Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARINA, noi avem ceva in jur de 20 de grade, noaptea un pic mai rece ca se opreste centrala. La temperatura asta nu stiu daca sa am curaj sa-i fac baitza, si asa mai stranuta. E adevarat ca dintre noi doi, eu sunt mai friguroasa...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Sa stii MARINA ca si David e destul de agitat, noroc ca nu-l apuca urletele in fiecare zi. Dar se foieste, tot scuipa suzeta ca sa i-o dau inapoi, se uita pe tavan, iar daca cineva sta de vorba cu el scoate tot felul de sunete.

Oricum, sunt si eu mandra nevoie mare, acum seara cand l-am schimat si l-am pus pe burta sa-l inchei la salopeta tinea capul sus-sus, sa vedeti ce se ridica de manutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

adinush imi pare rau sa aud ca ai probleme, totusi chiar daca nu poti sa iei medicamente sa ai grija la ce mananci, nu stiu ce sa zic ca si cu regimul in timp ce alaptezi...iti doresc multa sanatate.

katy mersi pentru raspuns. am retinut denumirea anticonceptionalului de care ai zis. la prima intalnire cu doctora o sa o intreb daca pot sa il iau si eu. sa vad ce zice. o sa te tin la curent.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

HELLO
Hai ca mi-am mai revenit si eu ca parca trecuse "sageata albastra" peste mine si a facut si mai multe treceri.

Eu de la un timp am dureri diverse de oase. m-am apucat sa iau calciu dar am luat cateva ziel si am uitat dupa aia. Si am simtit ca am uitat. Ma trezesc dim cu degetele intepenite si nu prea pot sa le indoi sau sa strang mana. Sper sa nu fie cine stie ce ci numai Ca.

MAi fetelor, al meu a trecut la 4 mese. Si nu i-am amrit doza dar crd ca o sa trebuiasca. Pai mananca la 5-6,9-10,13-14,17-18 si pe la 19-20 adoarme si dus e pana dimineata. Uneori incepem toata chestia pe la 4 dim si se decaleaza tota chestia. Dar de cateva zile se trezeste pe la 5 si ceva si ramanem in programul ala de sus.Si, a implinit 7 kg si ceva gr as aca nu imi fac griji ca nu s-ar ingrasa. O fi vreo perioada.VAd eu cand o incepe iar sa imi manance urechile. E drept ca azi 2 mese i le-am dat de 170 ml nu de 140ml. Poate ca de aia. Dar ieri a luat 140 toata ziua.

Adinush fi tare si nu te demoraliza. Las ca treci peste astea.

Va pup si va doresc noapte buna unda se poate

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

SRALUCA, si tu cu "sageata albastra"?

Ma faci sa ma inverzesc de invidie, cand o s-o mai rareasca si domnisorul meu cu mesele, cand le face mai consistente, ca n-am mai trecut peste 100 de nici nu mai stiu cand. Dar am totusi o consolare, l-am cantarit acum seara, in sfarsit a reinceput sa ia in greutate.

Unde-o fi disparut ANIS? Sper ca nu are iarasi probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

marybell scumpo te rog din suflet sa ma ierti ca nu am vazut...
ma bucur mult ca vii mai aproape de mine si o sa fim vecine si aici. Te sfatuiesc insa sa nu vii cu impresia ca america e tara viselor implinite asa cum se crede sau ca e totul super aici. E mult mai frumos in tara la noi excluzand praful, tiganii si mizeria si cand zic tigani...nu ma refer la etnia roma pt care am tot respectul si nici nu sunt rasista si la cei cu fitze si cu proasta crestere care injura, sar la bataie, fac mizerie, distrug...

Aici un lucru este cert si t eva face sa te simti om, respectul!
esti respectat si tratat ca o fiinta umana, lume ate saluta pe strada asa cum se saluta in satucurile noastre...fara sa se cunoasca si etc. In NY nu-i asa e mai rau ca in bucuresti si mizerie si nebunie si tigani,..aici in Virginia e bine...e cum ti-am spus.
Fetelor cer scuze daca nu vad vreo postare, citesc cad am timp si printe picaturi asa ca daca am ratat vreo injuratura sau o vrb buna, le astept din nou si tot va iubesc...

cu tot dragul,

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Hei, IOANA, bravo pentru vorbele tale!

Apropo de tigani, ieri in centru ma aud strigata: una dintre fostele colege de la prematuri, Eva, o frumoasa si-o curata de tigancusa, sa nu-ti vina sa crezi! Statea in fata la posta cu fetita, caci astepta niste bani si ne-a vazut trecand. Nu mi-a fost nici o clipa rusine ca am stat de vorba cu ea, in spital era ca un balsam, cu cate-o vorba buna pentru fiecare dintre noi, nacajitele cu copilasi prea mici!

Vorba ta, pacat ca avem atata praf si mizerie, ca si pe sufletul oamenilor s-a lipit parca, nimeni nu mai respecta pe nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Adinush, daca e vorba sa scoti "cariera" eu ti-as recomanda sa nu faci laparoscopie, si asta pentru ca nu este vorba decat de estetica de la suprafata, taietura in interior este aceeasi, recuperarea chiar mai grea, si cel mai nasol este faptul ca la laparo nu au cum sa vada daca ar exista complicatii, ca de ex o mica punga de puroi, etc.
Nu suna incurajator, dar eu zic sa te mai consulti si cu alti medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Imi pare rau ca am raspuns asa de greu, da' abia acum am adormit-o pe irinutza.
roandre Io mi-a pus steriletul la controlul de 6 saptamani. Tin sa specific ca am mare incredere in dr meu ginecolog (ION IONUT de la Mat. Giulesti). Am sterilet cu eliberare de cupru. Instalarea lui a fost super usoara, io una nu am simtit nimic.
Tre' sa recunosc ca am avut si io niste temeri in privintza steriletului, da' acum, dupa ce l-am monta sunt super multumita. Nu a trebuit sa fac analize. Ptr ca le aveam facute din timpul sarcinii. Tre' sa ma duc la un control de rutina sapt viitoare si daca totul e ok ma mai duc o data la 6-12 luni.
Daca mai aveti intrebari, nu va sfiiti sa mi le adresati, va raspund cu cea mai mare placere.

Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

marybell si de la noi pentru tine si erik

cristiana70 pe soacra-mea ar stange-o de gat , pe masa adica ,de aia ma hlinzeam
in schimb cu mama mea se intelege de minune , mai bine ca mine

Mergi la inceput