Stelute de ianuarie - februarie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 32
rali spune:
Nimeni nu face un capitol nou?
As face eu dar inca nu stiu....
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by IoanaN
Mira, acum am vazut postarea ta!!!! pai cum sa-i ia pt bilirubina sange venos la un copil de 6 luni????? si matei a facut icter si au venit asistentele acasa 4 zile si i-au luat sange capilar din calcai...ca e puternic vasculalizat la ei...pac cu un mini-pistol automat cat varful unui ac si atat, fara durere fara plans!!! si stiu ca si eu cand lucram analizele pe hepatic si chiar pe renal + colesterol si colestreol total faceam pe aparatul meu si lucram cu sange capilar din degete...

si n-are sase luni, ci saptamini

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by IoanaN
Mira, acum am vazut postarea ta!!!! pai cum sa-i ia pt bilirubina sange venos la un copil de 6 luni????? si matei a facut icter si au venit asistentele acasa 4 zile si i-au luat sange capilar din calcai...ca e puternic vasculalizat la ei...pac cu un mini-pistol automat cat varful unui ac si atat, fara durere fara plans!!! si stiu ca si eu cand lucram analizele pe hepatic si chiar pe renal + colesterol si colestreol total faceam pe aparatul meu si lucram cu sange capilar din degete...

si n-are sase luni, ci saptamini

Imi vine sa ma duc sa le omor p-alea

Alinuk, daca stiam... Pediatra mea ne-a trimis la Emilia Irza, pe bdul Lacul Tei. Acu' eu sunt patita, fetelor, nu faceti ca mine!!! Intrebati intii pe forum.

INTREBARE Ma duc sa platesc intretinerea diseara si parca vad ca baga administratorul de bloc tzishpe persoane la apartament (eu inca nu l-am anuntat ca am nascut). Bebeii platesc intretinerea?
anis spune:
mirandolina..platesc...la mine e trecut copilul imediat din primele zile..si nu i-a anuntat careva..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."