Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Salutam...
Daconst, banuiam k nu sint cine stie ce diferente ...sint produse nemtesti amindoua... Sa stii k eu asa fac laptele de ceva vreme, adik mai adaug 10 ml de apa in plus. (exact cum ai zis, la 3 masuri pun 100 ml apa iar la 4 masuri, 130 ml). Poate intr-adevar, de asta s-a reglat cu kaki. Maryela, poti sa incerci citeva zile. Rau nu ii face.
Anis, nu stii bine. Herbolax e ok in sarcina. Am luat eu la indicatia ginecologului. E numai din plante. Citeste prospectul. Merge f bine.
Ylilimic, si eu m-am saturat de colici ...imi vine sa fug in lume!

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by IoanaN

[quote]Originally posted by mirandolina

aelita, inainte sa citesc mesajul tau cu exagerarile de icter ma hotarisem deja sa merg cu gupilu la analize, k m-a sfatuit si pediatra (macar a mea nu-mi da fenobarbital ). Si azi am luat-o pe biata Maya si hai la analize si i-au luat singe, ma facusem verde-albastra, al meu barbat se uita cind la Maya cum urla, cind la culoarea mea vinat-pamintie. In fine, acum a trecut, gupilu are ditamai plasturoiul pe minutza, s-a si invinetit saraca de cind o stringea asistenta (una din ele, ca erau toate calare pe ea, de nici nu puteam s-o vad. Si acum astept rosiile, dati cu putere, ca am avut atita creier de gaina sa duc copil de nici 6 saptamini prin spitale

Mira, acum am vazut postarea ta!!!! pai cum sa-i ia pt bilirubina sange venos la un copil de 6 luni????? si matei a facut icter si au venit asistentele acasa 4 zile si i-au luat sange capilar din calcai...ca e puternic vasculalizat la ei...pac cu un mini-pistol automat cat varful unui ac si atat, fara durere fara plans!!! si stiu ca si eu cand lucram analizele pe hepatic si chiar pe renal + colesterol si colestreol total faceam pe aparatul meu si lucram cu sange capilar din degete...

baaaai nu mai intepati copii venos ca-i doareeee :(((( sa nu le faca punctie venoasa, intrebati inainte sa-i ia sange si daca nu au markeri pentru sange capilar nu mai stati. Cautati un laborator particular si veniti apoi cu analizele la medic...sau spunet-mi mie si vrb cu colega mea sa va faca pe aparatul de la fundeni

ooof imi pare rau ca nu ai stiut inainte.... dar bilirubina, uree, creatinina, LDH, LDL colesterol transaminazele plus restul de uzuale, toate se pot calcula din sange capilar, evitati cat se poate punctia venoasa e adevarat ca uneori e necesara dar numai atunci.

te pup mult

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mirandolina eu ti-am spus ca lui Teo cu un pistolash (i-am zis eu) i-au luat din calcai dupa ce au lasat sa curga un pic de apa calda pe acel loc. Fara sa-l doara, fara sa planga in 2 sec...

Daca ai nevoie sa mai faci analiza asta da un mes pe privat si te trimit eu la cabinetul pediatrei mele.

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristiana, pupici ca te-ai gandit la mine.
Eu ziceam ca azi ma odihnesc si...a venit vizita unor prieteni.Da' ce puteam sa fac, sa-i dau afara??Asa neanuntati cum erau..bine ei nu stau prin Romania asa ca nu am putut sa zic ceva..

Adinush..hai fato ca poate nu e dracu asa de negru.. io vorbesc..

R_Marce asa o fi.NAiba sa le ia de laxative, ca eu in sarcina n-am avut nevoie.Eu am dedus ca nu e ok, atata timp cat dr meu a zis ca nu e ok in alaptare..din cauza crusinului sau ce Dumnezeu de planta mai era.Si cum eu dupa nastere am indoit tevile.. am cam incercat una alta.Pt cine are probleme s acaute LEPICOL.E super .In sfarsit vad ca merge ceva .

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E vreun bebe care nu face kaka si care e alaptat exxclusiv??

Eu turbez...de ce n-o face fii-mea kaka???Ca asimilat,asimilat,da tot nene??Si ca greutate e ok, adica normal, si asa trebuie sa fie un bb alaptat, eu ma orientez dupa datele de gr ale lui Ingrid...e cu 200 peste ea in aceasi perioada, deci ok.Da chiar tot asimileaza?

Saptamana asta ma duc la eco abdominala.Nu pot sta asa cu supozitorul in mana, nu e ok, e clar ca vreau un raspuns.Nu de alta dar sa nu ma bat cu pumnii in cap mai incolo.Si degeaba am tot citti n cazuri care se rezolva la diversificare, eu zic ca nu toti copii sunt la fel.

Altceva, eu ma ingrozesc de dr astia cu antibioticile lor.daca copilul are alergie..nu DD fereste..in fine.Citeam ceva cu augmentinul pe la voi...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Maria, pupam bb bolnavior! Eu zic sa mai ceri o parare. NU-i normal sa dea antibiotic pt simplul fapt ca dr i se pare ca are un stafilococ. In primul rand ca atunci cand e ceva viral in gat apar niste vezicule specifice iar daca e o infectie bacteriana apare puroiul...Ceea ce sunt convinsa ca nu e cazul la voi. Mai ales ca temperatura nu trece de 38,5. Pai npi azi aveam in ureche 37,2 si mi s-a parut un pic bleaga, dar dupa o ora nu mai avea absolut nimic.
Si La multi ani! Si capul sus, cate d'astea vor mai fi...(halal incurajare).

Dana
, ma intereseaza ce-ti spune moasa despre HA. Apropo, daca nu-i indicat de ce naiba il mai fabrica? Si de ce costa o caruta de bani, Ca Humana HA mi se pare exagerat de scump! oricum noua ne-au trecut imediat bubitele, insa vad ca nu-l mananca prea bine. Din pacate..

Fetele cu sterilet - eu am avut Mirena si am fost destul de nemultumita (eu nu suport in general hormonii). Pe langa asta, imi tot intrebam barbatul daca e ok si el saracul imi spunea ca da. De-abia acum mi-a marturisit cat stres avea ca simtea mereu firele alea si sa nu-mi mai pun niciodata. Si erau firele taiate f scurt, va asigur, ca dr s-a cam chinuit sa-l scoata.

Adinush, imi pare rau pt problemele avute. Poate totusi nu e cazul de operatie...uffff...

sraluca, si eu in ultimul timp experimentez tot felul de dureri, cea mai naspa fiind cea de dinti. ma dor de parca stau sa-mi cada; ma si imaginez stirba si cu proteza, haha. daca iau in ziua aia calciu cu d3 ma lasa, dar cine ia in fiecare zi...

cu vaccinurile fetele asa de nasol este... eu spre exemplu m-am enervat tare mult cand am citit pe net de ce s-a scos tretracoque-l de la aventis - ca au descoperit ca nu stiu ce din compozitie micsora efectul vaccinului. (si pentact-hib intra in aceiasi oala si astea erau la "moda" acum 3 ani). ca atare le-au retras de pe piata. inutil sa spun ca primul copil a prin "moda" asta. pai cine stie ce aflam peste inca 3 ani despre infanrix, mama lor de idioti. se grabesc cu produsul pe piata si nu-l testeaza suficient. sa nu mai zic de celebrul MMR banuit ca ar avea un rol in declansarea autismului la copilasi...si asta fiind tot obligatoriu.

v-am pupat

Mergi la inceput

De trusou si prima de nastere pt sect 4, stiti ceva? Plizzzz..

Maria72, eu i-am dat Augmentin siropel, de la 5 zile, dupa ce am iesit din spital. A fost suspecta de infectie materno-fetala si dupa ce s-a nascut, au bagat-o pe antib injectabil si pt k in a5a zi eu am vrut acasa, am continuat sa ii dau pe cal orala, pina am primit rezultaul analizelor care era negativ.

