Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

KATY, daca acum imi face asemenea program, ce-om face cand i-or iesi dintisorii? De mancare nu-i vine sa-i dau la doua ore, de-aici un pas si-o sa manance nonstop cate-un pic, nu-mi convine. Asa mai bine-l ametesc si mananca tot biberonul, altfel n-am nici o sansa sa-si rareasca mesele.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cristiana, pai la noi motivul sunt dintisorii si inca nu forteaza prea tare gingia. Atunci sa vezi distractie.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

RMARCE eu sunt de acord cu tine , eu am luat doar 6 luni AC acum cativa ani cand eram in facultate
cu tot ce trebe' prescrise de medic , analiza bla bla si m-am ingrasat de la ele fara sa
realizez ca oricum nu eram deloc slaba , dar dupa ce le-am lasat nu am mai revenit nicioadata
la greutatea pe care o aveam inainte de ele , m-au dereglat hormonal definitiv , nici ca mai iau
in viata mea , ba chiar am inceput sa ma controlez pe la medici ca am crezut ca mi s-a declansat
glanda si de aia ma ingras , norocul meu a fost ca ma inselam cu glanda nu si cu AC, asa ca eu ma
gandesc la alte metode contraceptive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

loremunteanu uite ce am extras: "plata alocatiei de stat pentru copii se face incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul." de aici: http://www.ddfssiasi.ro/titlu.php?did=305&type=asistenta_sociala. Nu stiu ce sa mai cred!. Si io am depus actele in luna in care s-a nascut irina (ianuarie), si am primit prima alocatie in martie, reprezentand cv alocatiei pe februarie (deci, nici o urma de alocatie pe ianuarie!!!!!). Chiar o sa sun la sect 3 de unde apartin, sa pun intrebarea asta! Te tin la curent.

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

IoanaN am niste bube pe corp dar mai ales pe fata care seamana foarte bine cu varsatul de vant. Am vrut sa pun poze dar arat prea ingrozitor, de speriat copiii.

Loremunteanu stiu ca ai emotii la drum lung, dar noi am carat-o pe Ella in masina la drum de o zi si a stat foarte cuminte. De obicei vibratiile ii linistesc. Si eu ma necajesc cu degetul mare de la piciorul drept de o luna, am luat si antibiotice. Probabil e din cauza scaderii imunitatii.

Uite si Kate e la fel. Inca nu a trecut Kate, daca afli remediul te rog sa mi-l spui si mie.

Rmarce poti sa ma combati cat vrei . Eu tot cred ca se exagereaza cu efectele secundare ale anticonceptionalelor. Nu am avut celulita in viata vietii mele in Romania. Dar de cand sunt in Anglia arat ca un capot de ala matlasat pe fund, am si dungi albe pe spate. Mancarea e de vina. Ce m-as mai duce in piata Nicolina sa iau niste branza niste rosii ceapa verde, mancare sanatoasa de la tara. Vise draga vise…Chiar mi-e dor de Criss68, ea e din Iasi, oare ce face Ligiuta.

Mie mi-e frica de sterilet, am auzit ca doare. Plus ca eu nu tolerez cuprul, sunt alergica.

Cristiana70 sunt de acord cu tine cu antibioticele. Din pacate si pe aici se prescriu dupa ureche, adica pe incercate, inghite astea, daca nu au mers iti dau altele etc.

Va pup, ma duc sa imi mai studiez bubele.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si eu am primit alocatia tot pe februarie.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ce bafta pe mine, fetelor, ca am nascut in decembrie cand alocatia era de 24 RON! Da' noi ne spalam pe bot de trusou...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna la mamici!

Vin si eu dupa o noapte grea.Nu stiu ce-a avut al meu dar m-a capiat.Aseara nu prea a plins cum o face de obicei intre 19-21 dar nici n-a dormit bine.Se trezea tot la 2 ore,asa ca l-am luat in pat la mine si i-am bagat tzitzi pe post de biberon sa pot dormi si eu citeva ceasuri.
Eu cred ca daca n-a plins aseara sa se elibereze de tensiunile de peste zi,n-a putut sa doarma saracul cu ele.
Alt motiv nu stiu sa aibe.Am citit si in cartile de pe aici ca ar fi plinsul de pina la 3 luni,cind copilul plinge fara motiv si nu prea ai ce-i face.
Marina,mai avem putin pina fac 3 luni si poate scapam.

Ivona,am luat si eu Microgynon 5 ani de zile si mi-a mers tare bine cu ele.Slabeam cind vroiam fara probleme.Ei in momentul in care le-am lasat nu am mai dat jos un gram.Deci ceva hormonal a fost si la mine.
Acum n-as lua pilule pina ajung la greutatea dinainte de sarcina ca nu mai e mult pina la vara si mi-ar parea rau sa ma dereglez iar.
Am vazut poza noua cu grasunica ta.Sa-ti traiasca.

Cristiana,Adela,vroiam sa va intreb pe voi despre botez,cum se procedeaza?Ca am auzit doar variante din zona Bucurestiului si la noi in Ardeal e ca in Banat.Asa ca va rog sa ma luminati si pe mine.La noi trebuie si moasa la bb si asa e si la voi din cite stiu eu.
Ce am nevoie la biserica?Vreau sa sun si preotul azi,dar habar n-am despre ce vorbesc cu el ca sunt pe linga.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

loredana, e un scumpic....uite aici parca e un iepuras cu urechiuse.....

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

lore , katy mie imi trece cu apa cu sare , apa sa fie fierbinte sau apa oxigenata si dupa dat
cu betadina , dar nu stiu la voi daca are efect ptr. ca la mine e din cauza unghiilor ca le am
incarnate de la mama natura si dupa ce imi fac pedichiura sau manechiiura sigur se intampla sa
am ceva puroi ca intra adanc, incercati si voi poate merge

Mergi la inceput