Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Ivona1977 merci de urare!
Marina nici io nu am avut probleme cat am luat anticonceptionale; si cu steriletul e la fel de ok. Ideea e ca orice metoda anticonceptionala are efecte adverse. Fiecare trebuie sa aleaga ce i se potriveste mai bine. Montarea steriletului este reversibila, asa ca daca vrei, poti sa incerci.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetili, hop si noi la apel.

Cristiana, sa stii ca si noi bagam caloriferul inainte de baie ca io il las pe Matei sa se mai balaceasca in cadita si zic ca tre sa fie cald. Dupa ce e imbracat eu ma duc sa ii dau sa pape in sufra si tati aeriseste si asa nu mai e cald.

Roandre mama, du-te si fa-ti analizele de care zice dr inainte de sterilet. Asculta-l ca io am avut o experienta nasoala cu steriletul. Ai grija! In alta ordine de idei, vezi ca i-am dat crema Marinei ca am inteles ca cu ea te vezi mai des. Nu ca nu vreau sa te vad, dar poate iti trebe si pana ne intalnim noi .... .

Marina, ai carusel la pat? Pe Matei il vrajesc ursuletii aia pur si simplu. Poate merge si la Emma.

Vezi mai Adinush ca si Marybell zice sa ai grija ce mananci?!

R_Marce, ai dreptate, sa stii ca si io respect ce zice pediatra pt ca ma gandesc ca daca fac ceva aiurea dupa aia nu o sa am tupeu sa merg la ea si sa ii zic ca ceva nu e bine daca nu am respectat indicatiile ei. Plus ca ma gandesc cati copii mici a vazut ea si cati io.

Ivona, noi invartim caruselul cu mana. Asa ca poate decedeaza mai greu

Marina mama ce matinala esti !

Gata fetele fug, ca atata am avut invoire de la Matei care pana acum s-a jucat in patut singur, de vreo 15 min de cand scriu io aci. Ma duc sa il iau la toaleta de dimineata.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna fetele!
Sunt datoare cu un raspuns pentru toate care mi-ati scris. Mai intai va spun ca i-am dat antibioticul, imi tremurau picioarele de frica cand o vedeam asa pleostita si mai ales ca am vazut-o ca si tuseste (ceea ce, la incepus, am suspecttat ca se ineca cu lapte). Ceva are, dar nu stiu daca era cazul de augumentin, fara nici-o analiza. Dar aici la noi cum sa faci, ca pana iti iese un exudat dureaza cateva zile, nu mai zic, ca nici macar nu se gandesc sa ti-l faca. M-am dus la spital cu Iulia ieri. Dr care era de garda (dr noastra e la un simpozion pentru cateva zile) a consultat-o si a zis sa mergem la ORL. Cel de la ORL a spus ca nu e de antibiotic sa o urmarim pana vineri. Dar dr pediatru a spus ca sigur are stafilococ ca a vazut ea nu stiu ce prin gurita (pete albe). Mi-a facut o schema cum si cand sa-i masor temperatura, sa o urmaresc. Ce sa mai zic... oftez adanc si merg mai departe.
Gio ai dreptate cu "cate vor mai fi de astea", adevarul e ca m-ai mai trezit putin. Imi aduc aminte si cu cea mare prin cate am trecut... Mersic, esti o dulce.
R Marce mersi si tie. Au dreptate fetele cu comoditatea dr. Dau repede augumentin pt ca e mai simplu, are arie larga si sigur cuprinde tot.
Multumesc celor care mi-ati raspuns Aelita, Catalina.., nu mai retin ca sunt capiata.
O singura chestie a iesit bine din treaba asta, pana acum am slabit 2 kg, adica in 2 zile.
Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by anis

E vreun bebe care nu face kaka si care e alaptat exxclusiv??

Anis, nici bebe nu prea face kk. Face cam la 3 zile cu supozitor. L-am lasat acum sa vad daca face singur si dupa 6 zile daca am vazut ca tot nu face i-am pus supozitor.

Dana, chiar nu am vazut modificari la lapte. A fost aceasi cantitate si dupa ce am inceput sa iau pastilele si bb nu a avut nici o treaba. La mine e a 2-a luna de cand le iau (le-am luat din ziua in care am fost la control, ptr ca la exluton nu se face pauza aia de 7 zile si nici nu trebuie sa astepti CM-ul ca sa incepi sa le iei).

Marybell chiar sunt curioasa ce iti zice dr.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am vazut ca se vb de anticonceptionale...
shine - si eu iau pt perioada lactatiei Exluton.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cata pai sunt matinala pt ca la ora aia papa emma. mai carusel avem si e ff incantata de el, dar cand urla nu o multumeste nimic, poate doar tzitzi...

anna dupa ce termin cu alaptatul o sa discut cu dr ce optiuni am. la controlul de 6 sapt am inceput discutia si el tot sterilet mi-a recomandat, dar o sa discutam mai amanuntit cand chiar vreau sa iau o hot.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by IoanaN

quote:
Originally posted by anis

E vreun bebe care nu face kaka si care e alaptat exxclusiv??

Eu turbez...de ce n-o face fii-mea kaka???Ca asimilat,asimilat,da tot nene??Si ca greutate e ok, adica normal, si asa trebuie sa fie un bb alaptat, eu ma orientez dupa datele de gr ale lui Ingrid...e cu 200 peste ea in aceasi perioada, deci ok.Da chiar tot asimileaza?

Saptamana asta ma duc la eco abdominala.Nu pot sta asa cu supozitorul in mana, nu e ok, e clar ca vreau un raspuns.Nu de alta dar sa nu ma bat cu pumnii in cap mai incolo.Si degeaba am tot citti n cazuri care se rezolva la diversificare, eu zic ca nu toti copii sunt la fel.

Altceva, eu ma ingrozesc de dr astia cu antibioticile lor.daca copilul are alergie..nu DD fereste..in fine.Citeam ceva cu augmentinul pe la voi...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis la ce perioade de timp face bebe caca? ai citit ce le-am pus fetelor despre asta? totul era tradus din cartea data din spital de aici...foooarte buna. Acum...daca bebe al tau face caca moale, nu e constipata, nu se screme, asimileaza si se simte bine, e fericita lasa copilul in pace...e NORMAL! nu trebuie sa faca de cateva ori pe zi, e bine odata sau la 2 zile...desi medicii spun ca un sugar alaptat natural are perioade mai lungi intre scaune. Hai astept sa-mi spui.
Ivona, despre ce bube vorbesti iubito ca nu am inteles nimic...

cu tot dragul,

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Ioana, nu face kak deloc singura.Am lasat-o acum 1 luna si 9z si nimik.Acum nu a facut de 3z.De 2 sapt nu am mai lasat-o mai mult de 2z si o ajutam.Am zis acum sa o mai las iar acteva zile sa vedem
Face moale cand o ajut,dar nu face deloc singura.A facut doar in prima saptamana de la nastere.De atunci inca de vreo 3-4 ori cu laxative ,care au mers odata dupa aia nimik.

R_marce, am incercat n combinatii.Pt mine am gasit LEPICOL si merge , dar vad ca Iarina tot nu s-a rezolvat.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

R_marce, depinde de dr.Eu am ceva inmpotriva dr care dau suplimente de vitamine fara analize, sau care dau antibiotic fara sa stie daca cumva bb sunt alergici, sau dau antibiotic repede pt o simpla raceala si fac bb varza imunitatea, la dr care nu sunt la zi cu multe din ceea ce se intampla in lumea pediatriei si au ramas axati pe ideea ca da-i nene copilului sucuri de la 2-3luni, ca ce parca e stomacul lui..si multe multe

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetili, bine ca pot din nou sa beau cafea ca altfel n-as fi in stare sa articulez doua vorbe. Piticul iar a fost marait, a mancat la 1, apoi s-a trezit la 3, era prea devreme pentru lapte asa ca a primit ceai, apoi m-a fredonat la 5, dupa ce a mancat n-a mai vrut sa doarma, dar a atipit totusi o ora inainte de 8, cand iar s-a trezit cu foamea-n gat! Acum cine doarme? Oare?

MARINA, CATALINA, va multumesc pentru sugestii, dar noi stam la casa, si mie mi-au trebuit camere de 3,5 m inaltime, sa nu dau cu aripile de lampa cand ma dezbrac, asa ca nu se incalzeste prea usor cu un biet calorifer. Vara e bine, iarna mai studiem problema!

R MARCE, nu stiu daca e vorba de "cohones" sau nu, eu NU sunt de acord cu medicii care prescriu antibiotice asa, hop tzop, nici copiilor, nici adultilor! Imi permit sa cred ca daca nu ar fi atat de superficiali si s-ar deranja cu un examen-doua de laborator in plus, diagnosticul s-ar pune mai corect. Antibioticele rad bacteriile, e adevarat, dar le rad si pe cele bune. Ideea e ca atunci cand intr-adevar avem nevoie de antibiotice, acestea nu-si mai fac efectul, si trebuie sa apelam la formule din ce in ce mai puternice care ne slabesc ireversibil imunitatea. Dar, repet, sunt cele mai usor de prescris, medicul are mai putina alergatura. Iar un medic care "vede" stafilococul cu ochiul liber, jos palaria dom'le! D-aia vin strainii sa ne curteze medicii, ca vad bacteriile!

IVONA, ma bucur ca Ella e mai bine!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ah, si inca ceva: din pacate eu nu am gasit inca pediatrul care sa-mi inspire atata incredere. V-am mai spus ce de chestii ne-a dat pediatra care l-a avut in grija in spital pe David si ce efecte minunate au avut, ca n-a mai mancat, vomita, si asa mai departe. Plus ca de desteapta ca era, voia sa-mi trezesc copilul intre mese sa-i dau tratamentul, pai asta mai dormea dupa picaturile alea nenorocite? Bravo voua daca v-ati gasit medici buni, in Arad e mare criza.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput