Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 30
Daconst spune:
Si ca o intrebare a zilei:cum adorm bb-ii vostri seara?
Ca eu am impresia ca al meu e cel mai sucit copil.In primul rand trebuie sa-l iau in brate si sa-l plimb prin casa,asta in prima faza.Daca ma opresc da din picioare care inseamna miscare...deci mai bag o tura pina oboseste de cit a privit.Apoi se multumeste cu tinut in brate,el pe umarul meu,dar trebuie sa ma balansez de pe un picior pe altul si sa-i cint ceva la ureche.
Intr-un final adoarme si-l pot pune in patut.
M-am scos,ce ritual are,nu?Asa slabesc si eu,ce naiba.![]()
Deci fetele,va rog sa-mi spuneti cum ii adormiti voi ca al meu n-a invatat inca ca daca-l pun in patut inseamna schlafen.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
DANA, eu nu ma prea pricep in alea bisericesti, dar noi nu am avut moasa. Nasii s-au ocupat de tot ceea ce priveste biserica, hainutele pentru bb, perna, lumanare, prosop, batista, tort.
IVONA, in curand o sa vism si noi dupa mancarea sanatoasa de la tara, ca ne "ajuta" UE cu normele lor idioate. Daca putem toti sa mancam aceleasi porcarii, de ce nu?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ALINATXA spune:
Buna dimineata dragelor,
Ce faceti?Vad ca aveti activitate nu gluma.
Kateryna nu am putu sa intru in conferinta ptr ca exact atunci sa trezit pitica.
Ieri daca i=am dat ceiut cu o ora sao u jumatate de ora inainte de masa nu a mai suparat-o burtika.Azi dim iar nu am avut cand sa ii dau si vad ca iar se screme.
Azi ptr ca am facut 6 sapt i-a luat mami leagan .....Poate o sa fie mai bine si mai uitam de burtika.
Nu mai stiu cine a pus niste linkuri despre temperatura bebelushului cert e ca am intrat pe ele si numai tampenii am in cap.ZIce acolo de nush ce pete aramii pe scutec si de nu stiu ce pete rosii pe piele care daca nu se albesc cand pui degetul are bebelusul nu stiu ce boala.Bai numai puneti linkuri din astea ca si asha suntem noi paranoice.Ma rog unele dintre noi.Acum stau sa sun doctora sa o stresez cu petele masii.....
In rest ce sa va spun ......paranoia e in floare
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
Liuda spune:
neata fetele!
eu aseara la 9 si ceva v-am zis pa dar asta nu inseamna ca am reusit sa trezesc copilul, abia la aproape de 11 s-a trezit ca dormea lemn (oare de ce nu doarme asa noaptea) . Nu stiu ce dracu are dar seara intre 7 si 11-12 doarme tun! Asa ca mare jele am trezit-o , am vorbit, am motait, apoi masaj, apoi baie, apoi mancare si la 12 si ceva a dormit! Si ziceam eu ca dorm macar pana la 4 da de unde atata fraierie ca la 3 cerea mancare de inebunea, asa ca la 3 am mancat si iar nani pana la 5 apoi foala cu ochii inchisi (adica doarme de se rupe) si la 6 am luat-o cu mine in pat si asa am dormit pana la 8! Tot e bine, zic eu.
Am zis ca nu mai sar peste baie, ca doarme mult mai bine daca o oparesc seara la baita si prind si eu 4 ore legate de somn.
DACONST - la noi smecheria consta in - oboseala (cam o ora), apoi masaj (20 de minute care ii place mult) apoi baie (inca un sfert de ora) , apoi chin cu imbracatul ca nu ne place, apoi mancarea in 10 minute. Uneori dupa ce mananca (evident in brate) bag suzeta si adoarme fara nici un smarc, alta data trebuie cantat (adica un sss-sss--sss continuu ca asa ii place) si leganata in brate. Urmeaza faza nasoala - culcatul in patuc ca uneori nici nu misca cand o pun (asta daca am noroc), altadata cand simte patul face niste ochi ca cepele incat iar brata, iar ssss-ssss pana adoarme. In general nu este plangacioasa, sta in pat , nu prea o are cu brata(momentan - nu se stie pe viitor) sta cuminte mai ales daca mai si vorbesti cu ea.... rade si raspunde si gangureste. si dimineata se foieste si cate 2 ore in pat cu ochii inchisi (timp in care eu nu dorm ca lumea, si injur mainele alea de la care se sperie ca tot le misca) - iar daca o pun langa mine in pat - tata doarme de nu are aer. dar se foieste pana nu baga obrazul in nasul meu - sa simta rasuflarea cred.
deci am zis ca nu mai sarim baia ca noptile sant mai nasoale cand nu ii fac baie ( si nu ii faceam de mila ca nu o puteam trezi ca ea ca neoamenii intre 8-11 doarme lemn)
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
rali spune:
quote:
Originally posted by cana
Ne primiti si pe noi ?
sant o mamica care a nascut pe 17 ianuarie o fetita de 4100grsi 53 cm va citesc de mult dar nu am postat niciodata
Bine ati venit CANA! Da-ne datele necesare pentru a te putea trece in listuta (vezi prima pagina).
La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi!
Cristiana, noi avem botezul pe 14 -nici noi nu o sa avem moasa -dar nu stiam de perna, batista si tort - de ce si unde le aduce nasii?
In ce priveste adormitul seara- uneori adoarme la san si dupa ce face raga-raga adoarme la loc - cel mai fericit caz, alteori avem acelasi program ca DANA mai putin balansul sau adoarme cu caruselul- de fapt cu muzica de la el ca nu l-am putut monta pentru ca avem patut pliant de panza.
Multa sanatate piticilor bolnaviorisi mamicilor putere!
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
nadiutapm spune:
Lore, scumpic Roni
de la Lidia, sa avei drum usor pana la Bacau
Daconst, intrebarea zilei: dupa baita mai trage cate 4-5 minute de la titi si apoi o asez frumos in patut si uneori adoarme instant, alteori mai maraie dar o las acolo si in cateva minute adoarme, sau mai sta cam 30min treaza si pe urma incepe sa planga de oboseala sau sa i se inchida ochii si sa caste si o pun in pat. adoarme in jurul orei de 22.30-23.00 si se trezeste la 2.30-3.00 mai mananca o tura si mai doarme pana la 7.00.
cand o sa-si scoata oare masa de noapte????
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
nadiutapm spune:
bey, ma duc sa calc cat doarme brotacelu' ca nu mai am cu ce sa o imbrac diseara.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
Liuda spune:
bai sa stiti ca am facut la fata pasaport individual, asa ca va rog sa nu comentati ca are mama acasa un cetatean cu toate altele la zi.
aaa si de alocatii si ce mai scriti voi acolo - nu am luat un leu de la stat si nu cred ca o sa iau, nu am depus nici un dosar, deci noi nu jetmanim statul, noi doar dam la stat nu mai cautam sa ne mai dea si el noua.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
bai voi deja va chinuiti cu dinti? katy tu parca! Deci daca mai vine si chestia asta peste noi - mor.... pai nu scapi de una si te apuca alta, asta mai lipsea.
Va pupic pe buric.