Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Maria 37, 4 nu e temperatura.Mie mi-a zis dc ca temperatura la ei este tot ce inseamna peste 38.Stai linistita, ca agiti si copilul.!!1

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Si ca o intrebare a zilei:cum adorm bb-ii vostri seara?

Ca eu am impresia ca al meu e cel mai sucit copil.In primul rand trebuie sa-l iau in brate si sa-l plimb prin casa,asta in prima faza.Daca ma opresc da din picioare care inseamna miscare...deci mai bag o tura pina oboseste de cit a privit.Apoi se multumeste cu tinut in brate,el pe umarul meu,dar trebuie sa ma balansez de pe un picior pe altul si sa-i cint ceva la ureche.
Intr-un final adoarme si-l pot pune in patut.
M-am scos,ce ritual are,nu?Asa slabesc si eu,ce naiba.

Deci fetele,va rog sa-mi spuneti cum ii adormiti voi ca al meu n-a invatat inca ca daca-l pun in patut inseamna schlafen.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Dana, haide sa-ti povestesc cum ela noi:
La inceput, pana la 6 saptamani, am stat numai cu ea in brate. Chiar incepusem sa-mi pun intrebarea daca copilul meu o sa stie sa adoarma si altfel decat in brate. Cand avea Irina aprox 6 saptamana am primit de la nasi un scaunel care se leagana singur cand se misca copilul (nimik extraordinar, initial mi s-a parut chiar banal). Nasa mea era trecuta prin 2 copii si stia cum sta treaba. Ideea e ca din ziua aia io o iau pe irinutza in brate f putin. Scaunelul respectiv e bun si ptr colici, ca cica zgaltaieturile ii fac pe copii sa elimine aerul din burtica. Si uite asa Irina a invatat sa adoarma singura...... Nu te gandi ca asta s-a intamplat fara nici un pic de craoneala. De la 2 luni, dupa ce mananca dupa baitza, o pun in patutzul ei, ii dau drumul la carusel, si adoarme singurica si doarme pana dimineatza. CE ESTE ADEVARAT E CA MAI CONTEAZA SI CUM E COPILUL, NU NUMAI CUM IL INVETI!
Va pupam si speram sa fiti cel putin la fel de cuminti ca noi!

Anne mami de Irina (04.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/anne_ispas/album/576460762395324308
"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mama sa adoarma fara brata? ireal / pentru mine, macar 5 minute si tot in brate adoarme, uneori treaba se lungeste mai mult

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Bine ai venit Cana! Sa-ti traiasca fetitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bne ai venit Cana!

Liuda eu o echipez de somn, paturica dedesubt, paturica deasupra, si ne intindem amandoua pe pat, la televizor cu lumina stinsa. O tin de manuta si adoarme in cateva minute. Apoi o transbordez in patuc (paturica de dedesubt e buna atunci ca nu o zgaltai foarte mult). Daca e agitata o intorc pe o parte si o tin aproape, tot culcate amandoua.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liuda

mama sa adoarma fara brata? ireal / pentru mine, macar 5 minute si tot in brate adoarme, uneori treaba se lungeste mai mult

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Inteleg perfect ce simti! Doar am trecut si io prin asta! La noi a fost atat de brusca trecerea incat n-am avut timp sa ne dam seama ce se-ntampla. Uite, spre exemplu, acum Irina doarme de rupe in scaunel, dupa ce s-a jucat cu jucariile agatate de el, si daca imi zicea cineva acum 1 luna, ca o sa se intample asa, cred ca eram in stare sa-l impusc, la ce disperata eram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Anne ti-am vazut pozele cu Irina si cu daddy! Cel mai mult imi place poza ta cu Irina cu cerceii, frumoase mai sunteti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ivona1977

Anne ti-am vazut pozele cu Irina si cu daddy! Cel mai mult imi place poza ta cu Irina cu cerceii, frumoase mai sunteti!

Multumim frumos,Ivona! M-ai facut sa rosesc......
Sper sa am timp astazi sa adaug poze mai multe si mai recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

va multumim ca ne-ati primit si pe noi deci am nascut pe data de 17 ianuarie o fetita de 4100gr scor10 si 53 de cm Delia Ioana am nascut prin cezariana anestezie rahidianasi mai am o fetita de 7 ani scumpa foc pe care o cheama Adelina Dana si este in clasa 1 a
am sa va povestesc si eu prin de am trecut dupa ce am nascut incerc sa pun poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Fetele din sectorul 2 ati luat banii pt trusou????? Noua ni s-a spus ca nu se da!!!

Eu ma duc azi sa vad, pe Calea Mosilor 229, vin cu vesti diseara!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput