Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Ne primiti si pe noi ?
sant o mamica care a nascut pe 17 ianuarie o fetita de 4100grsi 53 cm va citesc de mult dar nu am postat niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cristiana se pare ca ai avut acelasi program ca mine, numai ca la noi tine asa de 2 saptamani pe motiv de dintisori. Noi avem program de plans, ros suzeta, umarul lui mami si breteaua de la sutienul lui mami (ca deh e tot pe umar si ne place mai mult)- prilej cu care imi mai facea bebe si cate un dush cu balutzele. Ieri a mancat la 2 ore cate putin (cam 90-100 de ml) probabil tot din cauza dintisorilor si am continuat programul si pe noapte. Sincer putin imi pasa ca ma trezesc eu de 5 ori pe noapte ca sa pape bebe sau ca trebuie sa dau ture cu el prin casa, ca eu una m-am obisnuit cu programul asta de somn. Dar cand il vad pe el cum se chinuie mi se rupe sufletul. Chiar sper sa nu dureze 2 luni pana reusesc sa iasa dintisorii ca sa nu se chinuie el.

Aelita, eu am zis 8 mese ca e minimul de mese pe care il avem-asta daca papam la 3 ore. Ca se poate sa mancam si mai des.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Fetelor, va uitati pe tvr 2? Sunt mamici cu itici invitate la "garsoniera lui marutza".

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

am si io multe de comentat la ultimele postari, dar acum tre sa imbrac piticii si sa mergem la vaccin. bb adam va face cunostinta cu acul...
sa vedem cum reactioneaza matei, mai ales dupa injectiile lui dureroase...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

La cat mai multe lunisoare! pt Andreea Ioana, bebe de Happy Girl si pentru Iulia, bebe de Maria 72.

Aventura, "la multi ani!" pentru ieri. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Antonio.

Anne, bine ai venit si merci pt raspuns. Ieri la emisiunea "ne priveste" a zis secretarul de stat de la ministerul muncii (tanti aia de o tot invita in emisiune) ca daca cererea pt alocatie a fost depusa in luna in care s-a nascut copilul, se da alocatia si pe luna respectiva (primisera un mail de la cineva care intreba exact asta); noi am depus tot in februarie - sunt curioasa daca o sa primim si pe februarie. Am rezolvat pana la urma cu toate actele... era sa raman fara trusou... asta e alta poveste... avem niste functionari tampiti...
Cu virarea banilor pe card, cica numai BCR-ul si Unicredit (parca) au comisioanele cele mai mici. Eu tocmai ce mi-am facut card la BCR; era mai avantajos decat la Unicredit.

Cu temperatura... Bebitzul nostru a avut numai 37-37.2 tot timpul (luata rectal). Noua ne-a zis pediatra ca daca face 37.8 are temperatura...

Duminica plecam la Bacau. Ne asteapta o calatorie lunga cu trenul - 4 ore. Sunt curioasa cum o sa fie drumul; daca o sa faca nani, o sa fie linistit... De paste, pe 8 facem botezul. Sper sa fie cald, sa nu racim, pt ca pe 11 facem vaccinul. Am un pic de emotii cu plecatul acasa; sper sa mearga bine totul.

Despre contraceptie... Astept sa vad ce-mi zice medicul. Adica sunt hotarata pt pastile, daca e musai. Sterilet nu-mi pun nici sa ma tai - mama a avut complicatii de la el si a fost nevoie sa-i extirpeze (asa-i corect? daca nu ma scuzati) uterul si ce mai era pe acolo de la 35ani. O sa vad daca merg tot pe varianta clasica sau pe pastile; asta trebuie sa mai discutam eu si tati...

In rest, bebitul meu a inceput sa faca kk o data pe zi; dar face bine; umple pampersul; el face moale. Daca l-ati vedea pe tati cum se echipeaza cand face bebe kk... Schimbatul are loc la chiuveta ca nu se poate altfel, cu spalat cu tot... Tati cu masca pe nas, tine copilul la jumate de metru distanta, respira cu portia si nu se uita sa vada ce-i acolo...

Mai fetelor, am inceput sa fac infectie la unghii de cand am nascut... Se poate sa fi luat ceva de prin spital? Eu n-am avut niciodata asa ceva... La analiza de sange iese daca ar fi o infectie cu ceva?

Daca vreti sa-l mai vedeti pe bebitz, am pus un link separat, la semnatura, cu pozele lui... e cel de-al doilea...

Va pupic!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ronimunteanu/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Lore, si tu Brutus cu infectii la unghii? Eu ma chinui cu o infectie la unghia de la degetul mare de la piciorul stang de o luna jumate si tot nu trece. Chiar nu stiu ce sa-i mai fac. Cred ca pana la urma trebuie sa ajung la dr, dar...acolo dau de anestezii, antibiotice, probabil unghia scoasa si risc sa nu mai pot sa-i dau la bb sa suga din cauza de tratamente. Parca mai era cineva pe aici cu infectie la unghie...ce a facut?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Katy,si eu... Am avut mai intai, la cate un deget la maini, de fapt la degetele alea rusinoase, iar apoi am facut tot la degetul mare de la piciorul stang, a trecut si acum am la amandoua degetele mari de la picioare... si mai si dor... si ma mai si lovesc de scaune si alte alea prin casa... Eu am la colturi asa... Cum adica unghie scoasa? Nu vreau.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ronimunteanu/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Noi azi stam cam asa - Arianna e vioaie si vesela, eu obosita si cąpie, ce m-am chinuit eu doua saptamani sa construiesc a izbutit sa strice cacatul de vaccin intr-o zi (adica programul de masa si somn) si a avut ajutor si de la treaba cu schimbatul orei... bleah. Acuma trebe iar sa ma apuc sa programez gupilu', ca nici ea nu mai stie de capul ei, nici eu de al meu. Auzi porcarie, sa se trezeasca la ora 6 dimineata, sa vad cum rasare soarele... Si nici nu a avut somn dupa aia, avea chef de joaca si radea la mine - iar mie imi picau ochii de somn. Iete efect secundar, numa' ca apare la mama, nu la gupil - nesomnu'.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

ok, m-am lamurit...
exluton ia toata lumea care alapteaza.
mie mi-a dat Microlut. Nu se gaseste la nici o farmacie... N-a auzit nici dracu de el.

Inainte am luat microginon... Vreo 3-4 ani si nu am avut nici un fel de ractii adverse:nu greturi, nu celulita nu ingrasat. am avut 45 de kg chiar 43, "pe alocuri" mancam ce aveam chef, chiar uneori numai chestii " ingrasatoare", doar doar mai pun si eu pe mine.
e drept ca acum...vergeturi, celulita..sunt pretenele mele.

as mai avea o gramada de comentarii referitoare la ultimile postari, dar mai bine ma abtin! ca nu vreau

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Messa

Noi azi stam cam asa - Arianna e vioaie si vesela, eu obosita si cąpie, ce m-am chinuit eu doua saptamani sa construiesc a izbutit sa strice cacatul de vaccin intr-o zi (adica programul de masa si somn) si a avut ajutor si de la treaba cu schimbatul orei... bleah. Acuma trebe iar sa ma apuc sa programez gupilu', ca nici ea nu mai stie de capul ei, nici eu de al meu. Auzi porcarie, sa se trezeasca la ora 6 dimineata, sa vad cum rasare soarele... Si nici nu a avut somn dupa aia, avea chef de joaca si radea la mine - iar mie imi picau ochii de somn. Iete efect secundar, numa' ca apare la mama, nu la gupil - nesomnu'.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Hi hi, bine ca ai vazut macar soarele, ca eu m-am uitat cum a picurat pe afara! Si sa vezi ce show am avut si eu de la 5 pana la 9, ca ma intrebam daca n-ar trebui sa trimit copilul la servici daca tot are atata energie!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput