Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Ahhh...si inca ceva...

Anis, k sa o faci sa faca kk, poti incerca sa bei tu sucuri(nectar) de piersici sau prune sau pere, vreo 2 zile (sau mai multe, pina vezi rezultat). Mie dr pediatra imi zisese atunci cind inca alaptam, sa ma feresc de sucurile din fructe cu "P", k o fac pe bebitza sa aiba scaun moale...kiar diaree. Dar dak a ta e constipata eu zic k o sa fie ok si kaki o sa iasa normal. Mai poti bea suc de mere, la greu. Atunci cind alaptam, se vedea la a mea in kaki in functie de ce bausem. Dak ai incercam deja...nusht...poate tre' sa o faci pt mai multe zile...zic eu...

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cristiana multumim! Intr-adevar sunt in UK dar si pe la noi sunt cazuri prin spitale, de exemplu spitalul in care am nascut a sunat toate mamicile care au nascut in februarie pentru ca a fost un virus care a omorat 2 copii. O mamica adusese virusul si a fost fatal, copilasii erau prematuri.

Adinush am vazut o frumoasa in poza, arati foarte bine. Imi pare rau ca ai probleme, ce ghinion cu pietre la bila! Chiar trebuie sa faci laparo?

IoanaN, vaccinul facut de Ella are asa : diptheria-tetanus-acellular pertussis, polio, haemopholius influentae tip B, pneumococ. Boosterul se face la 3 luni, cu meningococ in loc de pneumococ. Al doilea booster la 4 luni cu toate. Pe 17 Aprile mergem sa facem BCG – anti tbc, iar MMR se face la 13 luni. In Anglia e o problema cu MMR. S-a demonstrat ca este risc de autism, si pot sa il refuz. Totusi cred ca o sa il facem, better safe than sorry.

INTREBARE INTREBATOARE: care din bolile astea din vaccin dau bube? Poate bubele pe care le am sunt de la vaccinul fetei, ar merge la fix 14 zile incubatie??? Ori poate am totusi varsat de vant? Aelita, nu mi-au facut test cand am fost gravida. Si i-am turnat pe gat Ellei Gripe Water si a inhalat o lingurita. Am tinut-o cu capul in jos, (tu ziceai ca ai facut asa cu fata si ai salvat-o?) acum e bine, dar a tusit toata ziua ieri. Mama ce ma mananca bubele astea din cap.

Cata misto cu caruselul! Al meu a decedat (caruselul), i s-a terminat bateria, nu se mai invarte.

Rmarce si eu pun 10 ml in plus la laptic, 160 in loc de 150. Hidratez copilul.

Ma bucur Messa ca i-a trecut Airannei efectul vaccinului.

Am vazut ca discutati contraceptie. Eu am pilule pe 3 luni, incep sa iau in viitorul apropiat. Am emotii intr-un fel, eu am stat pe Rigevidon 8 ani de zile si acum schimb cu d-ale lor, Microgynon. Sper sa nu fac reactii adverse.

Marina si Ella urla de cateva zile (asta in afara de episodul cu inecatul) si nu stiu ce sa ii fac, ca nu stiu de ce urla.

Am vazut ca Bits are un dolofan!Amndoi copilasii sunt superbi. Si ce frumusica e Bits.

Dana nu cred ca ai de ce sa te temi cu ingrasatul de la anticonceptionale. Astea sunt efecte secundare care apar la un procent foarte mic. Mai mult, anticonceptionalele sunt mai bune acuma, nu mai sunt cum erau acum 10 ani. Sincer eu sunt predispusa la ingrasare, mereu a trebuit sa fiu atenta ce mananc, dar anticonceptionalele nu mi-au influentat silueta niciodata (am luat 8 ani). Te ingrasi de la mancare, nu de la anticonceptionale.

Anne cred ca nu am apucat sa iti spun bun venit, sa iti traiasca bebelusul .

Hai ca ma lungesc prea mult, va pup

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Poza noua cu Ellutza shmecherutza

Ma culc si eu ca mor de somn. Am avut o zi stresanta si obositoare.

Pupici la mamici si bebici.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, vaccinul asta imputit a stricat programul copilului, iete la ce ora inumana m-a trezit din somn!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

quote:
Originally posted by anis

E vreun bebe care nu face kaka si care e alaptat exxclusiv??

Eu turbez...de ce n-o face fii-mea kaka???Ca asimilat,asimilat,da tot nene??Si ca greutate e ok, adica normal, si asa trebuie sa fie un bb alaptat, eu ma orientez dupa datele de gr ale lui Ingrid...e cu 200 peste ea in aceasi perioada, deci ok.Da chiar tot asimileaza?

Saptamana asta ma duc la eco abdominala.Nu pot sta asa cu supozitorul in mana, nu e ok, e clar ca vreau un raspuns.Nu de alta dar sa nu ma bat cu pumnii in cap mai incolo.Si degeaba am tot citti n cazuri care se rezolva la diversificare, eu zic ca nu toti copii sunt la fel.

