Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

IoanaN vad ca tot nu ai citit mesajul meu ptr tine, nu-i nimic il postez din nou:

quote:
IoanaN sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea ta "vecinico"
A, prin toamna, nu stiu exact cand, dar o sa venim si noi in USA, mai exact San Francisco, cred ca pentru vreo 6 sau 12 luni, inca nu stiu concret. stiu ca e departe de Richmond, practic e pe cealalta coasta a Americii, dar cine stie poate intr-o zi ne intalnim la o cafea p'acolo si cu bebei sa se joace, romanasii intre ei. ei, ce zici?
te pup dulce si promit solemn ca eu cand plec de aici, o sa iau sa iti aduc o piatra din parcul Plumbuita. ramane sa ne intalnim ca sa ti-o dau...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

sper sa il vezi acum si sa-mi zici ceva...

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda mersi, o sa caut prospectul pe net sa vad daca sunt ok pentru cele care alapteaza.

Dana e bine ca ti s-a permis sa incepi cu vaccinul la 4 luni, aici mi-a spus dr de familie ca nici nu concepe...clar de la 2 luni incepem.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

liuda multumesc.
Am uitat sa zic ca ma interesa daca ia cineva care alapteaza anticonceptionale.
Daconst, Ioana, multumesc si voua
Mie mi-a prescris Microlut, dar a zis sa le iau dupa prima menstruatie. Acelasi medic i-a spus altei fete ca nu ii da anticonceptionale, ca poate sa piarda laptele

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst ai grija, ca eu la fel de exemplu nu am pus inca vaccinul dar ne-a zis dr. sa ne ferim de copii mici si vaccinati ca ei sant purtatori de virusi activi pe care ii elimina in aer. Asa ca copilul nevaccinat pe langa unul vaccinat si mai ales cu de asta de la stat care e din corpi activi format - pericol...
nu stiu cum e acolo la voi, se mai fac vaccinuri cum e aici de la stat, dar asta este situatia aici si asa mi-a zis dr. ca pana vine infarixul la comanda (cred ca vine maine) sa ne ferim de copii vaccinati

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marybell eu iau pastile anticonceptionale si alaptez. Mi-a prescris dr gineco Exluton. Parca a mai zis cineva de ele...Ylilimic sau ma insel?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, m-am hotarat acum, o sa incalzesc in baie si-l imbaiez acolo (Ca d-aia e baie nu? Tulvai, inteleapta mi-s!), ideea e sa incropesc rapid o masa de infasat, ca asta a noastra nu e transferabila. Asa mai stam ce stam infofoliti dupa baie, si nu ne mai chinuim atata noaptea, ca se trezeste saracul ragusit de caldura.

DANA, te rog din suflet sa intrebi moasa, eu oricum mai am doua cutii de lapte HA, dar asta nu inseamna mai mult de 10 zile, pana atunci ma lamuresc si daca pune greutate sau nu. Mama lor de pediatri!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

marybell, multumim de urarile de bun -venit. Ce mai face bebe Erik? M-am uitat la poze, e frumusel foc si a crescut mare, sa nu-i fie de deochi!!!

Am postat si noi niste poze, sa vedeti ca suntem maricel
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/?change_count=0#page1
pupici,
wanna & bebe andrei David (07 februarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell, cum sa ma supar pe tine? fii serioasa... n-am cum sa ma supar vreodata pe vreuna din voi, doar avem odiseea la activ, nu? Eu sunt suparata pe sistem, pe stat, pe guvern, pe doftori, pe felceri, pe astia sunt eu suparata.

Dar acuma vad ca e mai bine, in sfarsit a mancat aproape cat manca ea de obicei - a mancat 130 ml (dupa ce ieri a mancat numai cate 60 la o masa, de-mi venea sa fac la gaura de la vaccin cum faci la muscatura de sarpe, sa trag tot si sa scuip afara) si poate cu putin noroc revenim la portia noastra obisnuita de 150-160 ml la o masa...

Wanna, pai hai fato sa se faca odata frumos sa iesim in gradina motanica!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

fetelor nu cred ca mai stau ca inepe hoata sa foiasca din nas semn ca ne trezim si incepe epopea disperarii ca dam din craci si maini si urmarim albinutele care le avem desupra capului in patut, si mai ales cautam vorba, tare mai cauta bagata in seama, si rade si gangureste si pentru astea toate eu trebuie sa am rabdare.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

pa papusele. am plecat la datorie...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput