi schimba, ca nu mai am liniste de cand s-a oprit din crescut. Dar mi-e si groaza, vorba ta, reluam formula normala si tine-te iar urlete de colici!
AELITA, si noua tot din calcai ne-a luat sange in spital pentru analize, si mi se pare aiurea sa intepi un bebelas de cateva luni pentru asa ceva, daca s-ar putea si fara.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
Liuda, ce anticonceptionale iei?
aaa da parca tu nu ii mai dai laptic de la san deloc lui Diana, nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
cristiana70 spune:
LIUDA, ce temperatura ai in camera unde-i faci baie? M-am saturat deja cu focul in teracota, dupa aia e cald toata noaptea, si nu ne place, nici mie, nici lui!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Katy,Cristiana,multumesc de raspunsuri...o s-o pun pe mama in tema sa mearga sa-mi ceara drepturile,ca la stat eu nu le las.![]()
Maine seara ma intalnesc cu moasa la gimnastica si intreb ce si cum e cu HA.Atat am retinut ca nu e bine sa-l dam la bb,dar n-am intrebat amanunte ca nu ma interesa problema.
Anticonceptionale nu iau,desi dr mi-a dat unele Cezarette,care sunt pentru cele care alapteaza.Eu am tot citit ac fetele care alapteaza se feresc sa le ia si nu le-am luat nici eu.Merge utza-utza si cu alte protectii.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
IoanaN spune:
si eu iau pastilute si alaptez mi-a prescris ginecolgul meu unele care nu interfera cu lactatia. Camille se numesc inainte sa raman insarcinata luam Diane75...sunt convinsa ca sunt si in Ro pastilute care nu pun probleme lactatiei...
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
Daconst spune:
Mary,Messa si eu sunt contra vaccinurilor...de ce sa le bagam atatia virusi la saracii bb-ii cind ei acum se lupta cu atatea probleme noi pentru ei.De asta am si decis sa-l fac la 4 luni cind o fi mai mare.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
cristiana parerea mea ca daca nu i-au trecut petele - degeaba il tii pe lapte sin asta fara grasimi .... hraneste-l normac ca cred ca alergia nu e de la mancare. daca era de la alpte vedeai deferenta in 24 de ore... mai bine treci prin dureri de burta dar il hranesti sanatos, dar e posibil sa nu aiba nimic... la fiecare in felul lui.
in camera la ea e 20-21 de grade - dimineata la 10-11 e mai cald cam 23 din cauza soarelui care bate in camera dar nu ne ferim de el ca e bun pentru bb.
la baie incalzesc la 24 de grade si intr-o juma ora se face 21-22 . Am constatat de mult si sigur - nu ii place la cald in camera.
marybell eu iau desorelle - cica e ceva bun ca asta am cerut la dr si am incredere in ea. nu stiu daca se poate la alaptat, eu nu alaptez - nu am avut norocul.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007