Altceva, eu ma ingrozesc de dr astia cu antibioticile lor.daca copilul are alergie..nu DD fereste..in fine.Citeam ceva cu augmentinul pe la voi...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis la ce perioade de timp face bebe caca? ai citit ce le-am pus fetelor despre asta? totul era tradus din cartea data din spital de aici...foooarte buna. Acum...daca bebe al tau face caca moale, nu e constipata, nu se screme, asimileaza si se simte bine, e fericita lasa copilul in pace...e NORMAL! nu trebuie sa faca de cateva ori pe zi, e bine odata sau la 2 zile...desi medicii spun ca un sugar alaptat natural are perioade mai lungi intre scaune. Hai astept sa-mi spui.
Ivona, despre ce bube vorbesti iubito ca nu am inteles nimic...

cu tot dragul,

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

quote:
Originally posted by R_MARCE

De trusou si prima de nastere pt sect 4, stiti ceva? Plizzzz..

Maria72, eu i-am dat Augmentin siropel, de la 5 zile, dupa ce am iesit din spital. A fost suspecta de infectie materno-fetala si dupa ce s-a nascut, au bagat-o pe antib injectabil si pt k in a5a zi eu am vrut acasa, am continuat sa ii dau pe cal orala, pina am primit rezultaul analizelor care era negativ.

Bueiii... terminati cu prostiile! Eu nu va inteleg... Cum naiba tot timpul puneti la indoiala ceea ce zic si prescriu pediatrii? De ce va mai duceti la dr in cazul asta? dak nu are copilul febra, inteleg... dar kiar aveti tupeu sa nu respectati indicatiile dr pe care i-ati ales pt bebeii vostri, k fiind buni profesionisti?
Eu una... n-am tupeul asta!

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Da Marce si eu incerc sa le spun la fete la fel...sper sa prinda incredere ca nu se poate altfel. Avem medici buni, credeti-ma...

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

cristina pai si daca o sa-i faci baita in baie nu o sa se faca acolo ff cald si apoi cand il aduci in camera sa-i fie rece? poate mai bine era daca aveai un calorifer electric ceva si-l bagai numai cat sa se incalzeasca putin mai mult in camera. nu stiu, imi dau si eu cu parerea.
si emma scoate tot felul de chitaituri si noi murim de ras. dar asa din ras o dar in plans din ala de se invineteste.

alinuk pai iti dai seama ca o luam in brate, pe rand, si vb cu ea cate in luna si in stele dar degeaba.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

IoanaN, vad k fetele te plac si te asculta. Dak tot asta vrei sa spui...cred k tre' sa o spui pe sleau! Adik..."alooouuuu...mai ascultati-i si pe medici k n-or fi kiar prosti". Poate tu reusesti mai bine sa le tramsmiti mesajul.
Eu una, nu am curaj sa fac altfel... k nu ma joc cu papusile, ci am bebe viu.

Ivona1977, da-mi voie sa te "combat". De la anticonceptionale te ingrasi! De ce s-ar plinge lumea de asta altfel...? Si ai citit in prospect la reactii adverse? E o luuunga lista...dureri de cap, greata, varsaturi, stari de nevozitate, kg in plus etc etc. Aaaaa... poate nu te ingrasi efectiv de la ele, dar probabil iti schimba ceva in metabolism si atunci asimilezi mai repede si nu mai dai jos asa usor. Tot aia e! Eu in 2 ani de luat AC, am experimentat absolut toate reactiile adverse. Aveam variatii de 1,5-2 kg, in plus sau in minus, la cca 3 zile!
Dak tie iti merge asa bine cu ele esti un caz fericit. Desi ma intreb... nici macar ceva celulita nu aveai? Conform ultimelor studii, AC luate pe timp indelungat, duc la aparitia celulitei, kiar dak esti o pers f slaba. Am vazut f multe cazuri si kiar prietena mea cea mai buna care e slaba moarta, e plina de celulita pe fund.(ea are 8 ani de AC).
Fetelor care luati/ati luat AC, dak ma insel cu toate cele scrise mai sus, astept .

Marce

Mergi la inceput

la multe lunisoare:

Andreea Ioana bb de Happy Girl

Iulia bb de maria72

Mergi la inceput

rmarce indeea e ca in multe alte cazuri, ca nu trebuie sa generalizam treaba cu pilulele. daca le iei dupa ureche s-ar putea sa ai tot felul de reactii. eu inainte de a lua am mers la dr, mi-a dat sa fac niste analize, am mai discutat si apoi mi le-a prescris, in 2 ani jumate nu am avut o stare de greata, nu m-am ingrasat ba chiar am tinut cura si am slabit. celulita aveam oricum pt ca eu dolofana am fost de cand ma stiu. asa cum la unele fete le merge super ok cu pilulele si unele au probleme, aceeasi poveste e si cu steriletul. pt ca as vrea si eu sa-mi pun am mai citit pe forum...si sunt fete care au avut sanferari 6-9 luni, si discomfort la sex, si dureri de burta/ cap, etc.

Mergi la inceput