Bueiii... terminati cu prostiile! Eu nu va inteleg... Cum naiba tot timpul puneti la indoiala ceea ce zic si prescriu pediatrii? De ce va mai duceti la dr in cazul asta? dak nu are copilul febra, inteleg... dar kiar aveti tupeu sa nu respectati indicatiile dr pe care i-ati ales pt bebeii vostri, k fiind buni profesionisti?
Eu una... n-am tupeul asta!

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa sper ca micutza Arianna sa fie oki acum. sa treaca odata efectul vaccinului ala stupid...

Wannajo bine ai revenit.nu am reusit sa vad poze cu Andrei

uffff Adinush oare nu se poate trata altfel problema, naturist, homeopat? ...macar pana pe la 5 luni sa-i dai laptic micutzei...

Marina a tradus Ioana zilele trecute despre starea mai agitata a bbilor seara, inainte de baitza... nu cred ca trbuie sa te impacientezi. Ia-o in bratze, vb cu ea si astepata sa-i treaca...

daca vb despre mesele bebeilor, teo cam de o saptamana si-a reglat ritmul la 5 mese pe zi. Baiat finutz... L-am cantarit ieri, are 6.5kg.
pana cand o tin asa picii astia?? ca ajung obezi daca-si mentin ritmul

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marce, legat de pediatru eu respect cu sfintenie ce-mi recomanda el. dar pana l-am gasit, la cati am fost...Si se intampla sa o apuce pe fetitza vreo boala pe la ai mei si o duceau la dr.Cand ajungea in Buc diagnosticul nu era nici pe departe cel pe care il punea pediatrul nostru. Si am patit asa de multe ori. Cred ca sunt multe capete patrate in medicina in general. dar de cand l-am gasit, tot ce a zis aia am facut. Chit ca uneori mi s-a parut anapoda; dar a avut de fiecare data dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Gata, iubita mea e ok, ca inainte de intzepatura. A si mancat bine. Rade. Doamne, ce copil minunat am! Acuma sunt foarte happy.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Gio, sint de acord... trebuie un pediatru bun! Dar presupun k toate am ales ce e mai bun pt bebeii nostri, deci nu vad dc se pun la indoiala tot timpul, indicatiile lor. Si mai cred k dak un pediatru e bun, mai vorbeste si din experienta si da tratamente bazate pe asta si nu mai e nevoie de toate analizele costisitoare de altfel. Ma rog... fiecare face cum crede. Eu una, am recunoscut... nu am "cohones" sa trec peste indicatiile dr, mai ales in situatia in care gupilu' imi e bolnavior, Doamne fereste!

Anis, Herbolax fiind din plante e ok in sarcina dar nu si in alaptare, k trece la bebe. In general, dak tu esti constipata si alaptezi si bebe e la fel. Poate poti face ceva sa te reglezi tu.

Dr mea pediatra a zis k nu e bun deloc iaurtul Danone la bebei (mai mari, evident), sau la mamici care alapteaza pt k contine nusht ce dreaq' (k am uitat...dar o mai intreb miine inca o data) cae le face rau!

Steriletul... eu am avut 3 de-a lungul timpului si mi-a fost super bine, spre deosebire de anticonceptinale, de la care aveam toate reactiile adverse posibile. De abia astept sa imi pun din nou!
Intre timp, si mie mi-a dat tot Exluton (k atunci inca mai alaptam si e ok in legatura cu asta). Ce vroiam sa va zic in legatura cu asta e k, acesta se poate lua si doar citeva zile pe luna, fara probleme si tot ofera protectie. K sa ma fac inteleasa... Pt cele a caror soti vin acasa la sf sapt (de ex), se poate lua cu 2 zile inainte de "fericitul eveniment" si se poate opri dupa citeva zile, dupa ce sotul a plecat. Se poate lua de la doar citeva zile pe luna...la toata folia, independent de menstruatie. Mie una, asa mi- explicat dr ginecolog... asta k sa stiti de unde povestea.
Miciurin, te contrazic! Adinush, laparo e super ok... a facut tata vara trecuta. Si-a revenit super bine si repede iar semne avea 2 puncte care acum de abia se mai vad.

Marce

Mergi la inceput