Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

In legatura cu subiectul anticonceptionale, io m-am saturat cate am bagat in mine pana acum, si dupa nastere am ales impreuna cu dr ginecolog varianta STERILET. Sunt f incantata de alegerea facuta. In plus, n-a trebuit sa astept primul ciclu.

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Wanna,nu se vad pozele.Fa-le publice.

Katy,spui ca iei pilule?Ai observat ceva la laptic?Ca eu dupa ce am citit pe forum nu le-am mai luat.Si mai e si treaba cu slabitul.Mi-e frica ca nu mai slabesc asa bine daca incep cu ele.

Mary,asa e,cred si eu ca sunt norocoasa ca am dreptul sa aleg cu vaccinul.Si aici schema de vaccinare normala ar fi la 2 apoi la 4 luni.Dar in Austria de ex se incepe de la 4 luni,asa ca eu nu le mai inteleg logica la astia.

Liuda,mi-a spus dr ca daca mai aveam un copil mai mare,atunci trebuia sa-l vaccinez pe bb,dar asa nu-i pericol.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa

quote:
marybell, cum sa ma supar pe tine? fii serioasa... n-am cum sa ma supar vreodata pe vreuna din voi, doar avem odiseea la activ, nu? Eu sunt suparata pe sistem, pe stat, pe guvern, pe doftori, pe felceri, pe astia sunt eu suparata.

stiam eu ca nu te-ai suparat pe mine, am glumit si eu, am vazut ca esti putin nervoasa pe sistemul de vaccinari din Ro. imi pare bine ca i-a mai trecut febra Ariannei.

wanna m-am dus pe link-ul postat de tine si am dat de ultimele poze puse de Liuda

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Multimim de complimente..asta inseamna ca fara cearcana sunt betoanca rau..ca va asigur eu ca avem niste cearcane..mama,mama.
Si mie mi-a recomandat medicul Exluton in timpul alaptarii dar eu nu le-am luat ca nu am ce sa anti-concep
Fetelor am niste pana la cer si inapoi...am fost azi sa-mi iau analizele..si bacteria aia de da ulcer o am--->o carutza de pastile pe care le tin de ornament in casa ca nu se pupa cu alaptarea
Si pe langa asta s-a gandit dr sa-mi faca o echo sa vada ce si cum pe acolo si mi-a gasit o multime de pietre la fiere si mi-a recomandat calduros iun chirurg de la Sf,Ioan sa ma duc sa fac laparo Pai asta imi mai trebuia mie?

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

adinush imi pare rau de ce am aud. Da' tu trebuie sa fii tare acum, si sa ai incredere in Dumnezeu. Sunt sigura ca o sa treci peste asta.

Irina (04.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

A propos de ce a zis Liuda ca i s-a zis, poate ma trezesc ca iau de la fi-mea, acu, la batranete, vreo boleshnitza de prin vaccin, sa vezi ce ma plimb cu ei (statul fiindca ne obliga si medicii fiindca nu se impotrivesc) de gat prin tribunale pentru daune.

Adinush, ah, deci bila era... oricum, scapa de pietre cat de repede poti, mama suferea rau de la ele pana le-a scos.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by anne_ispas

In legatura cu subiectul anticonceptionale, io m-am saturat cate am bagat in mine pana acum, si dupa nastere am ales impreuna cu dr ginecolog varianta STERILET. Sunt f incantata de alegerea facuta. In plus, n-a trebuit sa astept primul ciclu.

Irina (04.01.2007)

Deci ti-ai pus deja sterilet? pls, da-mi si mie mai multe info pt ca vreau sa-mi pun sterilet dar dr mi-a spus clar: DUPA PRIMUL CICLU si DUPA O ANALIZA DE SECRETIE si UN PAP pt a avea certitudinea ca totul e ok pe "acolo".
Ce tip de sterilet ti-ai pus si cum e?...adica nu se simte nimic pe acolo...na, ca am si eu un stres.
Mie mi-a recomandat steriletul cu fir de aur...dar nu prea am gasit multe info despre el.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADINUSH, sigur-sigur nu-ti lipsea asta, dar e bine daca se rezolva cu laparoscopie. Dar, din pacate, nu stiu daca se poate rezolva asa de repede incat sa nu intrerupi alaptatul. Curaj, ai trecut prin altele mai rele, o sa treaca si asta!

Cred ca sistemul de vaccinari din Ro e sursa de frustrari pentru multe dintre noi, in primul rand nu te primeste nimeni la gradinitza sau la scoala fara asta, deci practic NU putem decide daca sa facem sau nu vaccinurile, decat eventual ce fel.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ROANDRE, cred ca e mai bine sa faci analizele astea inainte, ce e sigur e sigur.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

maria72 ce are bb? de la ce face febra? oricum eu cred ca nu e ff mare. ai incercat cu panadol sau ceva nu asa dur ca un antibiotic?

shine eu iau antibb... inca alaptez. exluton

aelita 11 mese? pai cred ca turbam...

cristiana dar in general ce temp ai in camera? eu ii fac emmei baita in camera ei dar nu fac mai cald la baita si nici caciulita nu ii pun dupa.

liuda pastile din astea am luat eu 2 ani jumate si dupa ce le-am lasat am ramas ff repede gravi. mie mi-e mers super bine cu ele.

anna cand ti-ai pus sterilet? de care? si pe mine m-ar interesa varianta asta dupa ce o sa termin cu lapticul. chiar mi s-a scarbit sa satiu ca in fiecare seara tr sa iau pilula...

adinush

mai fetelor eu nu stiu ce sa-i mai fac emmei. ziua nu doarme in casa, singura nu sta mai mult de 5 minute, iar seara de pe la 6.30 pana la 8.30-9 cand ii facem baie urlaaaaaaaaaaa indiferent daca stam cu ea sau nu. nu vrea nici in brate, nici leganata, nici in pat nici sub pat...pur si simplu e ff gitata si urla pana rmane fara aer si se ineaca. daca ar fi de la colici ma gandesc ca s-ar strange de burta dar nu am observat asa ceva. offffff, ce sa fac????????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput